De meeste moslims zijn gewone mensen, het is slechts een klein groepje extremisten. NOT !

Leugens, leugens, leugens:

01

SHOCK POLL: 81% OF AL JAZEERA ARABIC POLL RESPONDENTS SUPPORT ISLAMIC STATE

In a recent survey conducted by AlJazeera.net, the website for the Al Jazeera Arabic television channel, respondents overwhelmingly support the Islamic State terrorist group, with 81% voting “YES” on whether they approved of ISIS’s conquests in the region.

The poll, which asked in Arabic, “Do you support the organizing victories of the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS)?” has generated over 38,000 responses thus far, with only 19% of respondents voting “NO” to supporting ISIS.

Read more:

http://www.breitbart.com/national-security/2015/05/25/shock-poll-81-of-al-jazeera-arabic-poll-respondents-support-isis/

01

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: