islam is vrede, en in de heiligste maand doen mohammedanen een wedstrijdje bommengooien

Dat is niet nieuw. Helemaal niet. Iedereen kan nu wel verschrikt roepen: “Oh, wat vreselijk, tijdens ramadan.”

Heilig voor islam betekent iets anders dan in ons woordenboek staat. Sowieso verschilt ons woordenboek nog al eens. Het begrip ‘Vrede’ bijvoorbeeld. Toch één van de kernwoorden als het om islam gaat, die doctrine beroept zich er namelijk op de religie van de vrede te zijn. En Westerse leiders blaten dat met graagte na. Van Cameron tot Rutte tot de moslimbroeder Obama.

Jihad_1

Ik leg het nog een keer uit, ik word er zo onderhand moe van. Jihad is de best mogelijke daad in islam, het verschaft directe toegang tot het paradijs. Ongelovigen zijn sowieso de klos op de dag des oordeels, als ze al niet voor die tijd door een mohammedaan onthoofd zijn. Maar ook voor ware gelovigen volgt er nog een soort van tribunaal. Mohammedanen kunnen tijdens hun leven ‘punten’ verdienen voor het paradijs door ‘goede’ daden te doen. Een jihadi verkrijgt rechtstreekse toegang en mag 70 familieleden meenemen. Het staat gewoon in de Hadith’s, ik verzin het niet.

En bij goede daden moet u zich niet zoiets voorstellen als oude dametjes helpen oversteken. Als het oude dametje een ongelovige is, kan een moslim wel ‘punten voor het paradijs’ verdienen door het oude dametje te beroven -ongelovigen zijn de mohammedaan altijd geld schuldig (zie pact van Omar) – of door haar te onthoofden als ze weigert zich tot de islam te bekeren of haar geld af te staan. “Vrede.”…

Vrede in islam bestaat er alleen in de Dar-el-islam, daar waar de islam en sharia heerst en de wetten van allah gelden. Waar iedereen zich onderworpen (dat is de betekenis van het woord islam) heeft aan allah. Die gebieden waar de islam niet heerst worden benoemd als de Dar-el-Harb, het land van oorlog, daar waar de ongelovigen wonen.

Uit die simpele definitie, die islam zelf geeft, blijkt dat mohammedanen hier nooit in vrede kunnen leven. Dat ze zich hier relatief, kuch, rustig houden komt omdat we ze afkopen dmv.  gratis uitkeringen, Mieles, I-phones, huizen, uitkeringen, kinderbijslag, om ons demografisch te laten overvleugelen. Op dit moment zijn wij nuttige dhimmies en wij doen exact wat de koran en de hadith’s voorschrijven; wij betalen onze dhimmie-belasting aan de moslims en we geven ze gastvrijheid in onze landen zonder dat daar enige verplichting tegenover staat.

Dat ze onze onderwerping bereikt hebben zonder een schot te lossen zal ze alleen maar sterken in het idee dat ze superieur zijn en dat wij terecht in hun levensonderhoud voorzien, ook al staan ze ons naar het leven.

De fout ligt niet bij de moslims, die doen exact wat hun geschriften hen opdragen. De fout ligt bij ons; dat wij vergeten zijn wat islam ons in het verleden aangedaan heeft. Denk slavernij, galeislaven, harems, plundering, brandschatting etc. Het is niet voor niks dat Oost-Europa als heftigste protesteert tegen de nieuwe EU-verdeelsleutel voor de mohammedaanse kolonisten die ons komen bezetten en leegroven. Vierhonderd -400- jaar gaat je niet in je kouwe kleren zitten. Elke 5 jaar je nieuw-geboren zoon- of dochter afstaan aan de sultan is geen pretje als je weet wat voor plannen die daar mee heeft.

ramadan is dus de heiligste maand. Misschien biedt je buurman je aan het eind wel een baklava aan om te laten zien dat islam vrede is.

Maahaar, omdat het hoogst haalbare in islam het martelaarschap in de jihad is – de enige manier voor directe toegang tot het paradijs – is die heiligste maand van islam ook gelijk de meest gewelddadige. Al 1400 jaar.

Alles begint bij de psychopaat mohammed.

Mo was een beetje een mislukte profeet in den beginne en werd Mekka uitgeschopt omdat ze hem nogal irritant vonden. Toen was die nog een soort van vreedzaam. Vandaar dat lieg-moslims nog al eens de Mekkaanse verzen aanhalen, die allen ge-abrogeerd zijn, de latere verzen – die die geldig zijn – zijn helemaal niet vreedzaam, want op vreedzame wijze kon die Mekka niet veroveren.

Mo was Mekka uitgeknikkerd en begon een beetje om zich heen te knokken. Hij verloor nogal eens. De eerste slag die MO won was de slag bij Badr. Klinkt bekend he? Jup, Badr-Hari is er naar vernoemd. mohammedanen vernoemen hun kinderen, scholen, kazernes moskeeën, bij voorkeur naar uiterst bloedige overwinningen op de ‘ongelovigen’. De slag bij Badr, 624, was tijdens ramadan. De verovering van Mekka, met gebruikmaking van bedrog, in 630, was ook tijdens ramadan.

Geen islam-verdedig-gekkie zal mij ontkennen dat mo het voorbeeld is voor elke mo-slim, en in principe staan bovenstaande jaartallen in elk geschiedenisboekje. Kan iedereen nakijken.

De jaarlijks terugkerende razzia’s, ja het is een van oorsprong mohammedaans woord, vanuit het bejubelde AL-Andalus in het zuiden van Frankrijk vonden meestens ook plaats tijdens de ramadan. Verkrachte nonnen op het altaar, rijen gespietste priesterhoofden op staken langs de wegen, schedels hoger opgestapeld dan de minaretten is blijkbaar Bart Schuts idee van beschaving (kijk die link dan onder ‘bejubelde’). Hier staan wat zinnigere dingen over AL-Andalus.

Met zulke ‘journalisten’ kunnen  we geen eerlijke berichtgeving over ramadan verwachten.

Dan kunnen we beter luisteren naar wat de IS-lamieten zelf te zeggen hebben:

Voor IS is ramadan het feest van de gruwelijkheden, Trouw

IS riep op tot aanslagen tijdens Ramadan, Telegraaf

Wat zegt de koran over ramadan?

01Memri:

According to MEMRI: “The month of Ramadan, the month of fasting, has a special status as the month of religious spirituality and devotion. However, in Muslim tradition it is also perceived as a month of Jihad, a month in which Allah grants military victories to His believers. It was during Ramadan that Muslims triumphed in many battles throughout the history of Jihad for the sake of Allah – among them the battle of Badr in 624, the conquest of Mecca in 630 and of Andalusia in 711, the battle of Al-Zallaqa (in Andalusia) in 1086, the battle of Ein Jalut in 1260, as well as the 1973 War (called The Ramadan War).
De moslimbroederschap zelf:
“Fasting [during Ramadan] is one of the most powerful means to educate the human spirit for jihad. Fasting involves a spiritual effort to act in a way contrary to what is accepted, and to completely abandon desires… It also schools the Muslim in patience, resilience, endurance, and sacrifice, which are all traits of the jihad fighter…
lees verder http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/6656.htm
Onze minister-president ontgaat dat alles, of hij is in dienst van een of andere groot-mufti:
Hier ziet u de reacties op zijn tweet.
Wilders:

 

Ook belangrijk om te weten:

Ramadan Charity: Funding Atrocities, Frontpage

“Ramadan is the month of attacks and conquest. According to the tradition, whenever the Prophet planned an attack, he aspired that it should be in the month of Ramadan…” , Sheikyermami

De ramadan verdient geen respect, maar minachting, Nageltjes

Elk jaar levert ramadan weer nieuwe records aan gruwelijke dodelijkheid. Iedereen die nog vol durft te houden dat islam vrede is, is óf een totale imbeciel, óf volkomen en compleet kwaadaardig. Rutte cum suis zijn niet imbeciel. Dan rest slechts het laatste en dienen we ze, met alle mogelijke middelen, uit zelfverdediging, te verwijderen.

01

THE BATTLES OF RAMADAN: Official Trailer

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on islam is vrede, en in de heiligste maand doen mohammedanen een wedstrijdje bommengooien

 1. Like

 2. Like

 3. G.Deckzeijl // 27/06/2015 om 09:15 //

  Moskeeën, lees: HAATcentrales, lees: Walt Disney-achtige PUISTEN in
  een seculier landschap, lees: islamitische heimweebunkers zijn KAZERNES.!!!
  Dat moet iedere politiek correcte sufferd, al dan niet door het volk gekozen,
  geen LEREN gvd.!!!
  http://tinyurl.com/q6epljf
  (en degenen die probleempjes hebben met mijn woordkeus
  moeten hier maar niet meer kijken)

  Like

 4. G.Deckzeijl // 27/06/2015 om 14:09 //

  Moest zijn: gaan leren.
  (oorzaak: niet eerst koffie gezet…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: