U.S. Troops Face Eating, Drinking Restrictions During Ramadan

A top commander in southwest Asia reminded U.S military personnel stationed in Muslim countries in the Middle East of the restrictions placed on them during Ramadan. According to a report by the U.S. Air Forces Central Command Public Affairs, Brig. Gen. John Quintas, 380th Air Expeditionary Wing commander in Southwest Asia, said that the U.S. is “committed to the concepts of tolerance, freedom and diversity.” But he added that soldiers should “become more informed and appreciative of the traditions and history of the people in this region of the world… [R]emember we are guests here and that the host nation is our shoulder-to-shoulder, brothers and sisters in arms, risking their lives for our common cause to defeat terrorism.”

Weekly Standard >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on U.S. Troops Face Eating, Drinking Restrictions During Ramadan

  1. G.Deckzeijl // 08/07/2015 om 06:49 //

    Daar beginnen ze dat eeuwen geleden verzonnen hersenspinsel ook zat te worden.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/24244430/__Complot_tegen_moskee_Islamberg__.html
    En da’s maar goed ook.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: