Ramadanrellen door ramadannazi’s in Von Aartsens jihadstad achter de duinen

2015-07-02 02:43:24 DEN HAAG - Agenten en leden van de Mobiele Eenheid (ME) op straat in de Haagse Schilderswijk waar rellen zijn uitgebroken nadat honderden betogers de straat opgingen. Ze stichten brand en vernielen prullenbakken. Aanleiding voor het protest is de dood van Henriquez bij muziekfestival Night at the Park in het Haagse Zuiderpark afgelopen weekeinde. Hij bleek te zijn gestikt door toedoen van de agenten die hem arresteerden. ANP MARCO DE SWART

En dan is er geen shariapolitie van Marcouch en Van Doorn te zien.

Powned:

Het is afgelopen nacht andermaal uit de hand gelopen in de Haagse Schilderswijk. Er vonden de hevigste rellen plaats sinds het maandag onrustig werd vanwege de veelbesproken dood van de Arubaan Mitch Henriquez.

Gisteravond waren honderden mensen op de been bij het politiebureau aan De Heemstraat om te protesteren tegen de werkwijze van de Haagse hermandad. Dat ontaarde in grof geweld tegen agenten, die werden bekogeld met vuurwerk, flessen en stenen, meldt het ANP.

De ME wachtte hetzelfde lot op de hoek van de Hobbemastraat en de Vaillantlaan. De tientallen ME’ers werden moesten in busjes vluchtten. Later werd de straat schoongeveegd en nam de politie de controle weer over.

Vernielingen en anti-Joden leuzen

Verder werd er opnieuw van alles gesloopt, zoals winkelruiten, pinautomaten en bushokjes. Theater De Vaillant moest het eveneens ontgelden. Ruiten en deuren werden vernield en de inboedel van het cultuurcentrum belandde op straat. Buiten riepen meer dan honderd mensen leuzen tegen Joden.

Telegraaf:

De islamitische vastenmaand speelt zeker een rol bij de rellen, aldus Van Aartsen: ,,Het is warm en het is ramadan.” De burgemeester wil echter niet de indruk wekken dat dit een excuus kan zijn: ,,Ik zegt niet: nou ja, dan mag het wel.”

Bedreigingen

Politiechef Paul van Musscher van de eenheid Den Haag gaf na Van Aartsen een opsomming van de manieren waarop zijn mannen en vrouwen worden bedreigd en met geweld geconfronteerd. Van Musscher wees er nog eens op dat agenten in de nacht van woensdag op donderdag overgoten zijn met een brandbare stof.

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Ramadanrellen door ramadannazi’s in Von Aartsens jihadstad achter de duinen

 1. Michael // 02/07/2015 om 16:37 //

  Wat hebben de rellen met ramadan te maken Jozias Aartsen en de relschoppers zijn geen moslim ,Antilianen of durft de burgemeester die groep niet op aan te spreken en geeft de schuld aan warmte en ramadan?

  Like

 2. G.Deckzeijl // 03/07/2015 om 12:09 //

  Like

 3. G.Deckzeijl // 03/07/2015 om 12:10 //

  Like

 4. G.Deckzeijl // 03/07/2015 om 12:26 //

  Like

 5. G.Deckzeijl // 03/07/2015 om 15:08 //

  Fubar, er is post.
  Hier niet reageren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: