De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan

2015-07-02 00:00:00 DEN HAAG - Agenten vragen jongeren te vertrekken voor de deur van een filiaal van de ING in de Haagse Schilderswijk. De etalage is dichtgespijkerd omdat de ruiten de dag ervoor tijdens rellen werden vernield. Ongeveer honderd mensen werden gearresteerd omdat een samenscholingsverbod gold, nadat drie dagen op rij rellen zijn uitgebroken. Betogers gingen de straat op naar aanleiding van de dood van Mitch Henriquez, die stikte en stierf door toedoen van de agenten die hem arresteerden. ANP MARTEN VAN DIJL

Nou wisten we dat natuurlijk al lang. De racistische muzelmaniakken beroven geen Marokkaanse omaatjes en ze vallen ook geen moslima’s in burka lastig, maar de ongelovige blanke vrouwen die ze als hoeren beschouwen. Al schoppen deze racisten met hetzelfde gemak het kindje van een Marokkaanse negerhoer dood.

Homo’s, lesbiennes en joden worden steeds vaker onze steden uit gepest. Voornamelijk blanke blonde vrouwen worden voor hoer uitgemaakt op onze straten en verkracht.  En voornamelijk blanken en bejaarden zijn het slachtoffer van roofovervallen en berovingen. Zelfs rouwstoeten van autochtonen worden aangevallen. En steeds vaker worden mannen en vrouwen gescheiden.  Vreemd genoeg zijn het de daders  die zich gediscrimineerd voelen. Diezelfde daders die voortvarend bezig zijn complete wijken etnisch te zuiveren. (bron)

Volkskrant:

01

‘De rellen? Dat zal de hele ramadan doorgaan.

Een agent in burger, hier even verderop, werd helemaal kapot geslagen.

‘Aan de ene kant ben ik verbaasd: een Antilliaanse jongen is vermoord en bij de rellen zie ik vooral Turken en Marokkanen.

Nou Orhan, daar hoef je ook niet verbaasd over te zijn. De mohammedanen komen niet voor een andere groep op, maar zien hun kans schoon om te ramadanrellen tegen de kafir. Hoe mohammedanen over negers denken blijkt wel uit het linkje hierboven. Bovendien hebben de mohammedanen veel meer negers tot slaaf gemaakt dan de Europeanen ooit gedaan hebben. Dat niet heel het Arabische schiereiland tegenwoordig overbevolkt wordt door negers zoals dat met de V.S.  wel dreigt te gebeuren komt omdat de arabieren de negers castreerden, ze sneden het hele zaakje weg en ramden er dan een ijzeren buis in zodat de slaaf nog kon pissen. Dat 80% deze behandeling niet overleefde kon die racistische Arabieren geen zier schelen, dan haalden ze gewoon weer wat nieuwe negers van om de hoek. De taal van de Arabieren, de taal waarin je dat boek van de vrede van ze moet lezen omdat je het anders niet kan begrijpen, is zelfs zo racistisch dat ze maar één woord hebben voor neger en slaaf; abeed. Voor een Arabier is een neger synoniem aan slaaf.

De jihadisten van het Schilderswijkkalifaat vallen gewoon andersgelovigen aan, net als hun broeders van ISIS doen en hun grote voorbeeld mohammed deed. Muzelmaniakken doen wat muzelmaniakken al 1400 jaar doen. En dat is de reden dat we niet één muzelmaniak op Europees grondgebied moeten tolereren en waarom we de islam ook op de rest van de wereld uit moeten roeien omdat er anders nooit vrede zal heersen.

 

Comments zijn gesloten.

24 Comments on De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ze zijn de intimidatie van de politie zat? WIJ zijn de intimidatie van de Moslims spuugzat!

  Like

 2. G.Deckzeijl // 04/07/2015 om 06:06 //

  F.Mogherini
  Islam hoort bij Europa.
  http://eeas.europa.eu/statements-eeas/2015/150625_07_en.htm
  Voor degenen die het Engels onder de knie hebben verzoek ik dringend
  een protestmail te sturen naar:
  Federica.MOGHERINI@ec.europa.eu

  Like

 3. G.Deckzeijl // 04/07/2015 om 06:35 //

  Like

 4. G.Deckzeijl // 04/07/2015 om 07:14 //

  Waarom ik niks moet en niks te maken wil hebben met islamitische vrouwenhaters.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/4093686/2015/07/03/De-integratie-moet-van-twee-kanten-komen.dhtml
  Ann Barnhardt: “And we’re letting these bastards build mosques?”
  http://tinyurl.com/ovekpws
  Moskeeën zijn kazernes:
  http://tinyurl.com/q6epljf

  Like

 5. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 06/07/2015 om 20:19 //
 6. Niet alleen Nederlanders maar iedereen.
  Geen moslim zijn is al ruim voldoende.

  Like

 7. Een scooterdief is gisteravond in Amsterdam ontsnapt van de politie door in het water te springen. Hierbij werd hij een handje geholpen door omstanders.

  De hele buurt gaf de scooterdief aanwijzingen in straattaal, en hij kon zo, hop, in een voorgereden Golf wegboeken. Dinsdagavondsensatie.

  Iedereen die de politie wilde aanwijzen waar de voortvluchtige zwom, werd door hangjeugd bedreigd: ‘We bombarderen je huis!’ De toekomst.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/07/buurtbewoners_helpen_dief_onts.html

  Like

 8. Damn, gister wel burkas verjaagd met onze drones, samen met DG Neree, maar misschien moeten we ook maar achter dit soort kolonisten aan. Nog iets meer even oefenen, lol. Filmpje van verjaagde burkas volgt hopelijk snel.

  Like

 9. Ik had dit nog bij DVC achter gelaten.
  Drone nieuws. Om ze uit de lucht te schieten.
  De overheid wil ongewenste drones kunnen opsporen en neutraliseren en heeft daarom vier ondernemers de opdracht gegeven om een oplossing te ontwikkelen. Halverwege volgend jaar moeten prototypes van de oplossingen worden gedemonstreerd, zo meldt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
  https://www.security.nl/posting/436439/Overheid+wil+ongewenste+drones+kunnen+neutraliseren

  Like

 10. Fuk them. Vanavond in het Vondelpark gevlogen boven een mensenmassa, terwijl er twee agentjes naast ons stonden. Die drone-manie van D.G. Neree en ik is mede reden dat ik even wat minder tijd heb. We oefenen vliegen nu al een paar maanden, het is echt veel moeilijker dan je zou denken, en we durven inmiddels wel boven mensen te vliegen. de reacties zijn fantastisch trouwens.
  We hebben waanzinnige filmpjes geschoten vanavond. We moeten nog eventjes studeren hoe dat te publiceren, maar dat komt, gegarandeerd. En dan zal blijken dat onze tijd-investering niet voor niks was. Er is een zee aan opties met die dingen en we komen steeds een beetje verder.

  Voorbeeldje, als dit linkje het zo doet tenminste (is alleen plaatje):

  01

  De verjaagde burka’s willen we als filmpje weergeven, maar we zijn nog aan het studeren. Het komt, dat is zeker, we werken er aan. Geduld …

  Like

 11. G.Deckzeijl // 23/07/2015 om 07:22 //

  Fubar, wat dacht je van een GoPro..???

  Like

 12. G.Deckzeijl // 23/07/2015 om 07:25 //

  Like

 13. Dat is toch compleet achterhaalt als je een drone heb met een camera er in zo’n GoPro.
  Spannend voor als je aan een parachute hangt of leuk om de nek van cavia misschien die je door de tuin laat rennen terwijl je kat ‘m achterna zit.

  Like

 14. G.Deckzeijl // 23/07/2015 om 07:34 //

  Alstie de GoPro kan dragen kandie de Session ZEKER
  dragen!!

  Like

 15. Die phantom is saai om mee te vliegen, we zagen er laatst iemand mee vliegen op het drone vliegveld bij halfweg en wij vonden het al saai maar die kerel was ook binnen 5 minuten weer weg, maar eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat dat ook kan zijn omdat die een telefoontje kreeg. In ieder geval besloten wij nadat we hem in actie zagen om er niet voor te gaan sparen. Dat ding waar we deze foto, een screenshot uit een filmpje, mee hebben genomen is de V666, een goedkope versie van de Parrot. Ipv deze camera kan er ook een Mobius onder van 50 euro en die geeft heel redelijke beelden. Ik geef later wel een linkje, ik zit op de tablet nu en ik ben er nog ietwat onhandig mee ….

  Like

 16. De V666 met een mobius camera. Overigens kan de V666 280 gram tillen zonder dat ie problemen krijgt.

  Deze heeft zijn beschermrand nog om zijn propellers en daarom zie je boven een rand, kan er af:

  Like

 17. Fubar, is het inmiddels nog niet zo, dat hoe meer mensen zo’n drone aanschaffen, dat ze mekaar in de weg gaan zitten wat de frequentie betreft. Of is nog niet zo druk in de lucht.
  Dat was met vliegtuigjes ook zo maar die zaten dacht ik ergens op de 27Mhz.
  Wat is de verbinding met zo’n drone, op welk gebied vliegen die.
  Zal vast geen blue tooth zijn.

  Like

 18. Ja dat klopt. Neree en ik kunnen niet met dezelfde drone op hetzelfde moment vliegen, dan sturen we elkaars drone, vanwege die reden hangt er ook eentje in een boom in het Vondelpark, die frequenties interfereren. Maar twee verschillende drones tegelijkertijd kan wel.
  Het gebruikt een soort wifi signaal. 2,4 megaherz heet dat, en ik heb geen idee wat dat inhoudt, want het heet allemaal zo en toch interfereren verschillende niet met elkaar.

  Lekker aan de prijs trouwens die ‘Session’, Gerrit. Die gaat er niet komen. Het zal iets goedkoper moeten.

  Like

 19. G.Deckzeijl // 24/07/2015 om 05:35 //

  Deze dus.??

  Like

 20. Ja. Die is een stukkie beter dan de bijgeleverde camera bij de V666 waar we momenteel mee vliegen. En 50 euries tegen de 500 van ‘jouw’ Sessions is toch wel een groot verschil. Bovendien zijn we nog aan het leren en dan moet je niet te ver gaan, je moet eerst weten wat je wel en niet kunt en dan, etc.

  Ik heb vanavond wel even in het donker gevlogen boven het Vondelpark, dat had ik 3 maanden terug niet moeten doen, dan had ik een ongeluk veroorzaakt. En idioten die dat doen, maken dat er regelgeving komt dat ik ook niet meer mag.

  De reacties van het publiek zijn tot nu toe steevast razend positief. Van nieuwsgierige marokkaantjes en bijlmernegertjes “hoe hoog kan die meneer?” tot een 90-jarige dame waar we eerst van dachten dat ze niet helemaal spoorde toen ze ons vertelde dat ze elke dag naar texel of schiermonnikoog heen en weer vloog om te lunchen.

  Ze liep al door toen ik Neree zei; hee joh, ze meent het, vraag nog eens. En ja hoor, had ze een vrind bij de KLM en ze gaat dus echt even heen en weer om te lunchen. Dat soort reacties, en alles er tussen in. Ook gutmensch veel-leesvrouwtjes, ze accoordeerde de term zelf, (lol) die hun hondje uitlaten. Is net hetzelfde als je drone uitlaten niet …

  Like

 21. G.Deckzeijl // 24/07/2015 om 08:43 //

  Fubar, er is post voor je. Hier NIET reageren..!!!

  Like

 22. G.Deckzeijl // 23/07/2015 om 07:22

  Fubar, wat dacht je van een GoPro..???
  ——–

  Hebben we inmiddels.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: