Von Aartsen legitimeert Marcouch’ sharia-politie van de Van Gogh en Hirsi Ali doodwensende As-Soenah-Kazerne

Ramadanrellen door ramadannazi’s in Von Aartsens Haagsche kalifaat, de jihadstad achter de duinen.

Onder dat linkje van twee dagen geleden zei ik in de eerste zin nog;

“En dan is er geen shariapolitie van Marcouch en Van Doorn te zien.” Ik had het mis.

Het zijn racistische rellen, niet helemaal als in Ferguson in de VS, maar dat komt nog wel, net als twee jaar geleden in Londonistan, en dagelijks in de Parijse banlieus. Opgejut door linkse AFA’s en de Nederland hatende Anti-Zwarte-Pieten-Kliek, die de jihadi’s voor hun eigen belang inzetten. Hun gemene deler? Ze hebben de pest aan alles dat Nederlands, Blank, Westers, Christelijk of Joods is. Aan alles dat beschaving en verlichting en rede gebracht heeft. De pest aan ons, en de pest aan ons land, terwijl wij ze betalen. De opgejutte muzelmaniakken, die ook wel weten dat jihad tijdens ramadan extra beloond wordt, zijn niet begaan met het lot van een door de politie vermoordde neger. Ze zijn wel begaan met het lot van de ongelovige hond die hun kinderbijslag betaalt en de Dar-el-Harb. En de bedoeling is dat lot zo beroerd te maken dat de hond zich bekeerd en een islamitische hond wordt, die ze dan nog steeds een hond vinden, of hem de kop af te hakken als die financieel leeggeplunderd is door de woestijnrovers.

De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan

Nou wisten we dat natuurlijk al lang. De racistische muzelmaniakken beroven geen Marokkaanse omaatjes en ze vallen ook geen moslima’s in burka lastig, maar de ongelovige blanke vrouwen die ze als hoeren beschouwen. Al schoppen deze racisten met hetzelfde gemak het kindje van een Marokkaanse negerhoer dood.

Homo’s, lesbiennes en joden worden steeds vaker onze steden uit gepest. Voornamelijk blanke blonde vrouwen worden voor hoer uitgemaakt op onze straten en verkracht. En voornamelijk blanken en bejaarden zijn het slachtoffer van roofovervallen en berovingen. Zelfs rouwstoeten van autochtonen worden aangevallen. En steeds vaker worden mannen en vrouwen gescheiden. Vreemd genoeg zijn het de daders die zich gediscrimineerd voelen. Diezelfde daders die voortvarend bezig zijn complete wijken etnisch te zuiveren. (bron)

Volkskrant:

01

‘De rellen? Dat zal de hele ramadan doorgaan.

Een agent in burger, hier even verderop, werd helemaal kapot geslagen.

‘Aan de ene kant ben ik verbaasd: een Antilliaanse jongen is vermoord en bij de rellen zie ik vooral Turken en Marokkanen. Dat zij voor een andere groep opkomen, is nieuw.

Nou Orhan, daar hoef je ook niet verbaasd over te zijn. De mohammedanen komen niet voor een andere groep op, maar zien hun kans schoon om te ramadanrellen tegen de kafir. Hoe mohammedanen over negers denken blijkt wel uit het linkje hierboven. Bovendien hebben de mohammedanen veel meer negers tot slaaf gemaakt dan de Europeanen ooit gedaan hebben, en doen dat tot op de dag van vandaag. Dat niet heel het Arabische schiereiland tegenwoordig overbevolkt wordt door negers zoals dat met de V.S. wel dreigt te gebeuren komt omdat de Arabieren de negers castreerden, ze sneden het hele zaakje weg en ramden er dan een ijzeren buis in zodat de slaaf nog kon pissen, maar niet voortplanten. Dat 80% deze behandeling niet overleefde kon die racistische Arabieren geen zier schelen, dan haalden ze gewoon weer wat nieuwe negers van om de hoek. De taal van de Arabieren, de taal waarin je dat boek van de vrede van ze moet lezen omdat je het anders niet kan begrijpen, is zelfs zo racistisch dat ze maar één woord hebben voor neger en slaaf; abeed. Voor een Arabier (moslim) is een neger synoniem aan een slaaf.

De jihadisten van het Schilderswijkkalifaat vallen gewoon andersgelovigen aan, net als hun broeders van ISIS doen en hun grote voorbeeld mohammed deed. Muzelmaniakken doen wat muzelmaniakken al 1400 jaar doen. En dat is de reden dat we niet één muzelmaniak op Europees grondgebied moeten tolereren en waarom we de islam ook op de rest van de wereld uit moeten roeien omdat er anders nooit vrede zal heersen.

Von Aartsen is mega trots op zijn jihadistische Schilderwijkers en de Van Gogh Moordenaars van de Marcouch’ sharia-politie leverende “geef Hirsi Ali tongkanker-wensende” As-Soenah  -wij geven vrouwen geen hand-  Kazerne.

01

De bron van bovenstaande screenshot is een kutkrant en dan weet u wel over welke krant ik het heb.

Von Aartsen. Er zijn van die mensen (?) die in onze data-base voorkomen. En in voorkomende gevallen is het dan handig daar gebruik van te maken, ik kan het voor de rest ook niet echt helpen, Von Aartsen wel, maar die staat aan de verkeerde kant en hoort aan een boom, of een hijskraan, of onder een auto, of, als je netjes wilt blijven voor een volkstribunaal (persoonlijk ben ik ver voorbij netjes en ben ik er helemaal klaar mee, mag u gerust weten hoor):

Het politieoptreden heeft goed gewerkt, vindt Van Aartsen. ‘Dit komt vooral doordat de jongeren en buurtvaders de wijk zijn ingegaan. Ik ben zeer trots op de Schilderswijkers die hun wijk hebben teruggeëist’, zei de burgemeester tegen de NOS. Volgens van Aartsen heeft het optreden van de politie in samenwerking met de buurtbewoners ervoor gezorgd dat het rustig bleef. (Volkskrant)

Eeuhm. Wie precies hebben de wijk teruggeëist? Waarom kon Nederland dat niet? Is de Shariadriehoek, Jihadstadsdeel, Haags Kalifaat, misschien gewoon geen deel meer van Nederland?

Ik stel gewoon maar even een paar vragen hoor?

Het spijt me, maar dit is wat ik krijg als ik bij mezelf even “sharia-politie” invoer als zoekterm:

Korpschef Gerard Bouman wentelt zich in de natte droom van Marcouch: shariapolitie

Jozias van Aartsen: Haagse sharia-politie is top

Moskeeën grijpen kans om islamitische straatmilities te vormen

Van der Laan voert shariapolitie van Marcouch in

Waar zijn die aparte aangifteformulieren Marcouch?

Marcouch wil weer shariapolitie

Opstelten nu ook voor shariapolitie, Marcouch krijgt zijn zin

Shariapolitie

Shariapolitie knielt voor islamitische terroristen

Shariapolitie en hakenkruizen

Het kalifaat is een feit en de sharia ook

De nazi’s marcheren door de straten

Blijkbaar is dit waar Von Aartsen naar toe wil: het faciliteren van de moordenaars van Van Gogh en de doodwensers van Hirsi Ali en de geen-hand-gevers, terwijl zijn stad de meeste ISIS-gangers van Nederland levert en er “dood aan de Joden door de straten galmt”.  Von Aartsen is van de VVD he, dat u daar in het vervolg niet meer op stemt. De VVD is een een fascistoïde nazislamitische  organisatie.

lees ook:

Een weekje rellen in de Schilderswijk http://opiniez.com/2015/07/03/een-weekje-rellen-in-de-schilderswijk/

Radicale agents provocateurs hebben hun gedroomde rassenrellen https://jalta.nl/column/radicale-agents-provocateurs-hebben-hun-gedroomde-rassenrellen/?a=gyKWxPNMsYnql1ADR2_AhOBHqWeE84u9Fo7n52PUAOw&b=G6KN3AFBMvNeMjOJ4BKPo7sJa1MIUYeLR6wakRzmVag

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Von Aartsen legitimeert Marcouch’ sharia-politie van de Van Gogh en Hirsi Ali doodwensende As-Soenah-Kazerne

 1. G.Deckzeijl // 04/07/2015 om 09:07 //

  Dichterbij u.
  Hafid Bouazza
  http://loorschrijft.blogspot.nl/2015/07/dichterbij-u.html#more
  (Nog steeds heb ik grote twijfels over de juiste vertaling van H.B. van
  de toespraak van H.Boumedienne voor de VN in 1974.!!
  zie verder alinea 9 van deze pagina: http://tinyurl.com/a9thg2w
  Die vertaling staat in de oudere comments van loorschrijft)

  Like

 2. Theo // 04/07/2015 om 14:05 //

  Hey Jij Van Aartsen in den haag, GEEF ZE GELIJK EEN LINTJE EN BEVORDER DE JIHAD STRIJDERS ALS RISDER EN DIE OPPERHOOFDEN TOT OFFICIER,UIT NAAM VAN ZIJNE KONINGKL8JKE HOOGHEID KONING WILLEM ALEXANDER,WELKOM TOT MIJN Nieuw opgezette VREEMDELINGEN LEGIOEN VOOR NEDERLAND,EN HET MIDDEN OOSTEN WIJ HELPEN JULLIE WEL HOOR,NOG F-16 S NODIG?!
  VRAAG MAAR AAN MIEN VAN DEFENSIE!
  DEZE (EN OOK ANDERE)REGERING HEEFT NEDERLAND ALLANG IN DE UITVERKOOP GEDAAN,MAAR OOK HAAT GEZAAID DE VVD IS ZO O.A. BOLKENSTEIN MOEST NAAR BRUSSEL! VVD IS EEN GLUIPERIGE PARTIJ NET ALS D3 PVDA MIDDEN RECHTS WORDT EN DE GEWONE MAN EN VROUW IN HUN HEMPIE LATEN STAAN,HEER RUTTEKOP HET RIJMT OOK NOG VUILE KNUPPELTJE👎👊👎👊👎👊HHAA5 DEZE VUILE REGERING,WWEER IN DIE ACHTER KAMERTJES SMEERLAPPEN TROLLEN!😡😬😈EEN 8K HOU ME NOG 8N!
  HIJ ZIT STRAKS LEKKER MET DE RECES MET ZIJN MOEDER IN HET CATS HUIS,O NEE DIE HEEFT T ZO GOED IN DAT ZORG CENTRUM HOEVEEL MOT JE BETALEN RUT €€€ DS VEEL MEER DAN DE GEWONE MENS! MAAR JULLIE KUNNEN HET BETALEN! EN V. AARTSEN LAAT JE OMZETTEN OPLEIDEN TOT IMAM SUKKEL!😠👀👻>HHET SPOOKT IN DEN HAAG BOEEHHH KLOOTZAK VAN AARTSEN EN RUTTE🙈🙉🙊

  Like

 3. G.Deckzeijl // 04/07/2015 om 16:36 //

  Zo, dat weten we ook alweer.
  Capslock vastgelijmd zeker?

  Like

 4. Labbekak Van Aartsen (VVD) trakteert Shariapolitie op gratis ijs na succesvolle overname Schilderswijk
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/minderheid_in_eigen_wijk.html

  Like

 5. G.Deckzeijl // 05/07/2015 om 20:47 //

  Dank voor je links naar GS, maar ik kijk daar niet meer, dit
  vanwege hun vergaande cookie-terreur.
  G

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: