ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

Aïssa Zanzen. Yasmine Haifi, Sadika Arab, moslimbroederschap-infiltratie in alle geledingen.

E.J. Bron

Screenshot_6

Sadika Arab, beleidsmedewerker gemeente Lelystad

(Door: “Thomas Jefferson”)

In mijn laatste stukje van 16 juni gaf ik aan dat ik wel eens wat dieper in de wondere (en duistere) wereld van zogenaamde zelforganisaties, van de islamitische  overtuiging wilde duiken, al wordt vaak gezegd dat zo´n organisatie echt seculier is en empowerment geeft aan een brede bevolkingsgroep. De achternamen van de oprichters zijn nagenoeg altijd min of meer Arabisch klinkend. Natuurlijk zijn  er ook altijd de obligate Gretta Duisenberg-types met  gekleurde sjaal die zich er op voorstaan begaan te zijn met de integratie van de o-zo krachteloze islamitische  medemens (!).

View original post 1.143 woorden meer

Comments zijn gesloten.

16 Comments on ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

 1. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 09:26 //

  Leefbaar Lelystad gemaild.
  Benieuwd wat ik te horen krijg.
  Maar ik calculeer altijd in dat ik niks hoor.

  Like

 2. Zie ook mijn commentaar bij Bron. Als ie het zo meteen doorgelaten heeft …

  Like

 3. Deze dame heeft de intentie om iets binnen de islam te gaan onderzoeken, ik kan haar alvast vertellen dat de islam het grootste netwerk over de hele wereld bezit, geinfiltreerd of bezig met infiltraties. Hebben we nog steeds niets geleerd van 11/11, het was onderzocht en bewezen dat een van de piloten zich had ingeschreven voor flightsimulator en er rustig zijn kennis op kon doen voor de boeing. Ze zitten in allerlei raden en in de politiek, nee we mogen niet aan discriminatie doen, maar onze tolerantie is veel te ver doorgeschoten en we donderen met z,n allen in een grote kuil. Wij zijn vergeten zuinig te zijn op onze Nederlandse cultuur, want we wilde zo graag “multicultureel” zijn, we zijn inderdaad een land geworden met vele gezichten en weten nu niet meer welke is te vertrouwen, zelfs het gezicht van de regering niet meer.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 14:03 //

  @dontessers, 11:20
  Correctie: S.Arab gaat NIKS binnen de islam onderzoeken, ze is islam, ze is de
  zoveelste moslim-INFILTRANT,dringt dat tot je door?
  Klik deze link aan: http://tinyurl.com/pkdmbsf
  En wat gebeurde er volgens jou op 11/11 en over welk jaar heb je het??
  De islam is voor zover ik in de afgelopen 45 jaar heb kunnen nagaan, niet geïnfiltreerd.
  Dat krijgt een niet-moslim onmogelijk voor elkaar: zo iemand zou bij wijze van spreken
  opvallen als een olifant in een aardbeienveld.
  Inderdaad zitten moslims in allerlei raden en politiek, maar weet je ook WAAROM?
  En nou ik toch bezig ben: hoe wordt het veroveringssysteem genoemd wat nauw in
  verband staat met moslim-infiltraties?
  Als ik alles teruglees wat je hebt geschreven begin ik een heel apart gevoel mbt
  jouw persoontje te krijgen.
  Er klopt iets niet…

  Like

 5. Weet je dat niet, 11/11. Dan is het sint maarten.
  Volgens mij heeft hij het daar over.
  11 november is de dag, dat mij lichtje, dat mij lichtje enz……………

  Like

 6. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 14:53 //

  Zal ongetwijfeld, heb me nooit beziggehouden met al die katholieke feestdagen.
  Maar onze “vriend” heeft ’t nog niet uitgelegd en daar ging het me om, snappie?

  Like

 7. eh sorry tikfout, maar dat snapte jullie best wel, 11/9

  Like

 8. Omdat er sint bij zal het daar wel vandaan komen.
  Maar hier in mijn buurt komen alle kinderen op 11/11 na 18:00 snoep bietsen. Traditie.
  Het wordt wel elk jaar minder.
  Ik doe er nooit aan mee (snoep kopen) dus bij mij bellen ze nooit aan.

  Like

 9. Zoon van een RAF ww2 veteraan, later Marineman MVKV (RIP), Wees gerust, ik volg de wereld, soms zijn dingen verwarrend om een juist beeld te krijgen, ik ben neutraal, kritisch wat EU, Ned. en de wereld aangaat. ik ben zeker geen moslim als dat hier misschien wordt gedacht, ik ben gepensioneerd ass.operatiekamers neurochirurgie, woon in Spanje en volg jullie gesprekken en diverse blog,s.

  Like

 10. jullie kunnen ook mijn tijdslijn zien en dat ik nog steeds contact heb met oud marinemensen op Fb hopelijk gerust gesteld nu. groetjes Don Tessers

  Like

 11. Deckzeijl, goed initiatief. Ook wel benieuwd wat t uithaalt.

  Like

 12. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 22:49 //

  DT heeft nog steeds mijn vraag niet beantwoord.

  Like

 13. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 22:52 //

  Ben even aan het spitten geweest.
  https://www.linkedin.com/pub/don-tessers/2b/453/80b

  Like

 14. G.Deckzeijl // 08/07/2015 om 06:51 //

  ON TOPIC.!!
  Let op!
  Het gaat in het volgende artikel over een TURKSE ambtenaar, een INFILTRANT* dus!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24244185/__Ambtenaar_rooft_suffe_fiscus_kaal__.html
  *Geen moslims op sleutelposities!!
  http://tinyurl.com/pkdmbsf
  Let op! U en ik mogen straks het tekort weer aanvullen…
  Wanneer vliegt dit land echt in de gordijnen?

  Like

 15. G.Deckzeijl // 08/07/2015 om 07:05 //

  Ja hoor, daaristiewéér… De pegels..!!!
  Infiltranten en GELD,veel GELD…
  Voetbal heeft me nog nooit geïnteressseerd, maar dit stuk is duidelijk genoeg.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/4096462/2015/07/07/Rafael-en-Sabia-definitief-uit-elkaar-Zij-is-uit-op-de-pegels.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: