Londense haatprediker trekt 70.000 euro aan uitkeringen

Hij haat de Britse staat, maar leeft er ondertussen goed van. De haatprediker die onder meer ‘Jihadi John’ en de Tunesische strandterrorist Seifeddine Rezgui zou hebben ‘opgeleid’ leeft van een WAO-uitkering in een nette Westlondense wijk. Volgens The Daily Mail ontvangen Hani al-Sibai en zijn gezin elk jaar liefst 50.000 pond (70.000 euro) aan uitkeringen, toelages en een huursubsidie. De 54-jarige Egyptenaar staat momenteel onder verdenking van uitkeringsfraude.

Volkskrant >>

Revealed: Jihadist Who Inspired Tunisian Terror Attack Lives in London Mansion on Benefits

A Muslim cleric with links to the Islamic terror group behind the Tunisian beach terrorist attack is living on benefits in a £1 million home in a leafy London suburb. Hate preacher Hani al-Sibai shares the large home with his wife and five children. Between them, they are raking in £50,000 a year from the taxpayer purse.

Al-Sibai is known to be a key figure in international jihad. For the last decade he has been running a propaganda operation from his London home that has influenced young Muslims across the world, including members of Ansar al-Sharia Tunisia (AST), the terrorist group behind last month’s Tunisian massacre.

Yet, despite his known connections to the group, he is free to live and claim benefits in the UK. Days after the Tunisian attack, the Daily Mail report that he was “strolling in the sunshine outside his home”. When asked how he could justify milking the welfare state for such a large amount of money, al-Sibai replied: “Ask David Cameron, don’t ask me.”

Breitbart >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Londense haatprediker trekt 70.000 euro aan uitkeringen

 1. hhhmmm dat ze leven van een uitkering en ergens nog een bijbaantje hebben voor de schijn zal niemand verbazen, mij ook niet, deze mensen hebben vanaf het begin al geleerd zielig te zijn en te doen en hand ophouden, maken gebruik van de slechte of weinig controle en buiten het systeem uit.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 17:15 //

  …zal niemand verbazen ..???
  Die mentaliteit heeft alles te maken met een overoveringssysteem.
  Weet je de naam ervan?

  Like

 3. G.Deckzeijl // 07/07/2015 om 17:16 //

  moest veroveringssysteem zijn, zonder die o ervoor dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: