Greece is quickly becoming a pawn between NATO and Russia

As the cash in Athens begins to run out following the rejection of European Union-led austerity measures Sunday, funding for Greece’s bloated military is also quickly disappearing, inadvertently turning the country into a political pawn in the growing standoff between the Western-led NATO, of which Greece is a member, and Russia.

Just one day after Greece’s historic referendum on a new debt relief plan, Russian President Vladimir Putin contacted Greece’s left-wing Prime Minister Alexis Tsipras to express support for the Greek people, cementing the growing relationship between the two that has been building since Tsipras was elected more than six months ago.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Greece is quickly becoming a pawn between NATO and Russia

 1. G.Deckzeijl // 09/07/2015 om 05:45 //

  Update: de Eerste Kamer heeft het voorstel aangenomen.
  O.a. PVV stemde tegen.
  http://www.eerstekamer.nl/stenogramdeel/20150707/goedkeuring_associatieovereenkomst_3
  Daar zal Vladimir Putin wel blij van worden denk ik… (sarcasmemodus ingeschakeld)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: