Op zijn Grieks. Genaaid !

Ze zijn gecapituleerd voor de gecombineerde maffia van de banken en hun zetbaasjes in de EU, die vol zit met Goldman Sachs mannetjes. Die lui die de Grieken de EU-ro in gesjoemeld hebben met valse cijfers zoals we van Goldman Sachs gewend zijn. Die lui die met hun zelfde valse cijfers de crisis veroorzaakt hebben, mogen de Grieken nu helemaal kaalvreten.

Eeuwige schuldslavernij

Het is natuurlijk mooi dat die reders eens wat meer belasting gaan betalen, of überhaupt belasting gaan betalen. Ook leuk dat er werk gemaakt gaat worden van corruptie, al is dat nog nooit gelukt in de Club-Med. Daar zal het geld, 13 miljard, dus niet vandaan gaan komen. Wie mag de lonen van de banksters dan wel ophoesten? Yanis met de Pet. Zijn pensioen was al gehalveerd en wordt de komende jaren helemaal afgeschaft. Oudjes zijn lastig, niet productief en er komen genoeg jonge muzelmaniakken aan. Om de economie definitief om zeep te helpen wordt de btw verhoogd. En om de enige inkomsten die de Grieken nog hebben, het toerisme, ook te vernietigen, gaan hotels, restaurants en ook op de eilanden ook de volle mep betalen. Als na dit afbraakbeleid de Grieken nog iets aan bezit over hebben, dan wordt dat verplicht geprivatiseerd, zodat de aanstichters van deze ellende voor een spotprijsje de rest van de buit binnen kunnen halen. Wat er dan nog rest zal wel aan Qatar of de Chinezen verkocht worden.

Dat was Griekenland

Ze hebben het 3000 jaar volgehouden. Nog best lang.

Varoufakis en Tspiras hebben het toneelspel goed gespeeld, de meesten geloofden wat ze beweerden. Maar vanaf dag één hebben ze al aangegeven niet uit de EU-ro te willen. Als je de oorzaak van de problemen niet erkent en de enige oplossing, de consequentie die je daar dan aan zou moeten verbinden, namelijk uit de EU-ro stappen, niet wilt uitvoeren, ja dan ga je kansloos de onderhandelingen in.

Griekenland is nu onherstelbaar kapot. We kunnen vanaf vandaag in gaan zetten welk land als volgende volledig kaalgeroofd zal gaan worden. Italië met zijn even hoge schuld, of toch Portugal of Spanje? Of misschien Nederland, dat per hoofd van de bevolking, met de individuele schulden meegeteld, net zo’n grote schuld heeft als de Grieken. Of toch de Verenigde Staten die een veelvoud aan schulden hebben dan de Grieken?

Comments zijn gesloten.

14 Comments on Op zijn Grieks. Genaaid !

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De banken zijn vanaf dag 1 al in het EU-complot betrokken! Ook wij zijn een pion op hun schaakbord ! Alleen Zwitserland is daar niet ingetrapt!

  Like

 2. En Noorwegen, en IJsland. Die laatsten hebben de bankiers zelfs berecht!

  Like

 3. Republikein // 10/07/2015 om 19:54 //

  Blub.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 10/07/2015 om 20:42 //

  Geen geschikte draad, dan maar even hier.
  Heel Nederland in de uitverkoop.
  Of moet ik schrijven: in de kringloopwinkel.??
  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/24255520/__Persalarm__Staat_lijdt_gevoelig_verlies_op_verkoop_Reaal_aan_Anbang__prijs_daalt_van_150_miljoen_naar_1_euro__.html

  Like

 5. Alleen kleine kinderen kunnen een dergelijke opmerking bedenken terwijl Dijsselbloem 11 miljoen mensen uithongert om zijn zin te krijgen.

  Ik heb ooit Hirsch Ballin schopklaar voor mijn voeten gehad met extra gratis verzuip-optie. Het feit dat ie nog rondloopt betekent dat ik me ingehouden heb. Als ik Dijs voor mijn voeten krijg istie hartstikke dood, ik hou me niet nog een keer in in face with Evil.

  En als deze opmerking strafbaar is zit ik em met liefde uit om daarna alsnog deze übermassamoordenaar, … en u mag het vanaf hier zelf invullen.

  Like

 6. John // 11/07/2015 om 10:46 //

  Ik snap écht niet dat iemand voorstander kan zijn voor belastingverhoging voor wie dan ook.
  Of het nou een Griek, Chinees, of een Nederlander is: Hij wordt bestolen waar hij bijstaat door ‘zijn’ overheid, die het zo verkregen geld in eigen zak stopt (zie genoeg voorbeelden), of op de meest idiote manier uitgeeft, die zelfs een dronken mongool niet zou kunnen bedenken.
  Ik zeg “We hebben helemaal geen EU nodig, om ons geld uit te geven.” Beter nog: “We hebben helemaal geen Den Haag nodig om ons geld uit te geven.” Het is allemaal gajes, waar je nog geen tweedehands fiets van zou kopen. Dus waarom laat je hen dan wel de toekomst van jou en je kinderen bepalen?
  Bovendien hebben de grieken niks van dat geld gezien dat we hen ‘gegeven’ hebben, maar ze kunnen het wel terug betalen.
  Overheden hebben alle problemen gemaakt.
  En nou smeken wij hen om een oplossing?

  Like

 7. Dat heet nou politiek. Je creëert eerst een probleem, dat laat je een tijdje door etteren en vervolgens smeken ze je om een oplossing voor dit zelf gecreëerde probleem.
  Zonder dat ze door hebben waar dit probleem nou vandaan kwam.
  Zo gaat het toch al jaren, dat is nou juist de tactiek die er achter zit.

  Like

 8. G.Deckzeijl // 11/07/2015 om 12:26 //
 9. Gerrit, en omdat dronken mensen soms nog wel eens een waarheid willen zeggen, is het dus wel de eerste die er ronduit voor uit komt waar hij mee bezig is en hoe het werkt.
  De rest zal het niet in ze hoofd halen om dit ooit te durven beweren.
  Maar ze snappen ‘m allemaal.

  Like

 10. G.Deckzeijl // 11/07/2015 om 16:21 //

  Mij maken ze niks meer wijs, onthou dat maar.

  Like

 11. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: