Politie beloont jihadistische mohammedanen Schilderswijk met halal-voer

Ik neem tenminste aan dat ze geen haram-meuk voorzetten bij hun vrinden van de sharia-politie zonder wie ze het stadsdeel niet de baas kunnen. Wat dus aangeeft dat de plisie daar feitelijk niks meer te vertellen heeft en dat de moskee-milities de macht hebben overgenomen.

Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk. Wat volgt zullen hele steden zijn, landsdelen, en dan heel Nederland. Volgens aloud mohammedaans concept.

Telegraaf :

Politie trakteert in Schilderswijk

Alexander Bakker

Vrijwilligers die hebben geholpen om de rust terug te laten keren in de Schilderswijk worden vanavond door de gemeente Den Haag en politie getrakteerd op een iftar-maaltijd.

Dat gaat dus om deze lui:

Von Aartsen legitimeert Marcouch’ sharia-politie van de Van Gogh en Hirsi Ali doodwensende As-Soenah-Kazerne

Het zogeheten Schilderswijkdiner is georganiseerd door enkele actieve bewoners die zich druk maken om het imago van de achterstandsbuurt. Zo’n driehonderd mensen zijn uitgenodigd voor de besloten bijeenkomst in de Houtzagerij.

Imago?

De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan

De avond is voor een groot deel gesponsord door de gemeente Den Haag en de politie. Het stadhuis kon vandaag niet melden om hoeveel subsidie het gaat. De Haagse politie laat weten dat het geld afkomstig is uit het potje diversiteit.

Heel divers:

Ramadanrellen door ramadannazi’s in Von Aartsens jihadstad achter de duinen

Naast vrijwilligers, die op verzoek van burgemeester Jozias van Aartsen hebben geholpen, zijn er veel slachtoffers van de rellen die ontstonden na de dodelijke arrestatie van Mitch Henriquez. Ook agenten van politiebureau De Heemstraat en vertegenwoordigers van verschillende organisaties uit de Schilderswijk zijn van de partij.

Slachtoffers? Sorry wat? Behalve die Mitch, die een Antilliaan was, terwijl er moslims liepen te ramadanrellen, waren de slachtoffers gewonde agenten. Of zijn de raddraaiers -jihadi’s- nu ook al slachtoffer?

Iftar is de maaltijd tijdens de vastenmaand ramadan door moslims na zonsondergang. Haagse gemeenteraadsleden reageren vanavond wisselend op Twitter. D66-raadslid Rachid Guernaoui is zelf aanwezig: “Gezellig iftar in de Schilderswijk. Mooi bewonersinitiatief.”

Dat wordt beschouwd als onderwerping onwetende niksnut. Je bent een sharia-reclame-vehikel. Je begrijpt niet dat de islam een samenhangend systeem is, als je een klein beetje accepteert …

Hoe kun je trouwens het verorberen van halalvoer verenigen met het zogenaamde diervriendelijke standpunt van D66. Zullen we D66 maar kenmerken als extreem dier-onvriendelijk. Met jullie ontkenning van de Armeense genocide zijn jullie trouwens ook ietwat mens-onvriendelijk.

 PVV-voorman Léon de Jong is alles behalve enthousiast: “Haagse raadsleden die met hun ontzag voor islam van iftar naar iftar kruipen en maar aangeven hoe geweldig de Schilderswijk is. Misselijkmakend.”

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: