Groot-Brittannië: 20.000 meisjes per jaar besneden

Bonusquote: 20.000 meisjes tussen 11 en 17 gruwelijk verminkt, feministes zwijgen

In Groot-Brittanië is het elk jaar in de zomer ‘cutting season‘: islamitische, Somalische meisjes tussen de 11 en 17 jaar worden dan naar Somalië gevlogen zodat een islamitisch geestelijke, uiteraard uit naam van vrede, respect en tolerantie, hun vagina voor de rest van hun leven gruwelijk kan verminken opdat de in de islam zo belangrijke gelijkwaardigheid tussen man en vrouw extra kan worden benadrukt. Gelukkig is het naar Somalië vliegen van Britse onderdanen om daar hun vagina inclusief clitoris aan gort te laten snijden verboden onder de Britse wet.

Maar om nou te zeggen dat er veel tegen wordt gedaan, nee. U zult begrijpen dat dit erg gevoelig ligt omdat zomaar optreden tegen het gruwelijk voor het leven verminken van jonge meisjes ‘islamofoob’ en ‘respectloos’ is.

TPO >>

h/t BertG.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: