Mijn onmetelijke gastvrijheid interfereert een beetje met mijn blogbijdragen

De berichten op dit blog zijn wat minder -in aantal- de laatste dagen en vorige keer dat dat gebeurde vroeg een reageerder zich al of het wel goed met mij, de webmaster, ging. Ik heb goed nieuws; het gaat meer dan uitstekend. Er is maar één dingetje dat mij blijvend irriteert, los van islam, EU, en Rutte, en de rest.

En dat is dat de asiel-jihadi -ja, ik claim de eerste te zijn die dat woord uitgevonden heeft en zal het steevast blijven gebruiken, omdat het simpelweg de meest treffende omschrijving is- van beneden. Geen enkele Nederlander of Amsterdammer zou in aanmerking gekomen zijn voor de woning onder mij met de startqualificaties die de Pipo met het rotte gebit van hieronder heeft. Niet één, niemand. De voorwaarden zijn simpel: minimaal 8 jaar woonduur, inschrijving heet dat tegenwoordig hier, en dat was om de onwetende huurders te fukken en een extra ambtenarenafdeling in het leven te roepen en door de huurders te laten bekostigen. Ouder dan dertig, of met meer dan één persoon. Daar voldoet de asieljihadi niet aan, aan niet één van de voorwaarden. Er wordt dus snoeihard gediscrimineerd in dit land ten koste van de autochtone inwoners. Dat vind ik een scheldwoord en daarom zeg ik: Nederlanders -dat vind ik een geuzennaam onderhand- worden snoeihard gediscrimineerd in hun eigen land en ze worden verplicht die discriminatie zelf te bekostigen. U financiert uw eigen ondergang. Misschien zijn belastingbetalers wel nog schuldiger dan de belasting-inners.

Maar nu ik toch buren ben met de asiel-jihadi en ik ook niet de lulligste ben, wil ik hem zo af en toe op zijn tijd zich ook een beetje thuis laten voelen hier. Dat dat zal helpen bij zijn integratie geloof ik niet, moslims integreren niet. Punt. Maar omdat die uit Syrië komt en alles daar in puin ligt, heb ik vandaag mijn huisje ook in puin geslagen. Klein-Aleppo. Ik had het netjes voorbereid; de kozijnen weg en ander ongemak dat er voor zorgt dat je een muur niet met twee ferme mokerslagen in doet storten. De hele reutemeteut afgeplakt zodat ik zelf niet in het stof zit. En maar wachten tot die terugkwam van het avondgebed. En ja hoor, daar was ie, met zijn salafistenvrindjes.

RAM BAM, dat waren de twee mokerslagen. Rammerdebammerdebambam kaboem kaboem kaboem en er lag een muur plat. Ik weet wel ongeveer waar ik moet slaan … Als de een of andere gek dat boven mijn hoofd geflikt had, was ik me h-e-l-e-m-a-a-l leip geschrokken, al issie wel wat geconditioneerd inmiddels waarschijnlijk door onder mij te wonen, daar kan geen oorlogstrauma tegen op. Ik hoorde geen enkele mohammedaanse jammerkreet van beneden dus ben zelf maar mijn puin gaan ruimen en van drie hoog naar de stortcontainer sjouwen, je mag er toch alles in gooien?

Wandel ik dus met een paar kuub slakkenbetonsteen naar beneden gedurende een paar uur -in mijn felrode CCCP-shirtje, dat ik altijd aantrek als ik zwaar werk doe- om er vanaf te komen, kom ik ze op een gegeven moment tegen op de trap. Frisgeschoren, westerse kledij aan en de meest longproblematische after-shave op. Ik kom em al maanden niet tegen dus ik heb geen idee van de ontwikkeling van zijn Nederlands, maar dat is vast faantaastisch, want ik zie minimaal eenmaal per week een brief van een ‘hulp’ instantie, die stuk voor stuk in het Nederlands zijn, op de trap liggen. Of betalen we zijn tolk nog steeds? Jaja, die immigratiekosten-schatting is veel te laag, want dat hele circus gaat gewoon door, wordt zelfs geïntensiveerd -zonder enig meetbaar resultaat- als ze ‘Nederlander’ zijn binnen een half jaar nadat ze uit Syrië vertrokken zijn.

Vier arabisch vetbuikige raaskallenden op de trap, die zichtbaar aangekomen zijn op Nederlands belastingeld tijdens de ramadanneske jihadmaand -so much voor je uitgemergelde ‘vluchteling’-, terwijl ik me al de hele tijd de tiefus sjouw. Niet een aanbod om even te helpen, niks. Een enkel vlekkeloos uitgesproken ‘Hoi’, dat ik met hetzelfde terugbegroette, was mijn deel. Had ik jou niet geholpen toen jullie met zijn vieren te IQ-gehandicapt waren om een koelkast omhoog te tillen? Ik wilde er langs en ze stonden dat ding vanonder tegen een traptrede te duwen, misschien dat je met acht man die trede kan ontwrichten, maar mij leek het simpeler één hand uit te steken en em er óver heen te tillen. Hier! Prutsers! Alsjeblieft. Blijkbaar werkt het geheugen ook niet, of is het begrip wederkerige beleefdheid onbekend.

Anyways. Ze kunnen me wat en begrijpen dat ze niet de volgende trap moeten nemen. Wel verbazingwekkend vind ik dat ze een maand geleden nog bebaard in jurken en op sandalen liepen. Was het niet de instructie van IS aan hun infiltranten om zich onopvallend voor te doen?

Nog een keertje ‘anyways’, om eindelijk bij de titel uit te komen. Het was een wat ingewikkeld verhaal om te vertellen dat ik wat muren aan het wegtikken ben hier, ze staan nou eenmaal in de weg voor de recent ontwikkelde drone-hobby. En die twee activiteiten tesamen maken dat het blog er soms even bij inschiet. Dát verklaart mijn verminderde activiteit.

Weet u dat ook weer.

Enneh, alle moeite is niet voor niks hoor. Ik denk dat drones een welkome aanvulling zijn op het bloggebeuren, maar daarover binnenkort meer. D.G. Neree en ik zijn ijverig aan het studeren en oefenen, en focus op iets werpt altijd zijn vruchten af, is mijn idee.

Daarnaast amuseer ik me met mijn balkon en mot er ook nog geld verdiend worden.

Comments zijn gesloten.

7 Comments on Mijn onmetelijke gastvrijheid interfereert een beetje met mijn blogbijdragen

 1. G.Deckzeijl // 24/07/2015 om 06:12 //

  Prima schrijfwerk, niks mis mee.
  Aanvulling-je-link “was het niet de instructie” :
  Robert Spencer had het over een manual getiteld: How to survive in the west.
  http://counterjihadreport.com/tag/how-to-survive-in-the-west-a-mujahid-guide/
  Titel in zoekmachine zetten geeft verschillende resultaten, ook PDF’s.
  Meer> http://tinyurl.com/o2abefl

  Like

 2. Hmm, de lees verder na mijn linkje naar instructie doet een beetje raar, zal em later aanpassen.

  Like

 3. Republikein // 25/07/2015 om 00:09 //

  Zat ik in het spam filter?

  Like

 4. Ik zie je opmerking nu pas. Ik zie niks in het filter. En eens het daar wel in zit gaat het er niet vanzelf uit. Ik neem dus aan dat je niet in een filter zat, want ik zag een leeg filter.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 04/12/2015 om 17:02 //

  Kid knocks drone out of the air.
  http://www.gifbin.com/989555

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: