Engeland belegerd door de barbaren. Alleen Engeland? Nee, heel Europa

01De toestanden die we nu zien bij Calais, maken alleen maar zichtbaar dat de EU buitengrenzen gaten zijn als in een oude natte versleten dweil.

Een stinkende dweil met slijtplekken er in waar het ongedierte zich in nestelt.

Deze kolonisten, zonder uitzondering gehandicapten, kinderen, vrouwen, en bejaarden ver voorbij de militaire leeftijd, hadden natuurlijk al lang gestopt moeten zijn. Nooit hadden zij een voet op Europese bodem mogen zetten.

Frontex, het klinkt stoer maar het is niks anders dan een veerdienst voor mohammedanen, die niets liever willen dan ons financieel te gronde richten, die vervolgens in de verschillende natiestaten gedumpt worden om die te vernietigen.

Die natiestaten staan de vorming van het EU-Imperium in de weg. Er zijn er zelfs die de euvele moed opbrengen om de EU te bekritiseren. En die vermaledijde Britten zijn zo brutaal volgend jaar een referendum te willen organiseren.

01En hoe de EU over referenda denkt dat hebben de Fransen en de Nederlanders en de Ieren mogen ervaren. De EU doet met referenda wat ik met de koran doe als ik op de pot zit. De Grieken die het waagden vorige maand nog een referendum te houden tegen verder kapotbezuinigen, kregen als straf een verdubbeling van de bezuinigingen opgelegd. De mensen leggen hun kinderen inmiddels te vondeling omdat ze ze niet meer kunnen voeden en voor de zieken zijn geen medicijnen meer. “Ow, sorry mevrouw dat we uw elektra afsloten, we wisten niet dat uw moeder aan de beademing lag”. Tsipras ging akkoord. Misschien hielden ze zijn vrouw onder schot ofzo, anders kan ik het ook niet verklaren. Ondertussen worden de jihadisten, ook daar, in de watten gelegd in opdracht van de EU.

De Engelsen zijn het zat, zie deze poll in The Express (deze Nederlander heeft ook maar eventjes meegestemd):

01

En Cameron kan dan wel wat blèren terwijl die in Vietnam op vakantie is, hij doet niks. Kijk die agent dan hopeloos staan te doen met zijn busje traangas, hij kan ze misschien eventjes op afstand houden, maar hoeveel van die busjes heeft die bij zich?

01

De overheden zijn er nog maar met één doel. Het volk koest houden terwijl ze gegenocideerd worden door die zelfde overheden. Cameron zal ook in de toekomst niks doen om de invasie te stoppen. Rutte ook niet, Merkel ook niet, Hollande ook niet. Het ìs namelijk afgesproken werk. Geen mens, en zeker niet de ietsjepietsje slimmeren die het tot dergelijke functies 0101geschopt, geëlleboogd, gelikt, en genaaid hebben, kan de ontwrichtende werking die de massa-immigratie heeft op het Europese continent ontkennen. Het is voor iedereen zichtbaar. Op straat, in de steden, in de wijken, bij de huisvesting, in de zorg, bij de sociale voorzieningen. Beetje bij beetje en  steeds sneller wordt alles wat wij in Europa opgebouwd hebben doelbewust afgebroken. Op een dag zegt het volk dan dat het genoeg geweest is en grijpt zelf in. Ik vind het een wonder dat we niet al veel eerder massale aanvallen op asielcentra gezien hebben, op moskeeën, en op die instanties die deze invasie faciliteren. Het gáát gebeuren, op een dag barst de bom. Vandaag waren de truckers bij Calais het zat en staken ze autobanden in de fik. Het is een begin van nog veel meer.

01

Een hekje waar een kreupel schaap, zelfs nadat die door één of meerdere van de viezerikken van de proleet misbruikt is, nog met gemak overheen springt moet een Europese grens voorstellen. Dit is niet om te lachen maar om te huilen.

01

Eén agentje dat niet met scherp mag schieten en ook helemaal niet voldoende munitie bij zich heeft kan deze horde nooit tegenhouden.

01

En dan, nadat ze Engeland bereikt hebben en hun vier vrouwen over hebben laten komen, mogen ze de sociale voorzieningen leeggrazen als een parasiterende sprinkhanenplaag. En u weet, als er een sprinkhanenplaag over een land getrokken is, dan blijft dat land kaal en dor en leeggevroten achter terwijl de zwerm verder trekt. In Nederland kost één asieljihadi 36.000 euro per jaar, terwijl een AOW-er eenderde daarvan in zijn handje krijgt en daar vijftig jaar premie voor heeft afgedragen. Voor elk jaar dat een AOW-er niet in Nederland verbleef wordt die gekort. Als een asieljihadi zijn zorgbehoevende ouders over laat komen, mogen die gelijk de AOW in en krijgen een scootmobiel van een paar duizend euro en dure zorg. In Griekenland zetten ze om dat te kunnen bekostigen de beademing van uw moeder af en moet u uw kinderen op straat leggen, in Nederland blijft het er voorlopig bij dat die bijna-AOW-er nog twee jaar langer door moet werken, terwijl er voor de jeugd al geen werk is en hun huizen, waar de toekomstige Nederlandse generaties zich in voort zouden moeten planten, weggegeven, weggegeven 2 x !, worden.

En in Engeland, ik ben er sprakeloos van, ik weet niet meer hoe ik dit moet zeggen. Bekijk het plaatje maar en bedenk erbij dat ie voor de 36 kinderen die die gaat maken ook nog eens toeslagen gaat ontvangen.

01

Ik ben even kotsen …

01

 

Als u ook moet kotsen dan raad ik u aan dat u dat keurig netjes in een boterhamzakje doet en het resultaat opstuurt naar bovenstaande ondertekenaars.

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
https://amalek.news/Amalek.news

9 Comments on Engeland belegerd door de barbaren. Alleen Engeland? Nee, heel Europa

 1. G.Deckzeijl // 01/08/2015 om 06:23 //

  Like

 2. G.Deckzeijl // 01/08/2015 om 06:28 //

  In dat land weten ze wat actievoeren en VERZET is.

  Like

 3. Links Europa leid ons in de afgrond en dit is zeer ernstig en dreigend voor onze samenleving en vrijheid en zeer onrustwekkend voor onze kinderen die het allemaal zullen moeten ondergaan omdat wij niets hebben ondernomen om dit te verhinderen.
  Dit alles luid het einde van ONZE beschaving.

  Like

 4. Wie zijn WIJ, ik voel me in ieder geval daarmee niet aangesproken.
  En had jij ooit kunnen vermoeden dat er daadwerkelijk mensen zouden bestaan die zo iets van plan waren.
  Genociden op de oorspronkelijke bevolking door massaal Afrika hierheen te laten verhuizen.

  Like

 5. jungleelephant // 01/08/2015 om 17:17 //

  Die “handtekening”onder die motie:alle 4 hangen,als de dag daar is!

  Like

 6. Yvonne, zullen we het ooit nog mogen meemaken?
  Ik betwijfel het elke dag harder. De koffers staan al klaar voor als het zover is.
  Helemaal achterlijk zijn ze nou ook weer niet.
  Ze kunnen het zelf nog bedenken als je zo iets aan de gang brengt en de gevolgen hiervan.

  Like

 7. jungleelephant // 01/08/2015 om 18:39 //

  Maar een mens mag toch hopen?Verdiend hebben ze het;dat is een ding dat zeker is!Ons schofferen en op ons neerkijken,terwijl zij zelf niets hoeven inleveren;wij des te meer!En zij hoeven er ook niet tussen te wonen,ik wel!

  Like

 8. Opstand asielzoekerscentrum Dresden ( video)
  Waar wij reeds tijden voor waarschuwen kwam gisteren uit in het asielzoekerscentrum in Dresden. Een groep van circa 100 Syrische en Afghaanse asielzoekers ging met elkaar op de vuist en de inzet van 80 agenten was nodig om de vechtende partijen uit elkaar te halen.
  http://www.geennieuws.com/2015/08/opstand-asielzoekerscentrum-dresden-video/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Welk f**king leger? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: