The man who changed the world

Ach ja, lui, weekend, dan is het blog snel gevuld met een filmpje. Maar het is niet zomaar een filmpje.

De islam gaat als een storm over de wereld momenteel. De geschriften geven die mogelijkheid, de meest gruwelijke idioterie wordt gerechtvaardigd in de koran en hadith’s, onze elite neemt die uitgesproken dreiging niet serieus en houdt het volk doelbewust onwetend. Als islam het ‘moeilijk’ heeft kan het voortsluimeren, maar een klein tikje is door de (14)  eeuwen heen genoeg gebleken om het in volle woestheid te laten ontwaken. De agressie en moorddadigheid zit immers ingebakken. Niet alleen in de koran, maar ook in alle begeleidende teksten. Een vriend van me vroeg me vanavond: “Hoe gaat het met de Christenen in het Midden-Oosten?” Ik; “Er worden 100.000 Christenen vermoord per jaar door islam.” Hij: “Waarom horen we daar niks van, waarom horen we onze kranten en overheden niet?”

Ik moest het antwoord schuldig blijven. Er kleeft bloed aan de handen van elke Nederlandse volksvertegenwoordiger. islam voert een genocide-in- slow-motion uit, en we verlenen de daders hier asiel onder het mom van mensenrechten, terwijl de slachtoffers gekruisigd en gemarteld en in slavernij gevoerd worden.

De jihad van islam kwam door de eeuwen heen met golven. Wij hebben het ongeluk er midden in te zitten. Er is echter één verschil met vroeger. Dit keer staan de machthebbers aan de verkeerde kant, waar ze vroeger stadsmuren bouwden, breken ze ze  nu af om de barbaren ongebreidelde toegang te verlenen.

Op landverraad staat nog steeds de doodstraf wat mij betreft, overigens, en vul daar maar in wat je zelf wilt …

Deel II en III doorklikbaar …

Comments zijn gesloten.

4 Comments on The man who changed the world

  1. Even een opmerking Fubar, u zegt; “onze elite neemt die uitgesproken dreiging niet serieus”, nou die “zogenaamde onze elite” is niet onze elite, mar een gewetenloze Europese maffiabende.

    Like

  2. Voorlopig stellen zij voor ons de regeltjes en wetten op waar wij ons aan hebben te houden. In die zin is het wel degelijk onze elite.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: