De NAVO en Rutte = ISIS

Trainingskampen voor ‘gematigde rebellen’ in Jordanië en Turkije. Wapentransporten naar diezelfde gematigde rebellen, die twee weken later in ene Al-Qaeda of ISIS blijken te zijn. De coalitie die vijf lullige bommetjes per dag afwerpt, terwijl ze Saddam er in drie dagen onder hadden en nu beweren er drie jaar voor nodig te hebben. De luchtmacht van diezelfde coalitie, met de beste spionage satellieten ter wereld, die niet ingrijpt als ISIS naar Palmyra en Ramadi oprukt en veroverd. De steun van de NAVO aan Turkije dat de enige effectieve grondmacht tegen ISIS platbombardeert namelijk de Koerden. Saoedi-Arabië dat in een week meer bommen afwerpt op Yemen dan de coalitie in een jaar op ISIS.

Er rest al tijden maar één conclusie.

De NAVO = ISIS.

01

En Rutte en zijn doodgravers-coalitie steunen dit. Rutte staat aan de kant van ISIS. En dat zou ook niet moeten verbazen als je ziet welke enorme scheepsladingen IS-mohammedanen hij hier onder luid gejuich binnenhaalt. De westerse beschaving wordt vernietigd en de islam verspreid. En Rutte is een marionet die aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat.

-Het sociaal stelsel wordt ondermijnd door het binnenhalen van werkweigerende mosselmaniakken.

-De zorg wordt onbetaalbaar, terwijl de meeste wanbetalers islamieten zijn en asielparasieten gratis zorg krijgen.

-De huizenmarkt wordt ontoegankelijk gemaakt voor Nederlanders omdat asielterroristen eerst aan de beurt zijn, ondanks dat ze nog nooit wat voor dit land gedaan hebben en dat ook nooit zullen doen.

-De samenhang verdwijnt uit de samenleving door de polariserende werking van islam.

-Het onderwijs verslechtert doordat de criteria almaar naar beneden bijgesteld worden, omdat de achterlijken die geïmporteerd worden ook in staat gesteld worden een waardeloos papiertje te halen.

-De kosten van de immigratie zijn onderhand gelijk aan de staatsschuld.

-En bovenal, er is geen enkel zicht op verbetering. Integendeel, de mohammedaanse tsunami wordt versneld over ons land uitgerold.

Rutte is heel wat verwoestender voor ons land, dat ie weggeven heeft aan de EU-corporatisten, dan ISIS.

Rutte steunt ISIS en IS nog een heel stuk kwaadaardiger.

En als dan uit een onderzoek blijkt dat de Turken in Nederland voor 80% achter ISIS staan en de moord op de Koerden -en dat wij hier dus 400.000 waanzinnige moordenaars binnen de grenzen hebben- dan rent Asscher zich het vuur uit de sloffen om dat onderzoek irrelevant te verklaren. Terwijl de waarheid natuurlijk is dat alle Turken, 100%, ISIS steunen. 100% ? Ja, want wat wij hier als Turken aanmerken, daar zitten ook een hoop Koerden onder en die maken logischerwijs die 20% uit die niet de moordenaars van ISIS steunen.

We zouden die ISIS aanhangers uit ons land moeten verwijderen, maar Rutte en Asscher halen onze toekomstige keeldoorsnijders met open armen en alle egards binnen en steunen de bombardementen op de enigen die ISIS bestrijden. Rutte heeft Koerdisch vrijheidsbloed aan zijn handen. Rutte is een moordenaar, en dat ons bloed hier weldra door de straten zal lopen interesseert hem ook geen zier.

Ik heb nieuws voor je Rutte. Ik geef me niet over. Nooit !

Comments zijn gesloten.

12 Comments on De NAVO en Rutte = ISIS

 1. Fubar het is verschrikkelijk maar wat kunnen we er aan doen .
  Stemmen komt nooit voor elkaar daar wordt teveel fraude voor gepleegd .
  Zeker met deze regering.
  Maar waar vluchten ze zelf heen ze zijn toch ook nergens meer veilig .
  .Er zullen altijd mensen zijn die ze achtervolgen.
  Net als in de oorlog.

  Like

 2. Argentinië waarschijnlijk.
  Gezellig samen met willem de overbodige in het vliegtuig.
  Reken er maar op dat de koffers al klaar staan.

  Like

 3. Bert .G.
  Denk je nu dat als het koningshuis vlucht dat ze dan allemaal die politici mee zullen nemen.
  Die kunnen ook nergens naar toe.
  Argentinië zal ze ook niet willen hebben .Die blijven dan voor de achterblijvers

  Like

 4. Conclusie: Politici (behalve Willem de Overbodige, want die vlucht naar Argentinie) zijn te dom om te poepen ! Zoals Frik al schreef: Onze politici zijn van 2e keuze. Of zoals Wauso schreef (!) Het zijn Mongolen !!!

  Like

 5. Rutte en Asscher, jullie zijn saboteurs en sadisten, weet goed dat het Nederlands volk afrekent met jullie.

  Like

 6. siemx // 11/08/2015 om 12:38 //

  Nog erger: imbecielen!

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wisten we toch al?

  Like

 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 12/08/2015 om 15:45 //
 9. G.Deckzeijl // 12/08/2015 om 23:20 //
 10. iemand // 14/08/2015 om 07:15 //

  De islam voert oorlog tegen mij. Wil mij dood maken. Ik vind dat niet erg fijn. Dat gedeelte van mijn betoog begrijpen jullie toch heh?

  Ik zou graag over twee verschillende soorten groepen mensen iets zeggen:

  De eerste groep weigert zelf geweld te hanteren. Dat lijkt heel positief, maar in feite betekend het dat deze mensen verlegen zullen wegkijken terwijl de moslims mijn keel gaan afsnijden: deze mensen zullen effectief geen vinger uitsteken om mij te helpen als ik word aangevallen, en zijn daarmee toch ook mede verantwoordelijk zodra er bloed vloeit, tot op zekere hoogte, door hun non-actie (Zoals je ook medeverantwoordelijk kunt zijn voor iemands dood als je iemand laat verdrinken zonder te doen wat je kan om diegene te redden).

  Natuurlijk zijn er verzachtende omstandigheden, en gradaties: wat als iemand helpen die de keel afgesneden word betekend dat je zelf de keel ook afgesneden word. Dan niet helpen is laf, maar begrijpelijk, menselijk. Daar hebben de slachtoffers echter niets aan. Wat als je wel ‘iets’ probeert, maar de grens toch echt bij geweld legt. Wel probeert de keelsnijders tegen te houden met woorden bijvoorbeeld, maar niet met geweld. Is dat een redelijk standpunt? Nee. Dat houd dan in de praktijk in dat zulke figuren dus nooit effectief in zullen grijpen (met geweld) om geweld dat tegen mij uitgevoerd word te stoppen. Ze zullen toekijken hoe ik vermoord word. Is dat ‘neutraal’, moet ik daar ‘blij’ mee zijn? Ik zeg: deze wegkijkers hebben dan mijn bloed aan hun handen.

  De tweede groep, zou ik haast willen zeggen, is nog erger. Deze mensen doen zich voor als een soort ‘vredesduiven’, als ‘heiligen’, als lieden: die geweld totaal hebben afgezworen, die dat een ‘superieur’ standpunt vinden, dat dan ook geen revisie behoeft. En die ook volstrekte geweldloosheid van anderen verlangen. Die, zodra een slachtoffer van geweld begint te PRATEN over zichzelf te verdedigen: in een stuip schieten. Ernaartoe rennen. En de mond snoeren. Want: je MAG niet praten over geweld als oplossing. Dat is volstrek taboe. En deze lieden doen er alles aan dat taboe te handhaven. Wie dat taboe doorbreekt is volgens hen een totaalidioot (en vervolgens word grif gezocht om dat te onderbouwen: spelfouten en ad hominems bijvoorbeeld).

  En dat betekend dus dat de islam mij aanvalt, terwijl lieden als Martien (en inmiddels Tijl en misschien ook rommel) mij de mond p̶r̶o̶b̶e̶r̶e̶n̶ ̶t̶e̶ snoeren zodra ik alleen maar tracht te PRATEN over zelfverdediging. Voor mij is er geen wezenlijk onderscheid te maken tussen de islam die mij aanvalt, en lieden, die mij het onmogelijk maken ook maar te een verzoek tot zelfverdediging in te dienen, te mijmeren over zelfverdediging: terwijl de islam mij dood wil maken: houden zij mijn handen op de rug, en mijn mond gesloten. Ze helpen de islam aktief mee mij dood te maken. Ik kan dat niet over mijn kant laten gaan. Wie mij het recht op zelfverdediging ontzegd terwijl ik word aangevallen: helpt mijn vijand, IS mijn vijand. Dat kan toch niet de bedoeling zijn…?

  Daar spreek ik deze lieden op aan: ik probeer ze te overtuigen met mijn betoog over de popper-paradox, http://www.vrijechroniqueurs.nl/de-popper-paradox-opgelost/ waarin ik uitleg dat wie geweld wil minimaliseren niet schuw moet zijn om brongeweld desnoods met geweld te counteren. Dat wie geweld radicaal afzweerd juist het geweld (dat de islam tegen mij predikt en uitvoert) alle kansen geeft, want t o t a a l weerloos maakt: “Sans Resistance”. Een stelling die als een paal boven water staat.

  De radicale geweldafzweerders hebben het fout. Wij moeten af van het absolute taboe op geweld. Zowel in het kader van persoonlijke zelfverdediging als in het kader van de oorlog die de islam met he westen aan het voeren is, moet geweld als laatste optie altijd open staan.

  Dat besef moet tot ons doordringen. Dat wij de oorlog die de islam met ons voert nooit totaal ongewapend kunnen winnen. Dat de heilige boontjes ons naar de slachtbank leiden.

  Like

 11. Kijk maar eens goed naar het plaatje in mijn header. Neem aan dat dat wel duidelijk is.

  Like

 12. Secret U.S.-Turk deal may bar air support for Kurds

  A secret deal with Turkey allowing U.S. access to Incirlik Air Base may hinge on a provision that the Turkish base can’t be used to support the Kurds, undermining U.S. efforts to defeat ISIS, according to a new report in Joseph Farah’s G2 Bulletin.

  Kurdish sources who requested anonymity tell G2Bulletin that Turkey doesn’t want the U.S. to give air support to Syrian Kurdish fighters of the YPG, or Peoples Protection Units, the Syrian arm of the outlawed Kurdistan Workers Party, or PKK.

  Read more at http://mobile.wnd.com/2015/09/secret-u-s-turk-deal-may-bar-air-support-for-kurds/#FggTjRiHfbCWM40K.99

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De NAVO en Rutte = ISIS | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: