PVV postercampagne tegen leugenkoran-sprookjes over vrouwen

islam, ook vriendelijk voor kleine meisjes, die zijn het duurst op de slavinnenmarkt

01De islam vriendelijk voor vrouwen. Het is te zot voor woorden. Hoe durf je het uit je bek te krijgen. Het is onderdeel van de strategie om lieve zoetgevooisde verhaaltjes over islam te verspreiden teneinde Nederland verder onder islam te knechten.

Als een vrouw verkracht wordt, ongelovige vrouwen mogen verkracht worden van de koran en mohammed, dan heeft zij vier mannelijke getuigen nodig om haar eigen onschuld te bepleiten en anders wordt de vrouw gestraft. En zie maar eens vier mannelijke getuigen op te roepen die aanwezig waren bij jouw verkrachting. Los van dat die er meestal niet zullen zijn, hebben die op dat moment blijkbaar niet ingegrepen als ze er wel bij waren. Kansloze missie, oftewel; islam legitimeert verkrachting.

De hoofddoek is agressie; To rape or not to rape

01

De burka of nikaab is een uniform. Dat valt niet te ontkennen. Uniformiteit in kleding. De islam degradeert vrouwen tot onherkenbare wezens. Ontmenselijkt. Berooft van hun identiteit, dat wat een mens mens maakt. Slavinnen, eigendom van de man. Even mijn dochter zoeken op deze klassefoto van vorig jaar:

01Laatst beweerde een of andere jihadbroedkip dat moslima’s steeds modieuzer worden, het past in hetzelfde rijtje islampropaganda.

In werkelijkheid is dit wat er gebeurt met vrouwen in islamitische landen die het wagen hun hoofddoek af te doen:

In de islamitische Republiek Iran vechten vrouwen tegen de hoofddoek en hijab, en worden tot zweepslagen veroordeeld als ze hem afdoen:

Despite the threat of such violence or state-enforced punishment, Iranian women have recently been using social media to test boundaries. This past May, six young Iranians, three of them women without headscarves, posted a video of themselves dancing to Pharrell Williams’s global hit “Happy.” And a Facebook page called “My Stealthy Freedom,” featuring “selfies” of bareheaded women who have taken off the hijab, has attracted hundreds of thousands of followers and “likes.”

The group dancing to “Happy” was arrested for “hurting public chastity,” in the words of Police Chief Hossein Sajedinia. Shortly thereafter, the six were shown on Iranian state television confessing. In September, they were sentenced to up to one year in prison and 91 lashes. Their sentences have been suspended for three years, meaning that the punishment won’t be imposed if there is no further offense during that time. (bron)

01

En on top of dat mogen ze gewoon verkracht worden als ze weigeren een hoofddoek te dragen:

Sharifi said since men have not granted women permission to show off their beauty, then men who become aroused by the “nakedness” of women do not need the permission of women to pursue their sexual urges. (bron)

In het islamitische Saoedi-Arabië werden meisjes levend verbrand omdat ze hun hoofdbedekking niet op hadden:

Agenten van de religieuze politie, die bekend staat onder de naam ‘Commissie ter Bevordering van de Deugd en ter Voorkoming van Ondeugd’, dwongen scholieren in de brandende meisjesschool te blijven omdat hun haar niet bedekt was en omdat zij geen voorgeschreven lange jurk droegen. (Volkskrant)

In islamitische Staat worden meisjes met zuur overgoten als ze geen nikaab dragen:

Al-Khansa, the all-female Islamic State (IS) brigade, have arrested and punished 15 women in Mosul.

Kurdistan Democratic Party (KDP) official from Mosul Saed Mamuzini told BasNews that al-Khansa arrested the 15 women for failing to wear the niqab.

They were arrested on Sunday in the Salamiya neighborhood of Mosul.

Mamuzini said al-Khansa militants disfigured the women by pouring acid on their faces.

“They have implemented this punishment so that other women in the city will never consider removing or not wearing the niqab,” he said. (bron)

In de islamitische Republiek Pakistan slachtte een man zijn vrouw omdat ze weigerde de niqaab te dragen, dat deed ie dan wel weer halal. En dat was niet iemand die de islam verkeerd begrepen had, het was nota bene een imam:

This week in Multan, Pakistan, 36-year-old Farzana Bibi was allegedly dismembered by her husband for refusing to wear a niqab. Waiting until their three children had gone to school, he allegedly took a knife used for slaughtering an animal in the halal fashion to dismember her into ten pieces.

Farzana’s husband-turned-alleged-murderer was noted to have a short temper. Yet he was known as an upstanding man who led prayers at the local mosque and to whose home others came to study the Quran. In other words, he held religious authority because of his religious knowledge.

En daar zal die hoogstwaarschijnlijk niet voor gestraft worden:

Knowing Pakistan’s track record, in a country where false testimony goes unpunished even when resulting in the incarceration of a developmentally delayed Christian child, where Blasphemy charges on hearsay result in mob lynchings, where Christian neighborhoods are razed to the ground in plain view of security forces and where massacres of pacifist Ahmadi Muslims unfold unchallenged on live TV, this particularly repugnant crime is likely to go unprosecuted, and the perpetrator aggrandized for his ‘defense’ of Islam’s ‘honor.’ Any judge who wishes to bring charges risks assassination at the hands of extremist mobs. (bron)

Ongehoofddoekte vrouwen worden snoeihard vervolgd in islamitische landen tot aan de dood.

01

Nog wat bonusplaatjes om de vrouwvriendelijkheid van islam te illustreren:

 01

Dit is voor haar eigen bestwil:

01

Het begint met een hoofddoekje en eindigt met dit:

01

Ook een islamitisch vrouwenrecht:

01

Duidelijk:

01

Deze viel niet meer te verkopen op de slavinnenmarkt, maar dan kan je altijd nog der Christenbloed in flesjes doen en verkopen aan rijke Arabieren, zodat die kunnen pochen zelf een Christen gedood te hebben:

01

Vrouwen veroorzaken ellende:

01

Mohammed trouwde met Aisha toen ze 5 of 6 was en verkrachtte haar toen ze 9 was.

Die prachtprofeet van de mohammedanen, het na te volgen voorbeeld voor elke muzelman, heeft het zelf goedgekeurd:

01

Islam is de ideologie van verkrachting:

01

We hebben allemaal kunnen lezen wat er met die Yezidische meisjes is gebeurd en wat Boko Haram uitspookt met Christelijke meisjes.

Dat is omdat het gesanctioneerd is in de koran en de hadiths, en de imams verspreiden dit gif in Europa. Wij hebben met regelmaat haatimams over de vloer tegenwoordig. In Londen hadden ze er in 2011 één die opriep tot het in slavernij voeren van Joodse vrouwen.

Last Friday, according to publicity material (above) and its Facebook page, the mosque was due to host that conspicuous moderate, Sheikh Saad al-Beraik, who has reportedly stated: “Muslim brothers in Palestine, do not have any mercy neither compassion on the Jews, their blood, their money, their flesh. Their women are yours to take, legitimately. God made them yours. Why don’t you enslave their women? Why don’t you wage jihad? Why don’t you pillage them?” (bron)

Khomeini Faithfully following the Footsteps of his pseudo-prophet muhammad -Pedophilia

Zie ook:

Comments zijn gesloten.

3 Comments on PVV postercampagne tegen leugenkoran-sprookjes over vrouwen

 1. G.Deckzeijl // 11/08/2015 om 11:30 //

  Enkel en alleen om vergissingen te voorkomen:
  https://fubar.mobi/2015/04/23/de-hoofddoek-is-agressie-to-rape-or-not-to-rape/comment-page-1/#comment-18166

  Een vrouw die zichzelf bedekt vanuit haar liefde voor allah, legt hiermee niet alleen een verklaring af voor wat ze accepteert, maar ze verklaart er ook mee wat ze afwijst.

  Like

 2. jungleelephant // 11/08/2015 om 18:11 //

  Ik wacht nog wel even met eten!Waar blijven de islamitische dolle mina’s?

  Like

 3. G.Deckzeijl // 11/08/2015 om 20:45 //

  Klik m’n link van 11:30 aan en zoek de foto van Aliaa Magda Elmahdy op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: