‘Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa’

De synthese tussen criminaliteit, straatleven en de islamitische religie is een uniek Europees probleem, schrijft psycholoog Timon Dias.

Het valt op dat islamisten criminele islamitische jongeren zelden of nooit aanspreken op of veroordelen om op hun subversieve gedrag, ook als hun criminaliteit niet dient ter financiering van de jihad. Waarom is dit het geval, het stelt moslims toch in een kwaad daglicht? Vanuit een islamistisch oogpunt is het logisch. Terwijl islamisten hun gastsamenlevingen op hun religieus geïnspireerde manier ondermijnen, doen criminelen en straatjongeren met een islamitische achtergrond het op hun eigen areligieuze en ‘aardse’ manier door intimidatie van wijkbewoners, overvallen, drugshandel, enzovoort. Vanuit islamistisch perspectief, dat uiteindelijke annexatie beoogt, is dit zeer gunstig.

Volkskrant >>

Diaz zoekt verschillen waar ze nauwelijks zijn. Als je de islam in zijn geheel als een criminele organisatie beschouwt, zoals ik dat doe, dan is dat onderscheid er niet. Een imam is net zo goed een crimineel als dat straatschoffie op een scooter. En vandaag nog stond er ergens in een Belgische krant dat de helft van de Syrië-gangers al een strafblad had voor vertrek. imam’s of met AK’s bewapende Brink-overvallers, ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze willen onze maatschappij omverwerpen en onze beschaving vernietigen.

En de PvdA-VVD-D66-CDA-GL-CU éénpartijstaat Nederland ondersteunt ze daarin.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
https://amalek.news/Amalek.news

1 Comment on ‘Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: