De Grieken zijn het zat en vechten eindelijk terug: “Vluchtelingen worden aangevallen op zee”: hulporganisaties erg bezorgd

Er duiken in Kos heel wat zorgwekkende verhalen op over vluchtelingenbootjes die werden aangevallen bij hun oversteek, zo bericht het persagentschap AFP. Hulporganisatie Artsen zonder Grenzen maakt zich ernstige zorgen.

Gemaskerde en gewapende mannen die brandstof stelen en bootjes vernietigen: AFP tekende in Kos verschillende getuigenissen op van bootvluchtelingen uit Syrië en Irak. De verhalen, die voor het eerst begonnen op te duiken in juli, hebben ook al Artsen zonder Grenzen (AZG) bereikt: “We hebben genoeg gehoord om bezorgd te zijn.”

HLN >>

Comments zijn gesloten.

5 Comments on De Grieken zijn het zat en vechten eindelijk terug: “Vluchtelingen worden aangevallen op zee”: hulporganisaties erg bezorgd

 1. En gelijk hebben ze. Afzinken die zogenaamde asielzoekers. Van de EU moeten we niets verwachten. Die willen alleen maar meer. Meer.. Meer

  Like

 2. jungleelephant // 17/08/2015 om 17:12 //

  De Grieken :ik geef ze geen ongelijk!Genoeg is genoeg!In heel Europa zouden opstanden moeten uitbreken,waar de honden geen brood van lusten!We worden iedere dag een stukje meer naar de klote geholpen!

  Like

 3. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 19/08/2015 om 06:54 //
 4. zat er aan te komen de grieken al zwaar verneukt, hun bron van inkomsten de toerist blijft weg griekeland is een prachtig vakantie land word zwaar naar de klote geholpen door die stink moslims en de EU maar zwaar zeiken met hun vette loon. voor mij schieten de grieken al die bootjes aan goort. en dat gaat nu gebeuren( de koek is op)

  Like

 5. jaap // 18/06/2016 om 22:53 //

  vluchtelingen willen masaal terug naar waar ze vandaan komen. De gezindshereneging duurt veel te lang kampen stinken het eten is al 6 maanden het zelfde. Vooral vrouwen zijn het mazaal zat . kijk maar naar de gezichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: