Ouderen geen zorg meer om er weer 88.000 toekomstige Theo van Gogh moordenaars mee te bekostigen

88.000 zieligheidsimperialisten komen er weer bij dit jaar. Asieljihadi’s die allemaal, nadat ze een Miele en I-foon hebben gekregen die veel Nederlanders niet kunnen betalen, ook nog moskeeën zullen willen en islamitische censuur omdat ze zich anders beledigd voelen.

En dat moet natuurlijk ergens van betaald worden. En omdat ouderen zich toch niet kunnen verdedigen worden die als eerste geslachtofferd.

01Telegraaf >>

Comments zijn gesloten.

19 Comments on Ouderen geen zorg meer om er weer 88.000 toekomstige Theo van Gogh moordenaars mee te bekostigen

 1. Vandaag stond uitgemeten in de telegraaf van zaterdag 22-08-2015 een interview met 5 ouderen en ze vertelden doodleuk dat het allemaal wel meeviel met het financiëel achteruitgaan, dat alleen de 80jarige het moeilijk hebben, de groep 65-70jarige hebben het goed. Hoezo gaat het slecht? Ze waren alleen bezorgd om hun gezondheid, kwamen niet verder dan hun dorp of streek, klagen niet, komen niets te kort. Ik hoorde niets over de maandelijkse dikke pre die ze moeten betalen aan het ziekenfonds, ik hoor ze niet over spaargeld dat geen rente oplevert, ik hoor ze niet over alle andere problemen die momenteel het land beheersen. Zijn deze oudere Nederlanders doof en blind of zo?

  Like

 2. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 04:01 //

  Nee, ze zijn niet doof of blind, er is heel iets anders aan de hand.
  Trouwens, jij zit toch in Spanje?

  Like

 3. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 04:09 //

  Geleend van LinkedIn… Is het koud daro?

  Like

 4. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 04:14 //

  Zie laatste comment.
  Prof uit dat artikel meteen gemaild. Dank voor de info, schreef ze terug.
  Teruggemaild met de vraag of ze er wat van geleerd had.
  https://fubar.mobi/2015/04/15/amsterdam-laat-zorgbehoevenden-eindeloos-betalen/comment-page-1/#comment-18786

  Het bestuur van dit land is werkelijk ZUM KOTZEN.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 05:32 //

  Like

 6. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 05:42 //

  Rolgordijn schijnt ergens in de USA te hangen, maar had evengoed ergens
  in dit land kunnen hangen… (zal ik wel niet meemaken dat er hier zo’n realist
  rondloopt, denk ik)

  Like

 7. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 06:34 //

  Ben weer ’s aan het spitten geweest.
  Alinea* met de naam Tessers gevonden op deze pagina:
  http://www.folkertbouma.nl/index.php/bombardementsvluchten

  * Deelnemende Mitchells: FR 193 L, FR 195 R, FR 196 T, FR 176 P, FR 198 C, FR 167 V, FW 187 W, FR 156 Y, FW 258 G met Follie Bouma aan de stuurkolom, sergeant vlieger-waarnemer kpl. vl. schutter Tessers, kpl. vl. schutter zm W. A. H. Melissen. Starttijd 10.34 uur. Landing 12.34 uur.

  Like

 8. Zo’n t-shirt heb ik ook:

  01

  Like

 9. G.Deckzeijl // 23/08/2015 om 08:04 //

  Waar is ’t te koop?

  Like

 10. dontessers // 23/08/2015 om 22:49 //

  Ja heer Deckzeijl, ik geniet van mijn pensioen na hard werken in hospital operatiekamers, zelfstandig ondernemer en nu kunstschilder en woon en werk in Spanje en tussendoor ben ik als ik nog welkom ben na vele geuite kritiek op de regering, regelmatig in Nederland.

  Like

 11. Uit bovenstaande heer G. Deckzeijl zie je een naam Tessers, mijn vader R.H Tessers vocht op de Mitchell B25 squadron 320/RAF 1043-1945 (rip) tegen nazi duitsland voor de vrijheid die we nu weer aan het verliezen zijn door deze achtelijke regering. Vandaar mijn kritiek op vele zaken.
  Mijn vader heeft alle bomberraids naar Duitsland overleefd, alleen tijdens het Ardennenoffencief werd het toestel geraakt door luchtafweergeschut en getroffen, mijn vader gewond aan onderbeen door scherven. Gelukkig kon het toestel Engeland halen en veilig landen.
  Mijn felheid en gedrevenheid om de regering te bekritiseren heeft hier alles mee te maken. Hebben al deze mannen die zich hebben ingezet met lijf en leden voor niets gevochten en gaan we nu al onze verworvenheden en opgebouwde rechten weer verliezen door het idiote beleid van de Eu en de Nederlandse regering?
  Ik hoop dat ik duidelijk voor u bent geweest nu met deze uitleg.

  Like

 12. Inderdaad een foto van Linkedin, jaren terug. Nu in Spanje kan het in de Winter behoorlijk koud zijn, muren zijn hier niet geisoleerd, eensteens muur, en overdag als de wind uit het noorden komt is een overhemd en trui wel prettig, ook op n terras.

  Like

 13. Mijn antwoord/uitleg al eerder hierboven geplaatst. Indien er nog meer vragen zijn , stel ze mar heren.

  Like

 14. Mbt vlieger Bouma, was commedantvlieger op n raid naar Duitsland, met hem vloog mijn vader verscheide malen een raid. Na overstap door mijn vader op een ander toestel is de dag erna het toestel van Bouma verongelukt. Crew,s werden door de vele crashes vaak gewisseld en opnieuw samengesteld.

  Like

 15. G.Deckzeijl // 24/08/2015 om 03:25 //

  Roger that, Sir.!!

  Like

 16. AIVD deelde in tien gevallen geen informatie met OM over moord Theo van Gogh
  Geheime dienst had aanwijzingen over mogelijke handlangers Mohammed Bouyeri.

  Bij geheime dienst AIVD is tussen 2004 en 2011 informatie binnengekomen over mogelijke handlangers van Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh. Die informatie werd in tien gevallen niet doorgegeven aan het Openbaar Ministerie. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerd rapport van de toezichthouder op de inlichtingendiensten CTIVD.
  http://politiek.tpo.nl/2015/12/03/aivd-deelde-in-tien-gevallen-geen-informatie-met-om-over-moord-theo-van-gogh/

  Like

 17. G.Deckzeijl // 03/12/2015 om 16:05 //

  Ik vertrouw die toezichthouders ook niet.
  Al die hotemetoten in Den Haag en omstreken zijn allemaal met hetzelfde
  intrigantensop overgoten.

  Like

 18. Na de grote schoonmaak op het Binnenhof alles vervangen door echt integere mensen, wet ambtenaren ministers aanpassen: opheffen onschendbaarheid, strafvervolging inzetten bij misbruik of nalatigheid als dit landsbelangen en de burger schaad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: