Kickbokslessen voor Marokkanen zeer effectief, Amsterdammer halfdood

Een 16-jarige jongen is 18 juni ernstig mishandeld vlakbij de Albert Cuypmarkt. Het ging er zo hardhandig aan toe dat het slachtoffer zijn bewustzijn verloor.

Het slachtoffer was op die bewuste junidag aan het werk toen hij plotseling door een groep jongens werd aangevallen. Hij reed op een karretje door de Eerste van der Helstraat richting de Govert Flinckstraat. De groep rende op hem af en hij wordt geslagen. Ook wordt er meerdere malen keihard op hem ingetrapt. Vrienden van het slachtoffer proberen nog te helpen, maar tevergeefs. De jongen verliest zijn bewustzijn en blijft op straat achter.

De politie is nu op zoek naar de drie daders. ‘De hoofddader zou een vechtsporter kunnen zijn, dat blijkt uit de manier waarop hij de eerste trap uitdeelt’, aldus Lust.

Filmpje bij AT5 >>

Niet de politie bellen als u deze kut-Marokkanen ziet, dan krijgen ze nog meer vechtsportlessen, beter …

01

De overheid zou die teringMarokkanen natuurlijk ook met een goed gericht schot bij de grens van ons land tegen kunnen houden, of af en toe wat Marokkaanse kustgebieden in de as leggen, zodat ze niet met hun bootjes daar vandaan durven te vertrekken vanuit hun stinkende islamitische hellhole, maar onze overheid kiest er voor om dit jaar nóg 100.000 moordzuchtige barbaren op ons los te laten. En om de Nederlanders effectiever uit te roeien krijgt dit schuim der Aarde ook nog kickbokslesssen. Er is geen andere conclusie mogelijk: de overheid wil ons dood. En als iemand de wapens tegen mij denkt op te mogen nemen, dan heb ik het recht op zelfverdediging.

Het is oorlog !

bombardement op Algiers door Michiel de Ruyter

bombardement op Algiers door Michiel de Ruyter

 

Artikel 41, lid 1 WvS: “Niet strafbaar is hij, die een feit begaat, geboden door de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed, tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding.”

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Kickbokslessen voor Marokkanen zeer effectief, Amsterdammer halfdood

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  LATEN JULLIE TOE DAT DIT DE TOEKOMST WORDT VAN UW KINDEREN?
  OF IS NEDERLAND EEN LAND VAN SCHIJTLIJSTERS GEWORDEN?

  Like

 2. Like

 3. G.Deckzeijl // 26/08/2015 om 23:13 //

  Daar zit ’t naar uit!

  Like

 4. Mee eens, het is oorlog alleen weten de meeste Nederlanders dit niet. We zijn verraden, verkocht aan de islam. Al in de jaren 70 was het beklonken, Europa zou Eurabie worden, Nederland zou onder de sharia komen.

  Nederlanders slapen, ze worden straks wakker in hun ergste nachtmerrie!

  Like

 5. ninjarie // 27/08/2015 om 00:29 //

  Mee eens, het is oorlog alleen weten de meeste Nederlanders dit niet. We zijn verraden, verkocht aan de islam. Al in de jaren 70 was het beklonken, Europa zou Eurabie worden, Nederland zou onder de sharia komen.

  Nederlanders slapen, ze worden straks wakker in hun ergste nachtmerrie!

  Like

 6. Het voordeel van die Marokkaanse mongolo’s IS, ze lijken allemaal zo op elkaar ! Zou dat komen vanwege hun lage IQ ? Identificatie IS toch moeilijk voor de politie ! En praten doen deze debilio’s ook allemaal op eenzelfde gebrekkige wijze !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kickbokslessen voor Marokkanen zeer effectief, Amsterdammer halfdood |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: