Asieljihadi’s schieten op Europese grensbewaking (luxe cruise-maatschappij) Frontex

01Ja, leuk, tof, Afghanen. Hebben we al eeuwen geweldige vriendschapsrelaties mee. Waarom ? Wat heeft dat Taliban-uitschot hier te zoeken ?

01

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Asieljihadi’s schieten op Europese grensbewaking (luxe cruise-maatschappij) Frontex

  1. jungleelephant // 01/09/2015 om 00:48 //

    Inmiddels ben ik zo ver dat het me niks interesseert of er nou 1,of duizenden verzuipen!Had je me dat 20 jaar geleden gevraagd,had ik me ieder leven persoonlijk aangetrokken!Gezien echter mijn ervaringen van de laatste decennia met zogenaamde vluchtelingen en islamitisch gespuis,heb ik mijn toenmalige mening grondig herzien:weg er mee!En ze mogen van mij allemaal een gelukkig,gezond en lang leven,maar wel in hun eigen land!In die laatste 20 jaar heb ik nog niet een positieve ervaring met ze gehad,terwijl ik er toch tussen in woon,helaas!

    Like

  2. W.H.J. Reiss // 01/09/2015 om 04:25 //

    Er vielen in Parijs bij Charly Hebdo 13 doden. Dat was niet genoeg om de ogen van zowel burgers als politici te openen. Sterker nog ze sloten hun ogen verder. De ‘LinksKnechten’ de veroorzakers van de Charly Hebdo moordpartij, ze liepen voorop in de stoet met een bord voor hun kop ‘Je suis’ Charly’ ! En het Volk was weer blij en goed gestemd !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: