Bij de VVD mogen alleen uitgerangeerden iets kritisch zeggen. Bolkestein: veiligheidsdiensten neuspeuteren slechts, en islam is radicaal

In een opiniestuk in de Volkskrant prijst voormalig VVD-leider Frits Bolkestein het werk van dr. David Suurland. In hun stukken stellen zij dat “het probleem is dat de huidige contra-terrorisme strategie, zowel nationaal als internationaal, gebaseerd is op de politieke a priori stellingname dat jihadisme een misbruik is van de Islam: De Islam moet vreedzaam zijn.” Aldus Suurland in Liberaal Reveil (juni 2015 p62).

U leest het goed: onze veiligheidsdiensten verdiepen zich nauwelijks in de islam. Als ze zich er al in verdiepen krijgen zij van hogerhand censuur opgelegd: “Zo verbood president Obama elke verwijzing naar de islam in officiële beleidsstukken. Generaal Petraeus moest alle verwijzingen naar de Taliban als islamitische beweging wijzigen”, zo schreef Bolkestein in de Volkskrant. “Op 14 augustus 2014 liet Yasmina Haifi weten: ‘IS heeft niets te maken met de islam. Het is een vooropgezet plan van zionisten om de islam zwart te maken.’ Voor wie werkte Haifi? Voor de NCTV. Tien jaar lang hield zij zich bezig met het personeelsbeleid van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De laatste twee jaar was zij uitgeleend aan de NCTV.” December 2014 doken foto’s op die suggereren dat Aissa Zanzen, Hoofd Algemene Zaken van het ministerie van Veiligheid en Justitie, nauwe banden heeft met de moslimbroederschap. Ook plaatste dit kandidaat-gemeenteraadslid Amsterdam een retweet van Al-Qaradawi die Hitler “een goddelijk werktuig van Allah” noemde.

TPO >>

Ja, wij hebben een terroristen-aanhanger als hoofd algemene zaken veiligheid en justitie:

Aissa Zanzen >>

Dat krijg je er van als je denkt dat er ook maar één mohammedaan trouw zal zijn aan iets anders dan islam of de ummah.

01

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Bij de VVD mogen alleen uitgerangeerden iets kritisch zeggen. Bolkestein: veiligheidsdiensten neuspeuteren slechts, en islam is radicaal

 1. W.H.J. Reiss // 01/09/2015 om 13:18 //

  Bolkestein IS en blijft en huichelaar. Dat kotsen op de VVD IS enkel, omdat de ‘Hoer’ niet in de ‘picture’ staat ! Deze totale mongool IS mede verantwoordelijk voor de teloorgang van Nederland. En als hij zelf dan toch veranderen wil geef ik hem, wil hij een weinig geloofwaardig zijn, het advies om zijn lidmaatschap bij de VVD op te zeggen. En anders houdt je Kudt waffel Charlatan !

  Like

 2. Hij was EU-commissaris, dat zegt wel genoeg lijkt me.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 01/09/2015 om 15:28 //

  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant.
  http://tinyurl.com/o7jsp9y

  Like

 4. Promoot Brussel misschien in opdracht van? Europa als het beloofde land?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: