Regenteske politici pissen U in de bek

01Telegraaf >>

“Volksvertegenwoordigers” die weigeren naar het volk te luisteren dienen afgezet te worden. Met alle mogelijke middelen.

,,Ons standpunt zal niet wijzigen van dit referendum”, zegt VVD-Kamerlid Van ’t Wout. Zijn partij was sowieso geen voorstander van een referendum en hij zegt dat vooral ‘vrienden van Poetin’ tegen samenwerking waren van de EU met Oekraïne. ,,Wij buigen niet voor Poetin.”

Halve zool die je er bent, van de Khomeiny-VVD, ik zal het in caps en vet je nog een keertje uitleggen:

HET GAAT OM DE WIL VAN HET NEDERLANDSE VOLK !!!

En het gaat niet om Poetin.

Dat jullie een land een associatieverdrag aanbieden dat nota bene in oorlog is, een oorlog die jullie zelf uitgelokt hebben (Von Baalen), een land met een financiële puinhoop tig keer groter dan Griekenland, geeft aan dat het jullie maar om één ding te doen is:

OSTRAUM !

01Het gaat de EU al jaren alleen maar om gebeidsuitbreiding en daarbij worden alle andere criteria overboord gegooid.

Weet je wie ook Ostraum wilde ?

Dossier Oekraïne >>

Het heeft niks met Oekraïne te maken flapdrol. Het heeft wél met onze soevereiniteit te maken. Het associatieverdrag met Oek. is slechts het handvat om het referendum aan op te hangen. Maar omdat jij dat alles niet wilt begrijpen, of gewoon te stom bent, wat waarschijnlijker is, zal ik je ook nog een keertje uitleggen wat er met Oekraïne gebeurd is:

Korte samenvatting:

– De VS zijn nog steeds bezig met de vorige oorlog, zien Rusland nog altijd als hun belangrijkste vijand, zie ook de omsingelingstactiek met amerikaanse bases (Brezinzski doctrine) en het, tegen de afspraken in, opschuiven van de NAVO richting Rusland.

– Rusland valt nauwelijks een democratie te noemen, maar is wel een Europees broedervolk, Tolstoi, Dostojevski, het Zwanenmeer is allemaal Europese cultuur in tegenstelling tot de fascistoïde islamonazi’s die de Amerikanen ons als parasiterende bondgenoten opdringen.

– De oorlog in Oekraïne is gestart door de Amerikanen (Victoria Nuland etc.) en de marionetten van de EU schieten met plezier hun eigen voet er af om maar te gehoorzamen ( Van Baalen, Verhofstadt) en doen zichzelf met sancties meer pijn dan de Russen of de Amerikanen. Het is dus ook bedoeld om Europa klein te houden.

– Het schrikbeeld voor de Amerikanen is altijd geweest samenwerking tussen Rusland (energie, en landmassa) en Duitsland (economische motor zonder veel eigen energievoorraad)

– We hadden vrienden kunnen worden met de Russen na de koude oorlog. Dan had de recente geschiedenis zich heel anders afgespeeld. Waren we minder afhankelijk van mohammedaanse olie en gas, en hadden we dat gajes in hun woestijn kunnen houden terwijl ze ons nu als ratten overspoelen.

– Ik heb er wel meer over geschreven, maar deze is misschien wel de interessantste:
https://fubar.mobi/2014/03/05/clash-of-civilizations/

Terug naar het referendum:

D66, warm pleitbezorger van referenda, zegt ook niet direct dat partijen zo sportief moeten zijn om de mening van de burger doorslaggevend te laten zijn. ,,Het is aan de partijen om iets met de uitslag te doen”, zegt de woordvoerder van voorman Pechtold. De partij vindt dat GeenStijl over een ‘oneigenlijk onderwerp’ een volksraadpleging wil, omdat het eigenlijk iets groters wil aankaarten: de macht van de EU.

“D66 warm pleitbezorger van referenda” Je maakt een wrang grapje toch ?

“De partijen moeten niet zo sportief zijn naar de burger te luisteren”

Nou, dan zijn we uitgepraat lijkt me. Dan is de tijd van woorden voorbij en zullen er daden moeten volgen. Welk D66-lid wil als eerste incasseren ? Steekt uw bruine arm maar op.

“De partij vindt dat GeenStijl over een ‘oneigenlijk onderwerp’ een volksraadpleging wil, omdat het eigenlijk iets groters wil aankaarten: de macht van de EU.”

Er ís geen andere manier om het aan te kaarten, omdat jullie dat zelf onmogelijk gemaakt hebben, stelletje smerige … anti-democraten.

01

Bas van ’t Wout, via GeenStijl

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Regenteske politici pissen U in de bek

 1. Zo, heb het hem gelijk maar gemeld:

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DAT WISTEN WIJ TOCH AL LANG! Het zijn geen volksvertegenwoordigers maar de grootste Dictators!

  Like

 3. W.H.J. Reiss // 01/09/2015 om 13:35 //

  Ik heb ook al eerder gezegd, heb je een zoon die Achterlijk IS en daarbij nog te dom-om-te-poepen, dan meld de mongolio aan bij de VVD, GL, PvdA of D’66. Achterlijkheid IS waar deze partijen, het Krapuul van Nederland, op IS gebouwd. Zij die goed kunnen Liegen en huichelen zullen ook top politici worden. Een leugenaar pur sang, Hr. Rutte IS er zelfs minister-president mee geworden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: