Boot met mohammedaanse kolonisten omgekieperd

01Kutkrant >>

De Volkskrant belicht het nieuws tegenwoordig ( al langer) van uit islamitisch perspectief:

De laatste jaren hebben de Rohingya’s in Birma steeds meer te maken met discriminatie en vervolging. Ze zijn door boeddhistische extremisten aangevallen en verblijven in kampen.

Gossie “boeddhistische extremisten”. Hoe zou dat nou toch komen dat ze zomaar die lieve Bengalezen aanvallen? Hebben die misschien eerst wat mohammedaanse slachtpartijen en verkrachten aangericht? Waarom vertelt dat Volksvod dat er niet bij? Mohammedanen veroorzaken overal en altijd ellende.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Boot met mohammedaanse kolonisten omgekieperd

  1. W.H.J. Reiss // 03/09/2015 om 14:53 //

    Ik ben 2x in Birma geweest. Regime is er prima. Mensen zijn tevreden. Het land gaat goed vooruit. Het opruimen van de moslims, die overigens geen staatsburger van Birma zijn, is een goede zaak voor het land. Overal waar moslims zijn is er segregatie. Dat probleem lost zich nu langzaam op !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: