MONEY FOR NOTHING …halal certification in Australia

The ‘Get Rich’ halal certifiers are now on the back foot. Consumers and Islamic scholars are pushing back against the halal moneymen. Politicians are listening to angry constituents. The issue is a hot topic on the public airwaves, online and in our Federal Parliament.

In Australia over 500 companies are now paying insidious halal certification fees.

Of the products we now buy at the supermarket checkouts in Australia, 80 per cent are halal certified with the costs passed on to the consumer. Countless restaurants, cafes, takeaway food outlets and fast food chains have been caught up in the con.

Some food producers say they absorb these costs but it defies logic to believe that millions of dollars is not regarded as a cost.

Pickering Post >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: