Oostenrijk en Hongarije geven zich over. Mohammedaans leger van tienduizenden trekt op naar Duitsland

Thousands of refugees reach Germany after Hungary & Austria surrender to exodus

After weeks of travel, hardships and uncertainty, some 8,000 exhausted refugees have finally made it to Germany. The mass exodus via Austria came after Hungary gave up on its attempts to stop the progress of asylum seekers and bused them to its northern border.

Arriving by trains from Salzburg, Austria on Saturday evening, the refugees from Syria, Iraq, Afghanistan and Eritrea were welcomed by cheering crowds. Upon their arrival Germans offered small toys to refugee kids as they made their way through the terminal.

RT >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Oostenrijk en Hongarije geven zich over. Mohammedaans leger van tienduizenden trekt op naar Duitsland

 1. Turkije en de mafia daar bestrijden die dit alles in gang zetten, Turkije van alles uitsluiten, geen export meer, geen touristen meer. Turkije het land dat ISIS ondersteund met met alles wat ze willen en het doorlaten van de vele vluchtelingen. Erdogan is een grote boef in het midden oosten, zoals destijds Kadaffi.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 07/09/2015 om 10:09 //

  Een frisse militaire coup -zoals we in het verleden een paar keer hebben gezien-
  zou dat land niet misstaan.

  Like

 3. Als we die landen in de stront laten zakken als Europa zijnde. Gewoon alles doorsturen naar Duitsland en Frankrijk graag. Hier de grens op slot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: