Marcouch: Oh gossie possie, moordmohammedanen worden gediscrimineerd op de internets

Zelf doen muzelmaniakken natuurlijk  helemaal nooit iets fout.

01

Zo is Marcouch natuurlijk niet een fervent aanhanger van Jodendoodwenser al-Qaradawi:

Om een brug te slaan tussen moslims en Amsterdammers heeft Ahmed Marcouch (PvdA) enkele maanden na de moord op Theo van Gogh subsidie aangevraagd om de omstreden sjeik Yousouf al Qaradawi naar Nederland te halen.

De bedoeling was om de leider van de  ‘Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek’ Al Qaradawi uit te nodigen. Volgens de aanvragers kon met de conferentie en de komst van Al Qaradawi ‘een brug worden geslagen richting alle Amsterdammers’ na de spanningen rond de moord op Van Gogh.

‘Inspirerend’
Tegen elsevier.nl zegt Marcouch dat Al Qaradawi een ‘gerespecteerde autoriteit’ is, die ‘inspirerende dingen heeft gezegd over moslims en de samenleving’. Hij vindt het belangrijk dat iemand als Al Qaradawi ook in Nederland wordt gehoord, zodat zijn standpunten ‘bediscussieerd kunnen worden’.

Elsevier >>

01

Qaradawi is dé geestelijk leidsman van de moslimbroederschap, een in meerdere landen als terroristische organisatie aangemerkte organisatie. Marcouch is een terroristenaanhanger die geïnfiltreerd is in de hoogste geledingen van de Nederlandse politiek en hij heeft liever niet dat ik dat opschrijf op de internets, daarom wil die mijn uitlatingen verbieden. Marcouch is een levensgevaarlijke islamiseerder en zou bij kop en mohammedaanse kont opgepakt moeten worden en het land uitgesmeten.

Het kabinet moet discriminatie en racisme op sociale media keihard gaan aanpakken. Zo moet er een oproep aan Facebook en Twitter worden gedaan om de misstanden aan te pakken, want de maat is vol.

Dat stellen de PvdA en SP, meldt NU.nl. “Je schrikt je soms echt rot op de sociale media”, zegt PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch. SP-Kamerlid Sadet Karabulut vindt eveneens dat er actie moet worden ondernomen. De digitale “vuilspuiterij” is in de laatste jaren namelijk enorm toegenomen, meent zij.

De PvdA’er wil dan ook dat het kabinet met een nationaal actieplan komt om de bedenkelijke berichten te bestrijden. De haat richt zich vooral op één bevolkingsgroep, stelt Marcouch verder. “Met name moslims hebben hieronder te lijden. Het zorgt voor uitsluiting op de arbeidsmarkt. Een schandvlek op onze samenleving.”

Powned >>

De echte schandvlek op onze samenleving is natuurlijk de islam. De islam is een dwingende imperialistische ideologie die zich al 1400 jaar weigert aan te passen aan de landen die zij betreedt.

Schandvlek Marcouch wilde:

-op jihad
-een islamitisch stadsdeel in West
-hoofddoekjes bij de politie
-shariapolitie, dat brengt ie elke keer anders, maar het komt elke keer -tweemaal per jaar- neer op eigen politie voor moslims
-verplichte koranles op openbare scholen
-heropvoedingskampen voor Nederlanders
-geen probleem als mannen vrouwen geen hand geven, zelfs als ze in overheidsdienst zijn

-Marcouch vond het ok  dat ‘zijn’ stadswachten vrouwen geen hand gaven.Ik zou bijna zeggen dat Marcouch de engste en staatsgevaarlijkste mohammedaan is die we hier hebben rondlopen als ik niet wist dat er een islamiet rondloopt die alreeds de tweede stad van Nederland heeft ingenomen.

Dossier Marcouch >>

Qaradawi >>

Comments zijn gesloten.

13 Comments on Marcouch: Oh gossie possie, moordmohammedanen worden gediscrimineerd op de internets

 1. W.H.J. Reiss // 10/09/2015 om 05:32 //

  Marcouch IS een typisch voorbeeld van hoe marokkanen zich gedragen als ze rond de politieke elite mogen lopen. Hij komt alleen op voor de islam en marokkanen en dan komt deze mongolio ons iets vertellen over discriminatie. Bij de Politie moeten er volgens hem meer marokkanen of andersoortig islamitisch tuig zitten, die dus niet voldoen aan de eisen die aan een Politieman gesteld worden. Die 2 van Denk zijn dezelfde mongolio’s. Ze hebben 1 ding gemeenschappelijk: Afkomst PvdA !!! De landverradersclub.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 10/09/2015 om 06:55 //

  Dit al gezien, Reiss?
  http://tinyurl.com/o7jsp9y
  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant, Marcouch is geen uitzondering.
  Ga ‘m dat maar eens mailen.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 10/09/2015 om 13:58 //

  PAS OP! Satire!
  Brekend nieuws!
  Ze hebben de betbetbetbetbetbebetbetbetbetbetbetbetbet-overgrootvader
  van Marcouch opgegraven….
  Ik vind de gelijkenis treffend…
  http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/2451302/2015/09/10/Spectaculaire-vondst-nieuwe-mensensoort-ontdekt-in-Zuid-Afrika.dhtml

  Like

 4. W.H.J. Reiss // 10/09/2015 om 16:13 //

  En hier de ‘asielpreek’ van Hr. Wilders met een bijrol voor ‘immigratiehoer’, het ‘Kereltje’ !

  Like

 5. W.H.J. Reiss // 10/09/2015 om 17:45 //

  De messentrekkerpartij !
  Het Krapuul, dat zo rijkelijk aanwezig IS bij de AllochtonenClub steekt als vanouds weer met dolken in de rug ! Zouden ze dat messen trekken hebben geleerd van ‘Kudt marokkanen’ of van ‘marokkanen met een monopoly op etnisch geweld’ of van ‘marokkanen die vernederd zijn’ ? Wil de ‘echte PvdAer opstaan ?
  http://politiek.tpo.nl/2015/09/10/rottenberg-gaat-door-dijsselbloem-is-een-supertechnocraat/

  Like

 6. W.H.J. Reiss // 10/09/2015 om 18:59 //

  De asielimmigranten gaan uit eten bij de ‘Allochtonenhoerfamilies’ nabij Apeldoorn.
  Tip voor de heer des huizes: ‘Wegkijken’ helpt.
  Tip voor de vrouw des huizes: Om geweld te voorkomen kunt U beter naar boven gaan en alvast met de benen wijd op het bed gaan liggen. Uw ‘gast’ komt eraan !
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24479549/__Honderden_vluchtelingen_gaan_uit_eten__.html

  Like

 7. W.H.J. Reiss // 11/09/2015 om 10:14 //

  Hr. Wilders in zijn 2e termijn. Eenzaam en alleen !!!
  De Over-Correcte Rechtse meute, je hoort ze niet. En als ze iets zeggen kom je bijkans aan het kotsen van het Over-Correcte ‘truttola’ gedrag. Ze gebruiken het woord ‘vervanging’ als het gaat om Genocide op Autochtonen enkel en alleen om de ‘LinksKnecht’ te behagen en zijn hielen te likken. Veel slap ‘geouwhoer’, maar een mailtje sturen naar de verantwoordelijken, nee ho maar, laat dat anderen maar doen. I.p.v. ‘Peggold’ eens tegen hem ‘Hoerenzoon’ zeggen, oh nee ik kan me toch niet zo verlagen. De lafheid die dit Volk uitstraalt zal straks zover gaan, dat hun Eigen Kinderen een mes door de keel krijgen, terwijl ze ernaast staan en dan zeggen: ‘Dat IS toch niet zoals het heurt’ ! Buiten de personen die een informatieve site hebben in deze, die ook tegen de bierkaai vechten, vind ik de houding van de Over-Correcte ‘Rechtse Truttola’s’ een beschamende vertoning met veel slap geneuzel !

  Like

 8. W.H.J. Reiss // 11/09/2015 om 10:52 //

  Ik zal gelijk een voorbeeld stellen: ‘Flüchtlinge Hure’ !
  Die Nutte möchte Zensur einstellen !!
  http://www.telegraaf.nl/digitaal/24482220/__Angela_Merkel_laakt_Facebook__.html

  Like

 9. G.Deckzeijl // 29/10/2015 om 23:24 //

  Aanvulling: ze hoeven niet langs het COC of Opzij, ze kunnen ook naar de
  praatgroep van Tofik Dibi…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: