About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Turken demonstreren tegen PKK in Amsterdam

  1. jungleelephant // 11/09/2015 om 23:32 //

    Stuur alle Turken terug:Turkije is veilig en werk is er genoeg!Zij zullen zich nooit Nederlander voelen of zich aanpassen;zelfs de 3e generatie niet!Retour met die oplichters:tientallen jaren uitkeringen trekken en van ieder denkbaar potje profiteren,maar wel s’nachts zwart werken bij de Turkse bakker of slager!Verrekken om Nederlands te leren en alleen maar klieken met soortgenoten!Buiten dat zitten er heel veel tot aan hun nek in de criminaliteit:drugs en wapens zijn er maar twee onderdelen van!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: