Germany is ‘exploiting’ refugee suffering to recruit ‘slaves’ via mass immigration – Marine Le Pen

As Germany welcomes thousands of refugees, with industries seeking ways to integrate newcomers into country’s workforce, Berlin’s move to temporarily bypass EU-wide regulations has met strong criticism from France’s Marine Le Pen who accused Germany of recruiting “slaves.”

The German drive to open its doors to refugees, as well as debated plans to resettle asylum seekers across the EU has been met with strong criticism from a number of politicians, including the leader of right-wing French party National Front, Marine Le Pen who accused Germany of imposing its immigration policy on the EU.

RT >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: