VVD wil mega-kazernes voor mohammedanen in Amsterdam

Om de groeiende stroom vluchtelingen opvang te bieden zullen er in Amsterdam enkele grote tijdelijke asielzoekercentra komen. Dat liet wethouder Ruimtelijke Ordening Eric van der Burg vanavond weten in het programma Park Politiek op AT5.

Staatssecretaris Dijkhoff deed eerder een beroep op gemeentebesturen om voor opvang te zorgen. Deze week liet de voltallige gemeenteraad weten daar gehoor aan te willen geven. Wethouder Van der Burg is nu hard op zoek naar locaties: ‘Daar ben ik druk over in gesprek met het COA (Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers) die daar over gaat. En ik denk dat we binnen een paar weken daar duidelijkheid over zullen geven.’

De wethouder liet weten graag een kwalitatief goede opvang te zien: ‘We zien nu dat mensen zelfs gehuisvest worden in sporthallen in Zwolle en Goes. Dat moet je toch met elkaar zien te voorkomen. Mensen die uit de ellendige situatie komen waar ze uit komen, ook als die nog in een traject zitten van mogen ze hier blijven, moet je huisvesting bieden die verder gaat dan sporthallen.’ Waar in Amsterdam de locaties komen wil hij nog niet zeggen.

AT5 >>

Van der Burg is van de sharia-partij VVD.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on VVD wil mega-kazernes voor mohammedanen in Amsterdam

 1. G.Deckzeijl // 13/09/2015 om 07:31 //

  JA, de VVD, een partij met vrijheid in het vaandel sedert de oprichting in 1948, denkt daaraan
  gestand te kunnen doen door moslim-INFILTRANTEN de vrijheid te verschaffen hun kwalijke
  bekeringswerk te kunnen doen.
  https://fubar.mobi/2015/08/30/de-vvd-is-de-partij-van-khomeiny-en-gaat-islamofobie-registreren/comment-page-1/#comment-19353
  Want laten we wel wezen: het zijn geen asielzoekers.
  http://tinyurl.com/p48sjvu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: