De waarheid die de media verborgen houden over Gaddafi’s Libië

Voordat de NAVO en de V.S. in maart 2011 begonnen met het bombarderen van Libië, stond de VN op het punt om Kolonel Muammar Gaddafi eind maart 2011 een prijs uit te reiken voor zijn prestaties op het gebied van mensenrechten.
Is het niet vreemd, dat de NAVO en de V.S. ons opeens via de mainstream media vertelden dat Gaddafi een ”brutale dictator” was, en dat hij grootschalig geweld tegen de burgerbevolking zou gebruiken?
En dit terwijl de VN één maand voor de bombardementen hem wilde prijzen voor de bestaande mensenrechten in zijn land?
Wat was nou de échte reden voor de bombardementen, de propaganda en de steun van de NAVO aan de ‘anti-regering rebellen’?

De Stille Waarheid >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on De waarheid die de media verborgen houden over Gaddafi’s Libië

 1. Indien Kadaffi goud als een betalingsmiddel zou invoeren dan zou er misschien wel een goud tekort komen en het goud zou naar Libië vloeien. Zou dan toch de CIA veel meer op geweten hebben om dit te voorkomen? bv ontploffing Boeing Lockerbie, de opstand in Libië, het toestaan van ISIS die voet aan de grond krijgt in Libië?

  Like

 2. Maria // 17/09/2015 om 19:02 //

  Heel slim van je opgemerkt CIA en Lockerbie…
  Khadaffi was er bijna in geslaagd om een afrikaanse Goudmunt te lanceren om zo de petrodollar te weren. Gans Afrika ging mee in dat verhaal.

  Toen bombardeerden ze Libia volledig naar Dante’s Hell (werkwijze CIA VS als een land dwars ligt en o wee je de petrodollar durft weren)

  Daarvoor was het Sadam Hoessein die toen de euro kwam onmiddellijk in euro’s zijn olie wilde verhandelen… Nu opletten, Euro kwam uit vlak erna was er van de VS uit 9/11 gecreëerd en wie vielen ze aan??? 19 SAUDISCHE kapers deden het met Bin laden SAUDIERS…
  VS massa propaganda nazi leugens volledig focussen op Irak omdat Sadam met euro zijn olie wilde verhandelen en de rest is geschiedenis. En SA lieten ze met rust, nog straffer op 9/11 diezelfde dag vertrokken geloof ik 5 volle boeings met allemaal bin ladens vanuit de VS naar SA. Bush administratie zorgden ervoor, geen 1 enkel ander vliegtuig mocht de lucht in.

  Zelfde met de BRICS landen, Putin richtte dat op en wat zagen we? Coup Oekraine, en demoniseren van Rusland en Putin omdat zij ook de petrodollar willen dumpen..

  Dan Syria, omdat de VS vanuit die golfstaten een pijplijn door het land van Assad wilt trekken en dat is ZIJN LAND EN ZEGT NEEN omdat die met Rusland allang deals heeft afgesloten om hun pijpleidingen daar door te trekken. Wat deed de VS en de EU alle terroristen daar steunen IS opgericht, Assas vecht/vocht zich krom tegen al saida, al nusra alles terrorist daar en wat deed de VS omdat ze dat land willen afpakken, ISIS erop gedropt en steunen hen met Turkije!

  Alle oorlogen op aarde zijn door de VS en CIA en Mossad gecreëerd…
  Dans je niet naar hun pijpen vernielen ze je land en moorden alles uit daar tot ze hebben wat ze willen, aanzie maar wat de VS in het MO aangericht heeft, een grote hellepoel is dat daar met slachters, onder Khadaffi, Sadam, al die anderen daar was er geen enkel probleem die hielden die barbaarse stammen klein daar..
  Maar de VS wilt terreur wilt oorlogen om alles af te pakken van de arabieren daar..
  Gesteund door SA en wat andere vazal staten die onder Brits commando staan.
  Omdat in de jaren 70 al de landen van de kolonisatie vanaf waren van Britten en VS hebben zij heel het MO in brand gezet en alle terrorisme daar laten geboren worden, daar zijn wij nu allemaal slachtoffer van enkel en alleen omdat de VS zijn imperialisme en macht petrodollar ten koste van honderden miljoenen wilt blijven behouden, ze offeren de EU mee op die lompe domme nieuwe elite van de EU beseffen dat niet, zij zijn het kanonnen vlees en wij bevolking voor de VS in WOIII die ze willen opstarten, Algoed dat Putin er is of we zaten allang in WOIII

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: