Ouderen met spaargeld zwaarst geraakt

Tsja, ouderen zijn niet meer productief. En nemen woonruimte in waar de islamitische kolonisten aanspraak op maken. Ouderen kunnen zich nauwelijks verzetten. En zijn nu dus doelgroep van dit kabinet. Hun geld wordt gestolen. Ze worden uit hun verzorgingstehuizen getrapt. En als ze mogen blijven moeten ze de ruimte delen met psychopathische mohammedanen. Dit kabinet heeft het eigen volk de oorlog verklaard. Tijd om terug te vechten !

01Telegraaf >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: