Niet alle moslims zijn pedofiel, maar ze vereren wel allemaal een pedo

01

‘Dat de Talibanleiders vreselijke misdaden begingen in Afghanistan, is geweten’, getuigt Dan Quinn voormalig hoofd van de Special Forces in de New York Times. ‘Maar het gedrag van de mensen die wij aan de macht hielpen was vaak geen haar beter. Ze deden zelfs dingen die nog erger waren’, klinkt het. De traditionele leiders vergrepen zich namelijk geregeld aan Afghaanse jongens.

Verschillende Amerikaanse soldaten bevestigen in de Amerikaanse krant dat ze getuigen waren van deze misdaden. ‘We moesten simpelweg de andere kant opkijken wanneer Afghaanse commandanten hun boekje te buiten gingen.’

‘Sommige nachten hoorde ik jongens schreeuwen, maar we mochten niets ondernemen’, citeert Gregory Buckley Sr. zijn zoon die in 2012 om het leven kwam. ‘Toen hij me dit aan de telefoon vertelde, raadde ik hem aan zijn beklag te doen bij zijn overste. Maar dat deed hij niet. Want zijn chef had hem verteld de andere kant op te kijken. Die praktijk hoorde nu eenmaal bij de lokale cultuur, klonk het.’

Culturele waarden niet opdringen

Bacha bazi, wat letterlijk betekent ‘spelen met jongens’, is een oude traditie die vooral in het Zuiden van het land nog voorkomt. Machtige krijgsheren laten zich graag vergezellen door jongens tussen de 8 en 15 jaar die met geschminkte gezichten en in meisjesjurken ‘dansjes moeten opvoeren.’

Naar verluidt hebben de Amerikanen niet ingegrepen ‘omdat ze de goede relaties met de lokale milities niet wilden ondermijnen.’ Voorts was het leger terughoudend ‘want we wilden onze eigen culturele waarden niet opdringen.’

Knack >>

h/t G. Deckzeijl

islam en pedofilie >>

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Niet alle moslims zijn pedofiel, maar ze vereren wel allemaal een pedo

 1. W.H.J. Reiss // 22/09/2015 om 16:14 //

  Kan ‘die Hure’ mit nahme Frau Merkel niet dienen als ‘Pitspoes’ voor die Apen.
  Deze Cultuur past bij de PvdA. Kunnen ze straks de naam van de Club veranderen in Pedofielen van de AllochtonenClub !

  Like

 2. G.Deckzeijl // 23/09/2015 om 09:03 //

  Ja, een pedofiel waarvan zo goed als zeker is dattie nooit heeft geleefd.
  Dat is simpel. Goden bestaan niet, dus dan is er redelijkerwijs gesproken ook nooit een
  profeet geweet, dan bestaat redelijkerwijs gesproken ene allah enkel en alleen in een paar miljard zwaar geïndoctrineerde, genetisch gemanipuleerde koppen, die in 99 van de 100 gevallen het aankijken niet eens waard zijn.
  Dan blijft redelijkerwijs gesproken de vraag liggen of een verzonnen figuur zich niet alleen heeft beziggehouden met kleine meisjes maar ook met kleine jongens…
  Zie verder de boeken over Mo van Robert Spencer in casu http://www.jihadwatch.com

  Like

 3. G.Deckzeijl // 23/09/2015 om 22:47 //

  Had ik eerder al geparkeerd onder “Wereld” en daarna Afghanistan.

  Like

 4. O, had ik gemist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: