Hoe Merkel het Ostraum wil islamiseren

Het is steeds meer Merkel die aan de touwtjes van het fascistoïde EU-gedrocht trekt.

ISIS had beloofd 500.000 “vluchtelingen” over te zetten en er jihadi’s tussen te verstoppen. Schreef ik drie weken geleden.

Het tweede deel van die titel luidde: “Terwijl IS woord houdt slaapt de EU”

Dat gedeelte van de titel had ik fout, zie ik nu in. Het had moeten zijn: “en ondertussen spant de EU samen met ISIS om dat aantal te verdubbelen”

Merkel heeft gezegd dat alle Syriërs welkom waren. Dan kunnen we er dus 20 miljoen verwachten. Orban kwam zelfs met een nog hogere schatting en dat is waarschijnlijk ook wel realistisch nu elke mohammedaan in ene Syriër blijkt te zijn omdat de paspoorten voor het oprapen liggen. En omdat diploma’s daar in allah’s abattoir net zo goedkoop zijn als paspoorten, zijn ze ook allemaal hoogopgeleid. Afgelopen zondag zag ik in het programma van Harry Mens Business Class een VVD-er blèren dat we ze goed konden gebruiken. Dat we hier 650.000 werklozen hebben en maar 131.000 vacatures interesseert zo’n ondernemer niet die alleen maar aan lagere lonen kan denken. Ik had ook wel een jammerende PvdA tuthola van de asielindustrie op kunnen voeren die het uitkrijst dat ze allemaal zielig zijn en dat we ze daarom allemaal binnen moeten laten, maar mensen -ook lezers hier- trappen nog te vaak in het verhaaltje dat de VVD de immigratie zou willen verminderen. Dat is niet zo. Of bent u de asielondernemers Teeven en Van der Most al vergeten?

door en door corrupte asielondernemers van de immigratie- en shariapartij VVD

door en door corrupte asielondernemers van de immigratie- en shariapartij VVD

Eerst schafte de EU de binnengrenzen af, Schengen, en vervolgens weigerde de EU om de buitengrenzen te bewaken en toen begon de EU ook nog een veerdienst voor mohammeds koppensnellers met het excuus dat er anders mensen zouden verdrinken in dat binnenzee-tje tussen Europa en Afrika. Dat dat een aanzuigende werking heeft weigeren ze stijfkoppig te erkennen, terwijl iedereen kan zien dat de aanpak van Australië wel werkt. Daar verzuipt helemaal niemand meer.

Dat Merkel niet voorzag wat haar onverantwoorde uitspraken teweeg zouden brengen, zou een politieke doodzonde moeten zijn – Duitsland duwt Europa zo voor de vierde keer in 150 jaar in een grote oorlog- maar Merkel veegt haar dikke Duitse Arsloch af met de gevolgen.

“Het interesseert me niets dat ik schuld ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu gewoon.” Via E.J. Bron

“Het interesseert me niets dat ik schuld ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu gewoon.” Via E.J. Bron

Feiten weigeren te erkennen grossiert de EU sowieso in. Zo is het een feit dat islam 1400 jaar geleden aan de rest van de wereld de oorlog heeft verklaard. 270 miljoen doden in dat tijdsbestek zou moeten maken dat we die verklaring serieus nemen, maar dat weigert de EU. De EU kende zichzelf wel een nobelprijs voor de vrede toe een paar jaar geleden, omdat er dankzij de EU na de tweede wereldoorlog nooit  meer oorlog in Europa geweest was. Dat ze zelf, samen met Obama die zelfs voor zijn aantreden al een nobelprijs voor de oorlog in ontvangst nam, nota bene achter de oorlogen in Georgië en Joegoslavië zaten erkenden ze dan weer niet en waren ze voor het gemak maar helemaal vergeten.

En nu is het op diezelfde Balkan weer hommeles door Duitsland. Net als dat Duitsland de oorlog in Joegoslavië opgestookt had door voortijdig Slovenië en Kroatië (die van die nazi-Ustasjas) te erkennen, is Merkel met haar uitspraken er de oorzaak van dat er nu hordes barbaren door die landen trekken.

En dat die Balkanlanden dit niet nog een keer mee willen maken zou iedereen zich in moeten kunnen denken, maar zo niet de EU en Merkel.

De volgende film (twee delen) duurt 4,5 uur en als zelfs ik, ik ben absoluut geen filmkijker, hem al twee maal gezien heb nu dan lukt het u vast ook wel om hem uit te zien. De film geeft een idee van het leven voor Christenen onder het ottomaanse juk.

Deze film van een uur is in een voor mij onverstaanbare taal: Slavic Slave Trade by Muslim Turks (Ottoman) and Tartars maar de Engelse tekst er onder begrijp ik dan weer wel:

The Ottoman penetration into Europe in the 1350s and their capture of Constantinople later in 1453 opened new floodgates for slave-trade from the European front. In their last attempt to overrun Europe in 1683, the Ottoman army, although defeated, returned from the Gates of Vienna with 80,000 captives.874 An immense number of slaves flowed from the Crimea, the Balkans and the steppes of West Asia to Islamic markets. BD Davis laments that the ‘‘Tartars and other Black Sea peoples had sold millions of Ukrainians, Georgians, Circassians, Greeks, Armenians, Bulgarians, Slavs and Turks,’’ which received little notice.875 Crimean Tatars enslaved and sold some 1,750,000 Ukrainians, Poles and Russian between 1468 and 1694. 876 According to another estimate, between 1450 and 1700, the Crimean Tatars exported some 10,000 slaves, including some Circassians, annually—that is, some 2,500,000 slaves in all, to the Ottoman Empire.877 The Tatar slave-raiding Khans returned with 18,000 slaves from Poland (1463), 100,000 from Lvov (1498), 60,000 from South Russia (1515), 50,000–100,000 from Galicia (1516), during the ‘harvesting of the steppe.’ Numbers from Moscow (1521), 800,000 were taken and from Valynia (1676), 400,000 were taken. 800,000 from Moscow (1521), 200,000 from South Russia (1555), 100,000 from Moscow (1571), 50,000 from Poland (1612), 60,000 from South Russia (1646), 100,000 from Poland (1648), 300,000 from Ukraine (1654), 400,000 from Valynia (1676) and thousands from Poland (1694). Besides these major catches, they made countless more Jihad raids during the same period, which yielded a few to tens of thousands of slaves.878 These figures of enslavement must be considered in the context that the population of the Tatar Khanate was only about 400,000 at the time. (1463-1694) while sources are incomplete, conservative tabulation of the slave raids against the Eastern European population indicate that at least 7 Million European people-men, women, children were enslaved by Muslims. (meer tekst onder de link hierboven)

01

De Ottomaanse en Tataarse (die hun buit aan het ottomaanse rijk verkochten) slavenjachten leiden tot diep in Polen en Rusland en ze roofden door heel Oost-Europa. Niet alleen het door de ottomanen bezette deel van Europa had dus last van de islamitische jihad, maar heel Oost-Europa.

01Bovenstaande tekst komt uit dit lezenswaardige PDF van 31 pagina’s over deTataarse slavenhandel die werkelijk gigantisch was.

Het is dus niet zo gek dat Oost-Europeanen geen mohammedanen tot hun landen toe willen laten. Ik spreek wel eens wat Polen en Jan Sobieski is daar een held en de geschiedenis is, in tegenstelling tot hier, daar niet vergeten. De Griekse eilanden zijn tot oorlogsgebied geworden, Zuid-Italië ook, en met Merkels oproep om allemaal naar Duitsland te komen heeft ze de Balkanroute in een chaos veranderd. En als dan die kolonisten aangekomen zijn bij Duitsland dan kunnen de Duitsers het niet meer aan en gooien hun grens dicht. Hoe zot ben je dan geweest?

En als oplossing komt dan Merkels EU met als oplossing een verdeelplan. Let wel, een permanent verdeelplan. Oost-Europa staat, als ze toegeven, voortaan jaarlijks een islamitische invasie te wachten. Dat dat verdeelplan nog maar het begin is kan iedereen uitrekenen die weet dat het om 160.000 mensen gaat en Duitsland dit jaar alleen al 800.000 (and counting) mohammedanen binnenlaat. Die cijfers van dat verdeelplan zullen jaarlijks naar boven bijgesteld worden, want Merkel heeft èlke mohammedaan uitgenodigd. Marokkanen, Eritreërs, Pakistani, Afghanen, ze hebben allemaal een Syrisch paspoort.

Bovendien, zouden die dappere Syrische mannen niet moeten blijven om hun land te zuiveren van dat ISIS-gezwel?:

01

De Balkenlanden beginnen elkaar de tent uit te vechten, want ze verwijten elkaar allemaal de invasie niet te stoppen en de kolonisten expres naar hun land door te sturen, wat waarschijnlijk ook best wel zo zal zijn, wie wil tenslotte niet dat islamitische gajes zo snel mogelijk zijn land weer uit. Overal verrijzen weer grenshekken en legeronderdelen worden in staat van paraatheid gebracht en naar de grenzen gestuurd.

De EU brengt vrede.

Hungary sends tanks to secure Croatia border as refugee crisis worsens (via R.A.F.)

En bewapende Humvee’s

En als dan Oost-Europa zich verzet tegen deze islamitische invasie. Aan de vorige hadden ze niet zulke prettige herinneringen….

Dan gaat de EU dwang gebruiken om dit keer wel het Ostraum onder de knoet te krijgen.

Elsevier: Verhofstadt wil Hongarije stemrecht ontnemen

Elsevier: De Europese Commissie heeft een hele voorraad ,,vervelende instrumenten” om landen te dwingen vluchtelingen op te vangen. Premier Mark Rutte zei dat woensdag in een Kamerdebat over het dinsdag in Brussel genomen besluit om vluchtelingen volgens een verdeelsleutel te verdelen.

Merkel heeft op eigen houtje ‘Dublin’ opgeblazen -registratie in land van aankomst en daar ook blijven de eerste tijd- en de EU laat het gebeuren. Ook toen Duitsland het stabiliteitspact, de 3% norm, opblies liet de EU het gebeuren. Het is ook voornamelijk Merkel geweest die de Griekse bevolking gemangeld heeft, en ze nu ook nog eens door mohammedanen laat bezetten. Blijkbaar is het vierde rijk een feit en kan Duitsland doen wat het wil. En wordt weer de islam daar voor ingezet.

01

Dat het hele verdeelplan sowieso niet gaat werken, omdat ook deze mohammedanen binnen een paar maanden een paspoort van een Schengen land zullen krijgen en vanaf dan dus vrij kunnen reizen door Schengen daar hadden de heren in Brussel waarschijnlijk nog niet over nagedacht.

En het begrip Hijra zal ook wel onbekend zijn bij deze prutsers.

Hijra:

De islamitische jaartelling begint niet bij de geboorte- of dood van mohammed. De islamitische jaartelling begint bij de migratie van Mekka naar Medina:

De Hijra, oftewel immigratie-jihad, het moment dat mohammed veranderde van een kansloze fantast in een fanatieke massamoordenaar, het moment dat er aan de religieuze component van islam een militaire en politieke toegevoegd werd. islam kan dan ook niet zonder of los van die laatste twee beschouwd worden. De militaire en politieke component zijn zo essentieel voor islam dat zelfs de islamitische jaartelling op dat moment begint.

Islamitische Staat Saoedi-Arabië en de golfstaten zijn zich hier wel degelijk bewust van:

01De Oostblok landen zijn er op zijn zachtst gezegd niet blij mee en ik mag hopen dat we nog wat beleven gaan uit die hoek tegen de EU, maar ik vrees het ergste. De Poorten zijn open gezet.

Ondertussen kunt u natuurlijk nog wel een paar minuten van uw tijd spenderen om een heel klein krabbeltje tegen dat vierde rijk te zetten bij GeenPeil.

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Hoe Merkel het Ostraum wil islamiseren

 1. DANK JE WEL MAFKEES, geweldig, g e w e l d i g g g g g g g hug bobzelf

  Like

 2. Uitspraak van een geprikkelde Merkel in de jongste CDU/CSU fractievergadering . . .

  “Het interesseert me niets dat ik schuld ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu gewoon.”

  Like

 3. Maria // 24/09/2015 om 14:46 //

  nou gisteren was hier in op VTM dat vluchtelingen debat, resultaat gans Vlaanderen is geëxplodeerd van razernij! je moet dat gaan lezen op de MSM en zeker over Merkel hoe men hier over dat nazi stasi wijf denkt.
  dit was het debat, lees de comments ben zo TROTS op die Vlamingen!!!
  jE MOEST EENS WETEN HOE DE MSM HIER AANGEVALLEN WORDEN DREIGMAILS TELEFOONS ECHT EEN SOORT REVOLUTIE IS HIER AAN DE GAANDE TEGEN NIEUWSDIENSTEN EN MEDIA!
  Als je dat volledige debat had gezien dan sloeg je door zoals wij allen doorgeslagen zijn erna!
  Was een blunder van formaat van die VTM reacties vandaag media internet liegen er niet om amai nooit gezien in mijn Belgenlandje hier!

  http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2466151/2015/09/24/Het-Grote-Debat-gemist-Bekijk-het-hier-in-3-minuten.dhtml?show=react#reaction

  Ondertussen kruipt merkel in het achterste van Putin omdat Putin met Hezbollah en Iran en zelfs Israel die met Rusland nu afspraken heeft zodat ze elkaar niet per ongeluk bombarderen.
  De VS tja die geraken meer en meer geïsoleerd van de planeet en andere landen!
  Dat verklootzak oppert om Oostbloklanden aan te vallen of te treffen zal als een boemerang terug in de smoelwerken komen van de EU
  Het is zover ze kunnen hun ware nazi hitler aard niet meer verbergen die EU!

  http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2466084/2015/09/24/Merkel-wil-Assad-betrekken-bij-oplossing-vluchtelingencrisis.dhtml?show=react

  ik ben zo TROTS op Xander die bericht naar waarheid altijd over Rusland!
  Laat die fucking EU maar dien terwijl ze uit hun 3 miljoen servies liggen te vreten en aan het dessert zijn heeft Putin heel die IS en het MO opgekuist!
  Dan kunnen wij de landen van de EU effectief in opstand komen, den amerikaan middenvinger opsteken de economische banden herstellen met Rusland en komen we erbovenop!
  Als Putin dat daar allemaal opruimt is er geen excuus om nog enige vluchteling hier te houden, verschepen terug naar hun barbaarse landen en als ze er zin in hebben dat ze elkaar maar verder afslachten daar! Maar ze MOETEN weg islam HEEFT GEEN PLAATS NOCH GESCHIEDENIS IN EUROPA! barbaren versus beschaafde wereld marcheert niet!
  Wat een afgang voor de EU iedereen op sociale media Belgie dan (ned weet ik niet hoe ze bij jullie reageren hier censuren ze niet meer, gaat ook niet want iedereen is anti MSM anti EU en anti VS) steunen Putin en verwijten onze politiek en dromen als een staatsman als Putin te hebben die eigen volk steunt ipv barbaren die openlijk onze dood willen!

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Russische-mariniers-vallen-samen-met-Hezbollah-ISIS-bij-Aleppo-aan

  Jij Fubar bent ook fantastisch met je site!!!
  geen haatsite zoals elders maar een echt informatieve site naar waarheid!

  De redding komt van Rusland… Wie had dat ooit kunnen denken
  en 1 goede raad voor de EU en verklootzakken die erin zitten, er komt een moment dat jullie opgejaagd wild gaan zijn en tis eenders waar je meneer verklootzak op aarde je denkt je te verschuilen zal er iemand met een paraplu met polonium je effe prikken zodat je de meest gruwelijke dood mag sterven, DAT VERDIEN JE VERKLOOTZAK als ik van u was met die degucht ik zou niet meer naar jullie landerijen trekken in Toscanië… want daar zijn jullie makkelijk op te ruimen!
  Oostbloklanden afdreigen nadat je eerst Oekraine totaal vernietigde en regelrechte nazi’s hitlers er steunde??? die mongool beseft echt waar die aan begint met die pseudo nieuwe NWO elites door Oostbloklanden nu te gaan afdreigen…

  Zalig man Putin is the man! Merkel is geneukt ongezien, en iedere bevolking van de EU heeft er meer dan genoeg van!
  WEG MET DE EU WEG MET DE NAZATEN VAN HITLERS 3é RIJK DE EU 4é RIJK!!!
  er is hoop 🙂 eindelijk licht aan het einde van de tunnel!

  Like

 4. Maria // 24/09/2015 om 15:17 //

  Moet er nog wel aan toevoegen dat die kroaten 10000x erger zijn dan die nazi oekrainers…
  werkten in WOII met zegen vaticaan aan holocaust Serven Joden, zigeuners en alles Orthodox Christen, de kroaten hadden Jasenovac concentratiekampen waar de nazi’s doodsbang van waren en hals over kop kroatie verlieten, die Ante Pavlic RK christen welke wreedheden met vaticaan achter zich aanrichten op de Serven daar vervalt IS tegen in het niets…
  lees maar wie en wat kroaten zijn! LET OP MIJN WOORDEN DE KROATEN EN DUITSERS GAAN TERUG VOOR BALKAN OORLOGEN ZORGEN!!! hoop dat Putin ze deze keer kan stoppen 😦
  BEKIJK WIE EN WAT RK MET KROATEN DEDEN, oekrainers vervallen in het niets bij ne nazi kroaat

  LEES DIT FUBAR EN AANZIE WIE WAT DIE KROATEN ZIJN NAZI’S ERGER DAN DE DUITSERS OOIT WAREN

  http://www.militair.net/Oorlogen/Tweede%20wereldoorlog/Kamp%20Jasenovac/

  FUBAR PLEASE NEEM DE TIJD OM DIT TE BEKIJKEN AUB

  en dit levende bewijs dat RK kerk alles uitmoorden en hiter steunden

  Rijksconcordaat tussen nazi’s en het Vaticaan getekend door o.a. Eugenio Pacelli (de latere paus Pis XII) en vertegenwoordigers van het Derde Rijk. Dankzij deze Vaticaanse steun kon Hitler zijn éénpartijregering doorvoeren.

  http://www.atheisme.eu/nl/entry/211/paasboodschap_australische_bisschop_atheisten_grootste_moordenaars

  Like

 5. Maria // 24/09/2015 om 16:58 //

  zoals Bobzelf prachtig ene de holomodor leugenaar noemde op een site hier het bewijs van vaticaan en samenwerking hitler en uitroeiing Orthodoxe Christenen in WOII
  die holomodor op die andere Blog eventjes Paus pius gaan verdedigen en ontkennen welke wreedheden dat vaticaan aanrichten in nazi duitsland en elders op aarde.
  net zoals de holomodor idioot telkens over Rusland de grofste leugens postte en atijd quote uit MSM fascistische oekrainse media.. Wel dit is historisch bewezen,

  De Ustasha-priesters kwamen regelmatig naar het Vaticaan om verslag te doen van hun kampactiviteiten en ontvingen dan de zegen van Pius XII. Zijn zeer welwillende houding tegenover het Kroatische fascisme valt te verklaren door zijn rabiate anti-communisme en zijn verlangen om de rooms-katholieke invloedssfeer te vergroten ten koste van de orthodoxe Serviërs. In 1943 zei hij: “Ik ben zeer teleurgesteld dat niemand nog lijkt in te zien dat de Sovjet-Unie de ene echte grote vijand is van Europa en dat er nog geen gemeenschappelijke kruistocht tegen het bolsjewisme is georganiseerd.” Hij en andere pausen hebben altijd anti-linkse politieke en sociale bewegingen gesteund.

  dag van vandaag zien we voortzetting met hulp vaticaan dat bijna alle Orthodoxe Christenen uitgemoord zijn in het MO en ze allemaal keren tegen Israel en de arabieren steunen om Israel uit te roeien, net zoals in WOII vaticaan en hitler tesamen deden en de islam vereerden!!

  lees gans het artikel… Ben ik blij dat op deze site geen mensen zitten zoals holomodor en trezebezen die de waarheden verkrachten ongezien! en dan schrikken dat de RSS van die site ineen gestuikt is wanneer mensen uber leugens plaatsen en blijven plaatsen en herplaatsen!

  http://www.doorbraak.eu/gebladerte/10701f42.htm

  Like

 6. De EU commissie is een dictatoriale organisatie die het volk manipuleert en bedriegt!

  Turkije is helemaal niet rijp geworden voor de visumvrijheid… Met dit bedrog en manipulatie wordt bendeleider Erdogan verholpen!
  Turkije ging laatste tijd nog harder achteruit… In Turkije gelden mensenrechten alleen voor de Moslims en de persvrijheid bestaat niet meer!
  Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden afgeslacht!
  Turkije is de oorzaak van de vluchtelingen probleem en is momenteel nog erger geworden, want hebben ze ook Miljoenen Koerden migrant gemaakt!!

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling! Corrupte commissie leden van EU blijven de feiten te verdoezelen! Turkije is het grootste gevaar voor de Europeanen, het kan zich niet ontdoen van het regime dat het zelf gekozen heeft.
  Turkije was al vanaf begin betrokken geweest bij de Syrische burgeroorlog! Turkse militaire eenheden vechten aan de kant van Jihadisten van Al Nusra en andere terroristische organisaties!
  Bijna alle jihadisten gaan en komen via Turkije. Alle Jihadistische organisaties krijgen hulp van Turkije!!
  Terwijl huidige Turkije de echte oorzaak van de vluchtelingen probleem is, blijft de EU ons verraden door de macht van het regime te steunen!
  Hierbij maakt EU commissie de weg vrij voor 2.5 miljoen Syrische+80 Miljoen Turken en 500 miljoen afwachtende Moslims van hele regio… Moslims komen met honderdenduizenden; ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van EU. Stop onmiddellijk met die deal.

  Terwijl Turkije bezig is een nieuw soort Ottomaans Rijk aan het opzetten met Islamisering in Europa, gaan EU leiders op 4 mei eigen bevolking opnieuw manipuleren dat Turkije goed doet en willen de handhaving van de visum voorwaarden aan Turkije forceren!

  Top Bestuurders, zakkenvullers noemen ze zich zelf !

  Door deze dictatoriale bewind en ondemocratisch leiderschap in de EU, kan Turkije nu nog sneller Islamiseren..

  Terwijl de Turken en Marokkanen van de 3e en 4e generatie nog extremer aan het geworden zijn, lokt EU kliek nog meer Turken uit!

  Nu al dreigementen dat er massaal Turkse asielaanvragen deze kant op komen als het visumvrij reizen er niet komt. Beseffen deze mensen wel dat na het verlopen van het visum je hier illegaal bent? Het aantal illegale Turken zal dus drastisch stijgen.
  Geen nood, van uitzetten komt onder het huidige politieke klimaat niets terecht. Per saldo zal het aantal Turken dat de Turkse heilstaat ontvlucht dus toenemen.

  UITLOKKING VAN HONDERDEN MILJOENEN MOSLIMS NAAR EUROPA!

  Terwijl de grote meerderheid van de Moslimjeugd zich verbonden voelt met IS, Al Qaeda, Marokkaanse en Turkse anti- democratische machthebbers, gaan EU leiders Europa aantrekkelijker maken voor 80 Miljoen Turken en circa 500 honderd miljoen Pakistaanse en Arabische Moslims die ook via Turkije willen reizen..

  Moslimjongeren in Europa worden steeds militanter en voelen zich als nieuwe bezetters! Ze bedreigen alles die tegen de Islamitische invasie is!

  EU commissie wilt graag de visum plicht naar de Turken afschaffen. Iedereen weet wat voor puinhoop dat gaat geven. Meer dan 500 miljoen moslims uit de regio krijgen ook een kans voor de jihad!

  Helaas zitten we met een rare kliek opgescheept dat alleen opkomt voor de Moslims, waardoor gewone burger zichzelf maar moet redden. En in Europa zitten er nog veel meer die zichzelf maar moeten zien te redden.

  TURKIJE WILT ISLAMITISCHE MEERDERHEID IN EU LANDEN.

  Turkije heeft een gevaarlijke infrastructuur en een contra Europese maatschappij gecreëerd binnen Europa.

  Turken streven naar de parallelle enclaves in EU landen en nu willen ze graag dat hun enclaves uitgebreid worden via nieuwe instroom. Daarom vragen ze eerst een visum vrijheid, terwijl meer geld vragen meest logische stap was!!!

  De lange arm van Turkije is een gevaarlijke fenomeen geworden.

  Erdogan wilt dubbel paspoort, EU maakt meteen een wet voor hem. Erdogan wilt visum vrijheid, EU gaat ten koste van alles dit regelen voor hem!

  Zodra het visumvrij reizen voor Turkije ingaat, krijgt het westen een tsunami van moslims. Salafisten dictator Erdogan en zijn drugs-mensensmokkel maffia stuurt alle jihadisten naar EU landen.
  De absurditeit is, dat als de vrijstelling van visumplicht er komt, er juist miljoenen Moslims vanuit Turkije zelf bij zullen komen. Een inhouding is slechts een onderwerping aan het dictatoriale bewind in Turkije. Deze echter kan niet ongestraft blijven in Brussel.

  EU Commissie is een grote ramp voor Europa!

  De grootste corruptie ter wereld, een ongekozen dictatuur, administratie kantoor voor de Olie Salafisten zit in Brussel!
  Tientallen miljoenen pompt de EU in allerlei propagandamachines. Ze willen EU+Turkije deal te laten slikken.  Het is werkelijk waar ongelooflijk schandalig. Europese volkeren moeten eerst de grootste bedrog ter wereld ontmaskeren…

  DE EU FINANCIERT RADICALE ISLAM IN EUROPA. ONDER DE NAAM VAN GEMATIGDE ISLAM, BEVORDERT MEN IN FEITE SALAFISME EN JIHADISME!

  Salafisten worden op alle terreinen gesteund in Europa! Zelfs na de aanslagen van Parijs en Brussel, worden er eerst de moskeen en islamscholen in bescherming genomen, terwijl overal op de straten de jihadisten nog aan het schieten waren!!

  Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van de Salafisme binnen EU grenzen..
  Sunnitisce radicale islam, Salafism en Jihadism die vorm van de islamitische heilige oorlog die de andersdenkenden op de hele Europa wil vernietigen, wordt gefinancierd door de EU leiders!
  Het is dus geen wonder dat deze commissie Turken helpt voor hun massale uittocht naar Europa!!

  Europese volkeren hebben nu feitelijk nep en marionettenregeringen, omdat 90% van wat in het parlement behandeld wordt uit Brussel komt. Wat wij gedaan hebben is onze algemene macht overdragen aan een niet-gekozen groep in Brussel, wat een zichzelf in stand houdende situatie is. Het grote probleem met deze vijand is dat hij op de automatische piloot staat.
  Een systeem van afhankelijkheid, collaboratie en corruptie. Allemaal omdat de droom van de kaste der politici over een Islamitische Europa om moet worden gezet in werkelijkheid.

  Maar het gewone volk valt door de ingewikkelde materie en angsthazerij makkelijker voor de laaghartige zwaar gesubsidieerde pro-Islam propaganda, Brussel wordt daardoor gesteund door de Moslimlanden.

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling!

  TURKIJE GAAT NOG MEER ACHTERUIT!

  Turkije bestrijd nu alle westerse normen en waarden en zakt steeds verder naar de middeleeuwse barbarij!
  Turkije heeft zich in de laatste dagen nog sterker gemaakt voor de Islamitische barbarij! Islamitische Turken hebben juist nu nog meer journalisten gearresteerd, pers en de oppositie wordt nog meer onderdrukt!

  Massale knokpartij in Turkse parlement, Koerdische HDP leden worden bijna gelyncht door de Salafisten van Erdogan partij!!
  Koerden worden van alle kanten aangevallen en EU zegt dat deze Turkije aan de voorwaarden voldoet!! Turkije gaat juist nu nog harder achteruit! Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden vermoordt! Binnen laatste 4 maanden zijn er meer dan de 75 000 Duizenden Koerden gearresteerd, bijna 1.6 Miljoen Koerden worden vanuit hun woongebied verbannen en als nieuwe migrant, klaar gezet voor de Europa!

  Hoe is het mogelijk dat EU commissie juist nu deze Turkije compleet rijp verklaart voor de EU lidmaatschappij!!
  EU commissie is de grote leugenaar!

  Terwijl grote meerderheid van Europese volkeren tegen de visa vrijheid van Turken is, gaat EU commissie beweren dat Turkije rijp is en aan alle voorwaarden voldoet!

  Dit is weer een EU staatsgreep!

  De EU is een pro Islamitische organisatie die het volk manipuleert en bedriegt voor hun eigen doeleinden, namelijk meer macht via Islamitische verbreiding over de rug van het volk en hun land.

  Wordt wakker. Sta op!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hoe Merkel het Ostraum wil islamiseren | modilanto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: