Vluchtelingen bestormen sociale dienst Duitsland

Ongeveer honderd bijstandgerechtigden van voornamelijk Arabische en Afrikaanse herkomst hebben maandag geprobeerd de sociale dienst in de Duitse stad Halle te bestormen omdat men de wachttijd aan de loketten te lang vond. Hierbij is veiligheidspersoneel gewond geraakt. Dit meldt de Duitse internetkrant die freie Welt.

In Halle (Duitsland) is een grote politiemacht ingezet om een op handen zijnde bestorming van de lokale Sociale Dienst door vluchtelingen te kunnen voorkomen. Volgens mededelingen van de politie drongen ongeveer 100 personen ongecoördineerd op naar de ingang van het gebouw. Veiligheidsmedewerkers probeerden de storm te trotseren, waarbij 4 veiligheidsmensen lichte verwondingen opliepen.

Slechts door ingrijpen van de politie kon de situatie onder controle worden gebracht. Op het internet circuleren video’s waarop is te zien hoe het voornamelijk Arabieren en Afrikanen betreft die op gewelddadige wijze het gebouw probeerden binnen te dringen. Volgens de Duitse radiozender MDR SACHSEN-ANHALT  zou het met name Syrische vluchtelingen betreffen. Een woordvoerster der Polizeidirektion Halle wist te zeggen dat –op de lichtere verwondingen na- er verder niets gebeurd is, en dat daarom niet van alle geweldplegers de personalia zijn opgenomen.

Politiewoordvoerder Richter verklaarde: ‘Het voorval zal voor de deelnemers geen strafrechtelijke gevolgen hebben. Voor het toebrengen van lichamelijk letsel aan de veiligheidsmensen is geen aangifte gedaan omdat niet meer is te achterhalen, wie nu precies aan wie, letsel heeft toegebracht’.

JD-Report >>

Comments zijn gesloten.

9 Comments on Vluchtelingen bestormen sociale dienst Duitsland

 1. Leo. Coster // 01/10/2015 om 22:33 //

  Bijstandsgerechtigden, hoezo gerechtigden, hebben ze al ooit iets bijgedragen, nee dus zijn het bijstandtrekkers zonder recht

  Like

 2. jungleelephant // 01/10/2015 om 22:34 //

  Als ik ze bij de gemeente een lamzak noem,wordt ik er uit gezet!!!En dat tuig mag geweld gebruiken en ze worden niet eens geregistreerd!!!!!De verwondingen waren niet zo erg???Daar zakt toch je broek van af?Ze geven die lui gewoon een vrijbrief om geweld te gebruiken!Gooi dat tuig van de richel heel gauw buiten Europa!

  Like

 3. Tja ze dwingen alles af, en de politiek moet zich eens afvragen wanneer de autochtone bevolking zich gaat keren tegen de politiek, wat wil je ook geheel Europa wordt gedestabiliseerd en dat is natuurlijk de bedoeling, let wel wat hebben de burgers straks nog te verliezen,dat zal het moment zijn dat vele politieke kopstukken zullen moeten vrezen voor hun leven.Het zijn diegene die deze rotzooi binnengehaald hebben, hier komen ze niet mee weg!

  Like

 4. Dit is nog maar het begin van nog veel meer ellende.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Nederland maak je borst maar alvast nat!

  Like

 6. Het word steeds gekker in Europa het gaat de vluchtelinge alleen om geld en goederen!!!

  Like

 7. G.Deckzeijl // 26/10/2015 om 06:30 //

  Nee hoor, niet alleen geld en goederen.
  Ga HET PROJECT eens goed lezen!
  (kijk in de header)

  Geliked door 1 persoon

 8. Michael Jacobs // 26/10/2015 om 14:58 //

  “Het voorval zal voor de deelnemers geen strafrechtelijke gevolgen hebben.” Natuurlijk niet. Het feest moet immers nog beginnen.

  Like

 9. Kan Cohen niet een kopje thee met ze drinken? Dan is het zo opgelost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: