In Duitsland mag de politie misdaden van asielzoekers niet naar buiten brengen

De politie van Braunschweig is ten einde raad! We redden het niet meer. Alle eenheden houden zich alleen nog maar bezig met winkeldiefstallen, berovingen en mishandelingen etc. waar maar geen eind aan komt. De collega’s zijn opgebrand, er is te weinig personeel. De beide inzenders schrijven daarbij dat zware, door asielzoekers begane, misdaden niet openbaar gemaakt mogen worden. (het rood omlijnde deel)

 

Ook in Oostenrijk mag de politie niks zeggen

En worden zelfs vrouwelijke agenten aangerand, die nu alleen nog maar gewapend over straat gaan, en net als in Scandinavië verven blonde vrouwen hun haren zwart. Ouders wordt aangeraden hun  kinderen, vooral meisjes, niet alleen over straat te laten gaan. In de asielkampen worden wapens aangetroffen en er zitten jihadisten tussen:

Refugees Welcome?

Heute morgen habe ich mit einem Jugendfreund telefoniert, der im Osten Österreichs als Polizist arbeitet. Seinen Angaben zufolge ist die Situation extrem aufgeheizt und explosiv.

Dort, wo grössere Flüchtlingsansammlungen sind, schnellt die Verbrechensrate extrem hoch. Weibliche Polizistinnen trauen sich teilweise privat nur mit Dienstwaffe auf die Strasse. Die sexuellen Anpöbelungen und teilweisen, tatsächlichen Übergriffe sind Alltag und werden immer mehr. Es hört sich fast unglaublich an, wenn er blonden Frauen rät, sich das Haar dunkel zu färben.

Eltern wird geraten, Kinder, vor allem Mädchen, nicht ohne Aufsicht in die Öffentlichkeit zu lassen, Schulwege möglichst mit dem Auto oder in Gruppen mit Begleitung zu organisieren.

In den Lagern selbst herrscht Chaos und Gewalt. Vandalismus in jenen Ortschaften ist zum traurigen Alltag geworden. Man hört auch von Supermärkten, in denen Flüchtlinge ohne Bezahlung einkaufen.

Gespendete, gebrauchte Sachen werden abgelehnt und oft kaputt oder unbrauchbar gemacht.

“Refugges Welcome!”, schreien nur mehr jene, die nicht betroffen sind, ahnungslose und inkompetente Politiker und eine Medienlandschaft, die uns permanent belügt.

Mein Jugendfreund, der Polizist, weist auch darauf hin, dass all jene im Polizeidienst, die mit Flüchtlingen zu tun haben, keine, wie auch immer gearteten Informationen an die Öffentlichkeit dringen zu lassen.

Die Polizei ist hoffnungslos überlastet und kann die Sicherheit im Staat nicht mehr garantieren! Man hat auch keine Kenntnis darüber, welche Personen in diesem gigantischem Flüchtlingsstrom unkontrolliert in die EU gekommen sind. Er meint, ein nicht unbedeutender Teil der sogannten Flüchtlinge sind Gotteskrieger, Krieger im Namen Allahs. So sollen bereits mehrfach in Griechenland und in Deutschland Waffen gefunden worden sein, die an Flüchtlingscamps adressiert waren. “Wir werden eine gewaltige Welle noch nicht bekannten Terrorismus erleben!” Er hat den Eindruck, als würden einige von den Flüchtlingen dezidiert auf Bewaffnung und einen Einsatzbefehl warten!

 

Comments zijn gesloten.

11 Comments on In Duitsland mag de politie misdaden van asielzoekers niet naar buiten brengen

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  OOK IN NEDERLAND NIET! Over landverraders gesproken….

  Like

 2. sergovodnik114 // 11/10/2015 om 05:51 //

  Beginning?

  Like

 3. W.H.J. Reiss // 11/10/2015 om 18:34 //

  Dat vette wijf met die varkenskop, Frau Merkel, ik geef de hoer nog 10 dagen, ‘dann íst es ende Vorstellung’!!!

  Like

 4. W.H.J. Reiss // 11/10/2015 om 19:42 //

  De Hoer speelt nu ook al de rol van Pinokkio !
  En wij maar denken, dat Pinokkio alleen maar in Den Haag zetelde !
  .
  Merkel stelt belastingbetaler gerust

  BERLIJN –
  De Duitse belastingbetaler krijgt niet de rekening gepresenteerd voor de kosten die de overheid maakt voor de opvang van de honderdduizenden vluchtelingen. Dat heeft bondskanselier Angela Merkel zondag in Berlijn gezegd.

  Merkel zei dat de sterke Duitse economie de reden voor dat besluit is. Ze gaf haar woord dat de belastingen niet worden verhoogd. De Süddeutsche Zeitung meldde zaterdag dat zowel de Duitse regering als de Europese Commissie een soort solidariteitsbelasting wilde heffen. Die suggestie was al door Brussel ontkend.

  Like

 5. W.H.J. Reiss // 11/10/2015 om 23:09 //

  De grootse dwaas die Nederland ooit gehad heeft (de kleinzoon van een Genocide zender naar het Oosten) komt ons vertellen, dat het asielzoekersastronautenteam binnenkort werk heeft. Een land met 600.000 werkelozen en dan zitten werkgevers te wachten op de onbenullen uit het Oosten ! Kan het nog Achterlijker ? Ja, heb geduld !
  Dat IS een toeval !!!
  Opa Asscher stuurde de Joden naar het Oosten en Kleinzoon Asscher haalt de moslims van het Oosten naar Nederland ! Opa dood de Joden en zijn kleinzoon stuurt de autochtonen naar de toekomstige hel !
  .
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24603422/___Sneller_baan_voor_vluchteling___.html

  Like

 6. Van de EU hoeft de asielzoekerskosten niet bij de begroting gerekend te worden las ik ergens. Knettergekke leugenaars.

  Like

 7. G.Deckzeijl // 12/10/2015 om 00:29 //

  Reiss, het zijn er meer dan 1,2 MILJOEN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.werkloosheidsmeter.nl/

  Like

 8. Nee, dat de kosten van de asielinstroom niet meegenomen hoefden te worden (in de begroting, dus ook geen invloed op de 3%) van de EU. Dat is natuurlijk gewoon bedoeld om de zaken te verdoezelen. Zou van de zotte zijn als we andere dingen ook gewoon uit de begroting weglaten omdat we niet willen dat de bevolking weet wat het kost.

  Like

 9. En wat ze al die gasten nou willen laten doen daar heeft helemaal niemand enig idee over.
  Werkeloze worden hier ter werk gesteld met behoud van uitkering (slaven arbeid) omdat er helemaal geen werk is waardoor er nog minder banen zijn om op te solliciteren.
  Compleet buiten de werkelijkheid leven ze daar in Den Haag.
  Ze zijn om te beginnen al helemaal niet van plan om te gaan werken en zelf de bediening van een bezem moet je ze nog uitleggen, anders gaan ze er meteen mee meppen.

  En het is trouwens ze overgrootvader en niet ze opa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: