MH17 onderzoek weet na 1,5 jaar net zoveel als na 1,5 uur

Nou, dat was een hoop weggegooide tijd om maar tijd te rekken.

Doen we ook even een onderzoekje vanachter het bureau.

Feiten:

 • Al na 20 minuten werd bekendgemaakt dat het een BUK-raket was en dat het de Russen/seperatisten waren (bewijzen werden daar niet bij geleverd, en ook nu na 1,5 jaar niet). Met de keuze voor dat woord wordt wel duidelijk gemaakt hoe men over dezen denkt. Jihadisten in Syrië worden steevast strijders of rebellen genoemd… Een kwaadaardig staaltje ‘framing’.
 • Nederland/Malaysian Airlines heeft bewust een passagiersvliegtuig over oorlogsgebied laten vliegen waar in de weken daarvoor ook al vliegtuigen neergehaald werden. Onder andere generaal Breedlove NAVO had daarvoor gewaarschuwd. Nederland heeft die waarschuwing (doel)bewust genegeerd.
 • Kamervragen daarover werden tegengewerkt, niet beantwoord, genegeerd, half beantwoord, gebagatelliseerd. Weggelachen door Mark -onderste steen- Rutte.
 • Al in de eerste uren begonnen de bewoners van het gebied de lijken te bergen en werd Nederland door hen uitgenodigd dat ook te komen doen en om onderzoek te komen doen.
 • Nederland heeft die uitnodiging afgeslagen en heeft weken gewacht voor er voor het eerst rondgekeken werd.
 • Nederland onderhandelde niet met de partij die het gebied onder controle had (dat zegt niks over wie het vliegtuig neergeschoten heeft (Dat kan van grote afstand gebeuren). (Nederland verkoos te onderhandelen met het door een coup aan de macht gekomen nazi-regime in Kiev.)
 • Nederland heeft deze mensen bewust zwart gemaakt, bij monde van Timmermans werden ze er van beschuldigd onder andere een teddybeer en een trouwring gestolen te hebben van de overledenen, ze werden weggezet as lijkenpikkers. Wederom ‘framing’.
 • Bewoners van het gebied verbazen zich er tot de dag van vandaag over dat veel van de wrakstukken niet onderzocht zijn.
 • In de onderzoekscommissie zat ook Oekraïne, en Nederland heeft er voor getekend dat een uitkomst unaniem moest zijn. ‘De verdachte zit in de onderzoekscommissie en heeft vetorecht.’ Waar maak je dat nog mee?

01Conclusie: Mark -onderste steen- Rutte heeft voornamelijk geprobeerd zijn eigen falen onder een nog onderstere steen te verstoppen en Nederland heeft schaamteloos zijn eigen lijken ingezet om (geo-)politieke spelletjes mee te spelen.

Dossier MH17 >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on MH17 onderzoek weet na 1,5 jaar net zoveel als na 1,5 uur

 1. Stom om deze beelden meteen aan het OM te overdragen. Was beter geweest eerst een onafhankelijke instantie in te schakelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: