De Wraak van het Volk

Vorige week werd een wethouder in Rijswijk bedreigd en daarvoor al in Enschede, en nu de burgemeester van Rijssen. Het zal steeds vaker gaan gebeuren, en het was te verwachten. Hoe vaak islam- en immigratiecritici ook gewaarschuwd hebben. Of de wal het schip zal gaan keren, of dat het schip de wal aan gruzelementen zal varen dat kan ik niet voorspellen, maar dat het een geweldige knal gaat geven dat kan een ieder aan zien komen.

De immigratie wordt opgedrongen, het volk is het al lang meer dan zat. Alle peilingen wijzen uit dat een ruime meerderheid de grenzen dicht wil en genoeg heeft van -islamitische- immigratie. Deze overheid vertegenwoordigt niet langer het volk, deze overheid gaat rechtstreeks tegen het volksbelang in. Dat kan niet goed blijven gaan. Of er een bijltjesdag komt of een Neurenberg 2.0 valt niet in te schatten. Of we heel Nederland terug zullen krijgen, af dat ons land bruut in stukken getrokken zal worden met afgescheiden mohammedaanse enclaves valt ook niet te voorspellen. Dat er slachtoffers bij zullen vallen is echter wel zeker.

Of de verantwoordelijken in Brussel er aan zullen moeten geloven of hun trekpoppen in Den Haag, of dat die op tijd zullen ontsnappen. De tijd nadert met rasse schreden dat we het antwoord zullen krijgen. Veel makkelijker bereikbaar dan deze ivoren-toren-bewoners zijn de lokale bestuurders, de ongekozen marionetten van het regime. Zij zijn de zichtbare uitvoerders van de bevolkingsvervanging en zij zijn dichtbij.

Raadsleden en wethouders krijgen bescherming en gemeentehuizen worden bewaakt, waar de bevolking doelbewust zonder bescherming blootgesteld wordt aan agressieve imperialisten. Mohammedaanse kampementen -Woerden- krijgen bewaking, maar op een dag zijn de politiemannetjes en vrouwtjes op, er is slechts een beperkte hoeveelheid van. En dan is er geen beschermen meer aan. De wraak van een volk is een bloederig iets zo leert de geschiedenis. Niet echt iets om naar uit te kijken voor de bestuurders zo lijkt me. Zullen ze gaan rennen, vluchten, of inbinden? Ons staan spannende tijden te wachten.

01Telegraaf >>

Comments zijn gesloten.

5 Comments on De Wraak van het Volk

 1. Een schavot en een schandpaal zou al voldoende zijn.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 15/10/2015 om 22:17 //

  Alle moskeeën met de HAND afbreken vind ik veel leuker.
  Als ze daarmee klaar zijn bedenken we wat anders.

  Like

 3. Ook goed plan, Maar ik wil die Rutte en consorten wel aan de schandpaal zien staan en net als in België geen staatsburger met rechten meer voor de eerste 20 jaar .

  Like

 4. koddebeier // 22/10/2015 om 12:00 //

  Coming soon !!

  Like

 5. koddebeier // 22/10/2015 om 12:01 //

  Voor landverraad staat de doodstraf.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De Wraak van het Volk |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: