Timmermans levert Europa uit aan de bloeddorstige ottomanen

De laatste stap om Europa onder de voet te laten lopen door de islam is vandaag gezet. En het is niet per ongeluk. Het is met opzet. Het is niet vandaag pas in gang gezet, maar iets voor 1975. En nu er de laatste jaren steeds meer protest van de Europese burgers klinkt, wordt de invasie versneld doorgevoerd door de EU.

Timmermans ‘onderhandelingen’ met Turkije

Er wordt beweerd dat die onderhandeld heeft. Ik zie het eerder als een overgave. Welbewust. Doorgestoken kaart tussen Brussel en Ankara. Er wordt een spelletje opgevoerd. De EU wil al heel lang Turkije erbij, want de EU ziet zich zelf als een rijk, een Empire, en dat rijk wil groeien, vooral ook qua grondgebied (zie ook Oekraïne). Dat het voor de andere Europese landen geen goed doet om er corrupte fascistische armoede-staten bij te nemen staat buiten kijf.

Het spelletje, waar wij geacht worden in te trappen, ging als volgt: Erdogan overstroomt met opzet buurland Griekenland met ‘vluchtelingen’, die op dat moment al geen vluchteling meer zijn, want Turkije is een veilig land (behalve voor Christenen en Koerden). Nu wordt er een deal gesloten dat Turkije de ‘Syriërs’ bij zich houdt. In ruil daarvoor krijgt Erdogan 3 miljard euro afpersingsgeld, blijven de ‘Syriërs’ daar en krijgen 80 miljoen Turken visumvrij reizen, een lang gekoesterde wens van Turkije, dat op die manier middels immigratie Europa kan islamiseren.

Dat Turkije die ‘Syriërs’ ook daadwerkelijk bij zich houdt, daar is geen enkele garantie voor. En als Erdogan kwaad in de zin heeft, en dat heeft die altijd, dan geeft die met het grootste gemak Turkse paspoorten aan die ‘Syriërs’ die dan visumvrij naar Europa kunnen. Dat de Europese buitengrens dan gevormd gaat worden door Turkije en de nieuwe buurlanden dan Azarbeidjan, Armenië, Iran, Irak en Syrië zijn, daar heeft de commissie vast niet lang bij stil gestaan. Dat Turkije, met zijn islamiseringsdrang, ook al die mensen met graagte naar Europa zal laten reizen, kan een kleuter nog bedenken, maar niet Timmermans.

Dit had niet zo ver hoeven komen als Frontex gewoon gedaan had waar het voor opgericht was, namelijk de grenzen bewaken en geen veerdienst spelen. Bootjes terugslepen zoals Australië dat succesvol doet. Ankara en Brussel hebben een spelletje gespeeld en denken dat op deze manier het resultaat verkoopbaar is aan de bevolking: “we moesten wel, want anders worden we overspoeld door ‘Syriërs’.” Een onzin argument, want die bootjes hadden ook tegengehouden kunnen worden zodra ze in Turkije van wal staken.

Afshin Ellian 7 okt 2015:

EU-leiders kondigen een ‘stevig en eerlijk gesprek’ aan met de Turkse president Erdogan, die EU-lidmaatschap wil in ruil voor opvang van Syrische migranten. Erdogans eisen zijn ronduit immoreel, en Europa moet zich niet laten gijzelen.

De mensen van Frontex zijn de Europese grensbewakers, maar ze hebben dus niets bewaakt. Volgens Leggeri hebben we te maken met een ongekende migratiecrisis, ‘de grootste in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog’.

Plotseling verschoof alle aandacht richting Turkije. Alsof iemand daar op een dag het nut van de migratiecrisis in Europa ontdekte. Hier en daar heb ik de vraag gesteld waarom Turkije de eigen grenzen niet goed bewaakt. Ik weet dat de Turkse regering de grenzen met Iran perfect bewaakt, slechts een enkeling kan deze grens illegaal overschrijden.

Helemaal aan het begin van de burgeroorlog in Syrië schreef ik dat de Turkse leider Recep Tayyip Erdogan bezig is om een humanitaire ramp te creëren door bij de grens met Syrië vluchtelingenkampen op te zetten.

De Volkskrant en elsevier.nl melden dat Turkije van Erdogan in ruil voor opvang van Syriërs lid van de EU wil worden.

Ik weet het niet meer of ik hierom moet lachen of huilen. Erdogan chanteert en gijzelt Europa, terwijl de voorzitter van het Europese Parlement Martin Schulz zegt dat de Unie ‘stevige en eerlijke’ gesprekken gaat voeren met de Turkse president. In werkelijkheid is onze Unie helemaal niet in staat om stevige en eerlijke gesprekken te voeren met Turkije. Dat weet Erdogan als geen ander.

Elsevier >>

Ellian geeft dan een aantal voorbeelden van hoe een stevig gesprek met Turkije er uit zou kunnen zien. Komend uit Iran beseft Ellian dat onderhandelingen met mohammedanen iets anders gevoerd moeten worden dan wij gewend zijn. Ik vond hem nog lang niet ver genoeg gaan en deed er vorige week nog een schepje bovenop:

01

Je kan alleen onderhandelen met een ottomaan als je hem eerst een pistool op zijn slaap zet, anders kan je beter thuis blijven, je muren verstevigen en je munitie aanvullen. Na jarenlange chantage pogingen heeft Erdogan nu zijn visumvrij reizen binnengesleept en zal ook het EU-lidmaatschap niet ver meer weg zijn. 80 miljoen Turken zullen Europa binnenstormen. En de vorige keren dat Turkije Europa bezet hield heeft niks dan ellende gebracht. De illegale bezettingsmacht die de EU is laat doelbewust de ottomaanse moordenaars op ons los. We moeten, met alle middelen en zo snel mogelijk, van de EU af.

Turkije:

 • ondersteunt ISIS, en de EU dus ook.
 • heeft meer journalisten in het gevang dan China
 • bombardeert de Koerden
 • zet sociaal media naar believen aan en uit
 • Erdogan is de onofficiële leider van de terroristische moslimbroederschap, dat als doelstelling heeft de vernietiging van het Westen
 • Turkije weigert de verschillende genocides die het gepleegd heeft op de Armeniërs, Grieken en Assyriërs te erkennen

In ruil voor de 3 miljard afpersingsgeld en het visumvrije reizen moet Turkije zijn grenzen beter gaan bewaken. Dat zal Turkije niet doen, want dat is niet Turkije’s doel en Turkije beseft drommels goed dat de EU dan hooguit voor de vorm wat zal tegensputteren. Nadat de EU in samenwerking met de NAVO en de VS Ghadaffi weggebombardeerd hebben, zodat Libië een springplank werd voor heel Afrika om Europa binnen te wandelen, heeft diezelfde EU nu de deur opengezet voor het hele Midden-Oosten. De EU is uit op de vernietiging van de Europese volkeren en natiestaten en deinst er niet voor terug om daarvoor samen te werken met de grootste moordenaars in fascisten in de wereldgeschiedenis; de Turken.

EU immigratie politiek

De man in het filmpje hieronder was onder andere:

Deze man heeft mede aan de wieg gestaan van de immigratie politiek van de EU. De EU is opgezet door en voor corporatisten en niet voor de natiestaten of de bevolking, die eersten staan in de weg en breken ze af, en de tweede wordt op dit moment vervangen.

 

Dan gaan we nog een klein stapje verder terug in de geschiedenis en zal ik hem voor de gelegenheid nog maar eens zijn geheel neerzetten.

Resolutie van straatsburg

Hieronder staat de Resolutie van Straatsburg zoals die gepubliceerd werd in het tijdschrift Eurabia no. 2 van juli 1975. Uitgegeven door het European Coordinating Committee of friendship Societies with the Arab World.

THE STRASBOURG RESOLUTIONS

The Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation comprises more than 200 members of Western European Parliaments of widely different political tendencies. At its General Assembly in Strasbourg on June 7th at 8th the Parliamentary Association unanimously passed the following resolutions:

(1) Final Resolution of the Political Committee

The General assembly of the Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation calls upon European Governments to take initiatives forthwith that will help to secure the withdrawal of Israel from all territories occupied in 1967.

Such a withdrawal is implied by Resolution 242 abd required by Resolution 338 of the United Nations Security Council and also by the United Nations Charter and the principles of International Law which categorically forbid the acquisition or territory by force.

The Association emphasizes that there can be no just and lasting peace settlement without recognition of the national rights of the Palestinian people. There has already been almost unanimous acceptance by the International Community of this principle, which Israel must also come to accept.

The whole Arab world has agreed that the P.L.O. is the sole representative of the Palestinian nation and this decision has been endorsed by an overwhelming majority of the countries represented at the United Nations.

The Parliamentary Association urges European governments to recognise this fundamental point in the initiatives they should now take.

First, they should call on Israel to halt immediately the expropriation and confiscation of Arab property in Israel and the occupied territories.

In particular, Israel must end the process of the “Judaization” of Jerusalem which it has illegally annexed and the establishment of new Jewish settlements in the occupied territories.

Secondly, the European governments should try to get all interested parties including Israel and the P.L.O. to the conference table, if possible within the context of the Geneva Conference. Europe itself, either through its member states or through the E.E.C. could play a valuable part in such a conference if called upon to do so. It would be reasonable to expect all concerned not to resort to military action of any kind for the duration of the negotiations.

Third, they should urge both the Israelis and the P.L.O. to agree to leave in abeyance discussion of ultimate solutions and concentrate on the immediate abd practical task of trying to find a modus vivendi which will require the acceptance by Israel of the rights of the Palestinian nation and of the existence of a Palestinian state on the West Bank and in Gaza if the Palestinians decide to establish one, and reciprocally the acceptance of the existence of Israel within her 1967 frontiers.

Finally, the European governments should urge on all concerned the crucial importance of effective peace-keeping machinery and should agree to take an active part themselves in such arrangements.

The Parliamentary Association recognises the problem that is posed by the fact that some of the media and publishing houses of Europe are dilatory in disseminating facts about the Arab world and intends to use its influence to overcome this problem.

The Parliamentary Association recognises the help done to the understanding of the Arab cause and growing sympathy for it in Western Europe by the liberalisation measures taken in various Arab countries and by the readier access to Arab countries by the news media, businessmen and other visitors from Europe.

The Association calls on European governments to improve legal regulations concerning the freedom of travel and the protection of the basic rights of immigrant workers in Europe which should be equivalent to those of citizens of the countries concerned.

The Association considers that the political settlement of the Israeli-Arab conflict is an absolute necessity for the establishment of a genuine Euro-Arab co-operation. Nevertheless, the Association considers that the political aspect of co-operation in not limited to this point alone, and has in mind for example the free circulation of ideas and people in the world as a factor for the maintenance of peace, for the support of freedom and in particular for a harmonious development of co-operation between Western Europe and the Arab nations.

The Association believes that the prospects of long-term Euro-Arab co-operation in all fields have never been so favourable but that they depend on a peace settlement based on justice in the Middle-East.

(2) Final Resolution of the Cultural Committee.

The General Assembly of the Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation, meeting in Strasbourg on June 7th 1975,

Having considered the cultural resolutions adopted by the preparatory conference for Euro-Arab parliamentary co-operation held in Damascus from November 12th to 17th, 1974, which reaffirms in the present resolution,

convinced that significant results are possible in the cultural field of the Euro-Arab dialogue,

recognising the historic contribution of Arab culture to European development,

emphasising the contribution which Arab culture can still give to European countries especially in the field of human values,

regretting that cultural relations between European and Arab countries are still infrequent and limited in scope,

regretting the relative neglect of the teaching of Arab culture and Arabic in Europe and looking forward to its development,

hoping that European governments will help Arab countries to create the resources needed for the participation of immigrant workers and their families in Arab culture and religious life,

asking the European press to show a sense of responsibility so that they may inform public opinion objectively and more fully about the problems of the Arab world,

recognising the important role which Friendship groups and Tourism can play in improving mutual understanding,

Calls on the governments of the Nine to approach the cultural aspect of the Euro-Arab dialogue in a constructive spirit and to give a higher priority to the popularisation of Arab culture in Europe.

Calls on Arab governments to recognize the political effects of active co-operation with Europe.

Invites national groups of the association to increase the efforts necessary in every country to bring about the objective proposed at Damascus and today at Strasbourg and ask them to inform the Secretariat of the results achieved.

Considering the harmful effect of the political situation on Palestinian development,

condemns – while recognising Israel’s right to existence – the Zionist intention of replacing Arab by Jewish culture on Palestinian soil, in order to deprive the Palestinian people of its national identity,

considering that in carrying out excavations within the holy places of Islam in occupied Jerusalem, Israel has committed a violation of international law despite the warnings of UNESCO,

considering that these excavations can only bring about the inevitable destruction of evidence of Arab culture and history,

regrets that UNESCO’s decision not to admit Israel into its European Regional Group has sometimes been exploited with great lack of objectivity.

(3) Final Resolution of the Economic Committee.

The General Assembly of the Parliamentary Association for European Arab Co-operation reaffirms the usefulness and necessity of a close economic co-operation between Europe and the Arab World in the interest of their peoples.

The Assembly expresses its disquiet at the slow progress made in the Euro-Arab dialogue and is concerned with events based on political motives which in the course of recent months have armed Euro-Arab co-operation, i.e. the setting up of the International Energy Agency and the signature of an agreement between the E.E.C. and Israel, before negotiations have been completed between the E.E.C. and Arab countries. In this connection, it insists that economic co-operation between the E.E.C. and Israel must not apply to the occupied territories.

The Assembly considers that there is no conflict between the interests of Europe and the Arab countries, provided that the mercantilist stage is left behind and genuine economic partnership can be established.

This is the perspective within which can best be solved the problem of recycling petro-dollars. These petro-dollars should above all be used for needs of Arab development.

The Assembly calls attention to the role and status of multi-national companies and the potential danger arising from certain of their activities. It expresses the hope that steps may be taken to avoid these dangers.

The Assembly reaffirms the right of every nation to dispose of its own national resources, including the right of nationalisation.

The Association expresses its will to do all in its power to promote Euro-Arab co-operation at national level, within the E.E.C. and through international organisations.

01

En om het compleet te maken hoort deze er ook nog bij:

Barcelone verklaring van 1995

Enkele quotes:
– Vrije Moslim immigratie naar Europa
– Euro-Mediterrane afspraken ingegaan tussen de EU, Marokko, Algerije, Tunesië, Egypte, Jordanië, het Palestijnse Zelfbestuur, Syrië, Libanon, Turkije en Israël.
Respect voor de Islam door de EU gegarandeerd 
De EU heeft de bevolkingen van 9 islamitische landen vrije bewegelijkheid binnen de EU aangeboden.
– De EU en de Raad van Europa willen onze 1000 jaren oude identiteit weg vagen
Euromediterranië is een stap op weg naar de één-wereldstaat (daar geloof ik dus niet in, Fub)
Onze politici geloven dat onze doelstellingen en die van de islam (de Koran) hetzelfde zijn:
– Kranten, radio en televisie worden van hogerhand gestuurd en zwijgen over Euromediterranië.
Hier de hele PDF (14 pag.)
zie ook: http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Verklaring-Euro-Mediterrane-Partnerschap-Geheime-Afspraken.php
Comments zijn gesloten.

17 Comments on Timmermans levert Europa uit aan de bloeddorstige ottomanen

 1. En weer zal de geschiedenis zig herhalen, de wederopstanding van het Ottomaanse rijk, of we moeten massaal met Wilders aan top uit de Eu stappen en de hele zaak in Brussel ondermijnen. De Belgische bevolking zal wel mee willen doen, die komen ook steeds meer in opstand..

  Like

 2. moet zijn : zich herhalen.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 16/10/2015 om 07:59 //

  Massaal met Wilders aan top, zèg je..???
  http://www.osl-stavast.nl/stavast-columns/bij-met-wilders/
  Toch wel heel erg vreemd, op z’n zachtst gezegd, toch.???

  Hier gaat het om: de 27 infiltratie- annex veroverings-instructies uit
  HET PROJECT.
  Voor degenen die nog steeds niet overtuigd zijn (want die lopen er zat rond in dit
  politiek correcte Hollandse Nieuwe-paradijs…): druk op de gelijknamige knop in
  de header van deze website. Bijgaande vertaling is van Antivenin.
  Neem van mij aan, en zie bv. punt 15, dat islamitische infiltranten niet voor niets
  in de 2e K en gemeenteraden zitten.!
  Ook een hele leuke: punt 20.
  ___________________________________________________________________________
  In plaats van zich te concentreren op terrorisme als de enige methode om actie te voeren voor de groep, zoals het geval is met Al-Qaeda, valt het gebruik van terreur op perfect postmoderne wijze in een veelvoud aan beschikbare opties om in toenemende mate te infiltreren, confronteren en uiteindelijk de islamitische heerschappij over het Westen te vestigen. Onder de vele aanbevelingen die in Het Project worden gedaan vallen de volgende tactieken en technieken:

  1)Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
  2)Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
  3)Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
  4)Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
  5)Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
  6)Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
  7)Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
  8)Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
  9Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
  10)De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
  11)Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
  12)Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het 13)Westen constant in contact staan met de beweging.
  14)Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
  15)Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
  16)Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
  17)Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
  18)Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
  19)Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
  20)Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
  21)Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
  22)Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
  23)De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
  24)Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
  25)Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
  26)De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
  27)Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.

  Arabische versie op pdf: http://tinyurl.com/po9jhjo

  Like

 4. G.Deckzeijl // 16/10/2015 om 08:47 //

  Voor alle zekerheid nog maar even herhalen, dan weet iedereen WIE bezig is
  ons land te verkwanselen.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4164099/2015/10/15/Voorlopig-akkoord-tussen-EU-en-Turkije-over-vluchtelingen.dhtml
  …. zonder visum naar de EU reizen…

  Like

 5. Goede morgen meneer Deckzeijl, ik zie als optie, Geert Wilders premier (gun en wil voor hem 80% zetels), grote schoonmaak op het Binnenhof, elke landverrader voor het gerecht, grenzen direct sluiten, leger op orde brengen, uit de Eu treden en Eu verder ondermijnen, aliantie zoeken met andere landen om Eu bende te bannen. Dat is mijn visie. De bijlage die je vermeldde begrijp ik ook heel goed. In deze gure herfstmaand toch een fijne dag man.

  Like

 6. Een optie is straks (toekomst) Brussel en de Eumaffia opruimen, afwachten tot de elite zelf onder de voet gelopen word en dan pas toeslaan en puin ruimen, puin ruimen moeten we toch.

  Like

 7. Ik vond nog een interessante website, kende deze nog niet, ben nog verder aan het lezen, leer nog elke dag heer Deckzeijl…………………………….http://bovendien.com/index.php

  Like

 8. Link naar OSL “niet gevonden” Komt ie automatisch op de beginpagina.

  Like

 9. “Premier Rutte plaatste daar vandaag tijdens een overleg in Brussel wel kanttekeningen bij. Er liggen volgens hem onder meer bij de toetredingsonderhandelingen de nodige problemen.

  “Bijvoorbeeld de kwestie-Cyprus, maar ook de mensenrechten etcetera. Maar ik ben op alle punten natuurlijk bereid het proces te versnellen, maar we moeten wel vasthouden aan de randvoorwaarden”, zei premier Rutte tegen de NOS.”

  Ah, bommen op Koerden, het ontbreken van persvrijheid, meer journalisten in het gevang dan China zijn “randvoorwaarden”, en Rutte is wel bereid het proces te versnellen.

  Like

 10. CDA: Toetredingsproces Turkije nieuw leven inblazen absoluut onwenselijk

  Het CDA voelt niets voor het nieuw leven inblazen van Europese toetredingsonderhandelingen met Turkije. De Europese Unie werkt aan een actieplan met Turkije om samen te werken aan het beheersen van de migratiestromen die op Europa afkomen. Een van de voorwaarden is dat de onderhandelingsgesprekken met Turkije over het EU-lidmaatschap weer weer worden opgepakt. ‘Absoluut onwenselijk’ schrijven CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma en Europees delegatieleider Esther de Lange op ThePostOnline.

  http://politiek.tpo.nl/2015/10/16/cda-toetredingsproces-turkije-nieuw-leven-inblazen-absoluut-onwenselijk/

  Like

 11. Zo worden we door de Turken als Nato lid aan 2 kanten een oorlog in getrokken.
  Aan 1 kant de islam invasie, aan de andere kant de Russen omdat Nederland als Nato land vast vind dat we de Turken nu moeten helpen, zonder de ze het door hebben, lijkt het wel.
  Ik hoor koenders en timmermannetje alweer schreeuwen.
  Hoe hebben ze ooit Turkije Nato lid kunnen maken.

  Like

 12. Nadat Amerika een verbond sloot met de duivel (Iran) en ze nog miljarden toeschoof, hoor ik niemand over het bericht wat ik in een actualiteitsrijtje zag staan van The Post…………………………………http://tpo.nl/2015/10/16/geheime-ondergrondse-iraanse-legerbasis/

  Like

 13. Twee van de vele EUROBOEVEN

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Timmermans levert Europa uit aan de bloeddorstige ottomanen | Vluchteling Gevaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: