George Soros Funding ISIS And Ukraine Debacle

On March 23, 2012 Russian President Vladimir Putin issued an arrest warrant for Soros for trying to undermine Russian currency and economy.  [1]

On June 2, 2014 an article shows George Soros funding Ukraine crisis. [2]

Now, evidence points to George Soros funding ISIS to spark a Mideast regional war to “balkanize” Iraq and get their oil. http://www.infowars.com/isis-run-out-of-u-s-embassy-in-turkey/ :

According to the former Prime Minister of Lebanon, Saad Hariri, the United States runs ISIS operations in Iraq out of its embassy in Ankara, Turkey. The plan to carve up Iraq and spark a regional war in the Middle East was masterminded by the Atlantic Council, according to Hariri. A source close to Hariri said the finishing touches were put on the balkanization plan during a George Soros-funded Atlantic Council energy summit held in Istanbul last November.

The Atlantic Council is a preeminent and influential insider think tank based in Washington, DC. “The Atlantic Council of the United States was established in 1961 by former Secretaries of State Dean Acheson and Christian Herter to bolster support for NATO,” writes Rick Rozoff. It is associated with the CFR (Council on Foreign Relations which includes the likes of the Rothschilds, Rockerfellers, Warburgs, Soros and other One World Order globalists), the American Enterprise Institute, the RAND Corporation, the Aspen Institute, and the Carnegie Endowment. It receives money from the Ford Foundation, in other words the CIA, and George Soros’ Open Society, a far-left special interest organization using Soros’ money to manipulate the United States and other governments.

NWS >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on George Soros Funding ISIS And Ukraine Debacle

 1. Maria // 23/10/2015 om 12:33 //

  als ik van die Illuminatie was ik liep niet meer gerust rond…
  parapluutje met beetje polonium erin en PRIK DAAR GAAT DE BASTARD!!!!
  als dit stuk vuil opgeruimd is kan ik feesten en kan de wereld ademen!

  Maar niet getreurd… In de VS zelf komt het verraad van binnenuit… zou wel eens kunnen dat ze de Russen voor zijn met eliminaties op dit soort krapuul!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: