Na jarenlang faalbeleid van Asscher; Amsterdam snapt eigen jaarrekening niet en moet dure consultants inhuren

Blijkbaar heeft Asscher, die er om bekend stond niet geïnteresseerd geweest te zijn in financiën terwijl hij daar toch voor verantwoordelijk was, zo’n puinzooi achtergelaten dat de hoofdstedelijke rekenaars er niet meer uit komen en nu hele dure externen aan moeten trekken.

01Parool >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: