Zwitserland vangt vluchtelingen op in Ikea-huizen en atoomschuilkelders

Het Zwitserse kanton Aargau gaat door Ikea ontworpen huizen aankopen voor de opvang van asielzoekers. Volgens de bewindslieden van Aargau beantwoorden de woningen van 17.5 vierkante meter aan de standaarden van het vluchtelingenagentschap van de Verenigde Naties, de UNHCR. Daarnaast plant Zwitserland hun netwerk van atoomschuilkelders open te stellen voor de tijdelijke opvang van vluchtelingen.

De autoriteiten kopen 200 dergelijke huizen waarvan er volgend jaar 60 worden opgezet in een industriezone in de buurt van de stad Frick. Het project zal tijdelijke opvang verschaffen aan maximaal 300 mensen. De huizen komen in twee opslagruimtes.

Atoomschuilkelders openstellen
De Zwitserse minister van Defensie Ueli Maurer heeft inmiddels voorgesteld het netwerk van atoomschuilkelders in het land open te stellen voor de opvang van vluchtelingen. Die openbare kelders zouden plaats bieden aan 50.000 mensen.

HLN >>

Geef je atoomschuilkelders ook maar weg. Niet dat Iran aan een A-bom werkt en alsof Porkistan er nog geen heeft. Zitten de mohammedanen tenminste veilig voor hun eigen bommenregen. Fuck de Zwitsers !

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Zwitserland vangt vluchtelingen op in Ikea-huizen en atoomschuilkelders

  1. Dit is dan wel een foto van de schuilkelder van hartje Eindhoven. De Markt in Eindhoven 😉

    Like

  2. Ja klopt. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: