Nederland hatende mohammedaan van Groen Links die groene Pieten wilde moet opkrassen

Wethouder Samir Bashara legt taak neer

Het Groene Pieten-debacle van de gemeente Hoorn wordt groter en groter. Vanochtend werd bekend dat Zwarte Piet in Hoorn wordt vervangen door Groene Piet. Even later werd duidelijk dat dit helemaal niet het geval is. Een leugen van wethouder Samir Bashara van GroenLinks. Deze ‘actie’ blijkt niet zonder gevolgen. Een overzicht.

Wethouder Samir Bashara van GroenLinks Hoorn, legt in elk geval 1 functie neer. Het Noord Hollands Dagblad meldt dat de wethouder afstand heeft gedaan van de portefeuille communicatie. Wethouder Michiel Pijl neemt deze taak nu over.

Eerder vandaag maakte Bashara excuses via Facebook zijn excuses voor de Groene Pieten-kwestie. De excuses zijn hier te lezen.

Of alleen het neerleggen van de communicatieportefeuille voldoende is, is nog maar de vraag. De gemeente Hoorn is erg negatief in het nieuws gekomen. Een flinke deuk in het image van de Noord Hollandse gemeente. Vind jij dat Bashara helemaal moet stoppen als wethouder? Laat het hem weten via Twitter. Helaas kan ZwartePieterman dit niet meer doen. Bashara blokkeerde ZwartePieterman op Twitter.

ZwartePieterman.nl >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: