Loek Hermans staat symbool voor wat er mis is met onze maatschappij-inrichting

Konkelende politici. Op elk niveau, omdat het ‘cultuur’ is. De schaalvergroting in de zorg, onderwijs, gemeentelijke indeling. Het zou een eer moeten zijn om in de Senaat te mogen zitten en je zou het gratis moeten willen doen. Volgens deze site wordt het redelijk betaald. De loonkost zou 126.760 euro per senator per jaar zijn. Nadat de belasting langs geweest is zal daar wel niet veel meer van over zijn. Volgens deze site ontvangt een Senator “een bruto vergoeding van ruim 25 duizend euro op jaarbasis, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Daar komen vervolgens nog wel enkele onkostenvergoedingen bij”. Dat is niet heel belabberd voor één dinsdag per week aanwezigheid. Het kan zijn dat je de rest van de tijd besteedt aan het dossiers doorlezen en uitpluizen, je voorbereiden op de vergaderingen.

Maar je kan ook Loek Hermans heten en de kamer als lobbyhoek gebruiken om Nederland te slopen en er zelf beter van te worden.

01Das Kapital >>

01Telegraaf >>

Maar vervolgens houdt die wel gewoon zijn bijbanen. Schaamteloos geteisem.

01AD >>

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Loek Hermans staat symbool voor wat er mis is met onze maatschappij-inrichting

 1. Heel vroeger herinner ik me, toen ik nog in hospitaals werkte, hadden we al zo een sloopfiguur. Wie kent nog Pietje de Jong? Ministerpost en talloze bestuurszetels oa van splinternieuw ziekenhuis WestEinde DenHaag, en daar is al heel wat fout gelopen toen, (zelf ondervonden) Figuren als Loek Hermans en Piet de Jong, hierover zou een verloren vriend (R.I.P) prof. dr. Bob Smalhout een boek kunnen schrijven met als titel “sloophamer”

  Like

 2. Wauso // 04/11/2015 om 12:01 //

  De Teflon mannen. Ze zitten allemaal in de baantjes Carrousel ! Volgend jaar Kereltje Pechthold ! Ik heb al vaker gezegd: Heb je een niksnut als zoon meld hem aan bij de PvdA of de VVD. En dan komt het busje wel…..Ook hier kon ik weer 10 of meer verhaaltjes over schrijven ! Maar een Volk, dat doof en slecht ziend is, dat is moeilijk om te benaderen. Zeer zeker als de indoctrinatie hoogtij viert !

  Like

 3. Na de schoonmaak een speciaal gerechtshof aanstellen om dit soort mannen/vrouwen te laten terugbetalen wat aan schade is aangericht tav burger en maatschappij, dat betekent confiskeren van buitenlandse rekeningen en onroerend goed, en vervolgens verbod om nog bestuurlijke functies te bekleden, en een paar jaar verplicht “vakkenvullen”

  Like

 4. jungleelephant // 05/11/2015 om 23:19 //

  Hij kan het zich dus met gemak veroorloven fatsoenlijk te spelen!

  Like

 5. G.Deckzeijl // 25/11/2015 om 08:08 //

  Had zij niet zonder toestemming een aardwarmte-installatie laten aanleggen.???
  http://www.volkskrant.nl/politiek/jorritsma-voorzitter-vvd-eerste-kamerfractie~a4194062/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: