EU: we laten nog 3 miljoen mohammedaanse soldaten binnen

B7bED1CIYAIKOYoZo’n voorspelling van wat er nog aan komt zegt niet zo bar veel. Het is als met alle cijfers die de EU uit zijn duim zuigt, ze zijn gefalsificeerd, ze bestaan niet, of er klopt geen barst van. De EU heeft nog nooit een jaarrekening geproduceerd die goedgekeurd werd. Het is als met de cijfers van Volkswagen (ook Duits). Wat wel klopt is dat de EU niet van plan is om de buitengrenzen van Schengen te verdedigen. Frontex sleept geen boten terug, maar brengt de aanvallers juist naar Europa. Humaan heet dat dan, maar er is niks humaans aan het veroorzaken van toekomstige mohammedaanse slachtpartijen in Europa, voor de derde keer in de mohammedaanse geschiedenis. Er is niks humaans aan het blootstellen van de Europese vrouwen aan de mohammedaanse horden. De ideologie van de slavernij en de verkrachting is al 1400 jaar onveranderlijk en het doel al 1400 jaar hetzelfde; de verovering en onderwerping van de hele wereld.

1a

We worden aangevallen en zouden ons gewapenderhand moeten verdedigen.

Schiet ze af !

01Zet het leger aan de grens en verdedig je land. Stop te onderhandelen met de ottomaanse islamofascist Erdogan wiens uitgesproken doel het is om het barbaarse ottomaanse rijk te herstellen. Stop je te gedragen als het hondje van Amerika dat juist deze ‘vluchtelingenstroom’ op gang brengt door overal rond Europa burgeroorlogen te creëren. Stop met je legers in te zetten in den vreemde terwijl we thuis aangevallen worden. Haal je legers terug, laat ze de grens – het land –  bewaken en laat ze beginnen de mohammedanen terug te brengen naar waar ze thuis horen, de zandbak van herkomst.

Europese Commissie: drie miljoen migranten naar Europa

11De Europese Commissie heeft een schatting gemaakt van hoeveel migranten de komende jaren Europa binnen zullen komen. Tot en met 2017 worden drie miljoen migranten verwacht.

Het rapport voorspelt op basis van de instroom tijdens het derde kwartaal van dit jaar dat in 2015 in totaal één miljoen migranten Europa binnen zullen komen, terwijl dat in 2016 toeneemt tot 1,5 miljoen. In 2017 worden nog eens 500.000 migranten verwacht.

Economisch voordeel

Volgens de Europese Commissie kost het opvangen van migranten veel publiek geld. Op de lange termijn kunnen ze echter een licht economisch voordeel opleveren, aldus het rapport.

Elsevier >>

BINNEN-EN-BUITEN

Economisch voordeel ?

BwKBAIRCAAAWhVP1.png-large1We importeren agressievelingen uit die delen van de wereld met het laagste IQ. Met de hoogste percentages analfabetisme. Als je economisch voordeel uit de immigratie wil halen dan is het minste dat je in moet voeren een selectiecriterium dat je alleen die immigranten binnenlaat die een aanwinst zijn voor je economie. Zoals Canada, Australië, de Verenigde Staten en nog een hele rits landen dat wel hebben. Mohammedanen haten het Vrije Westen en zullen hier de boel van binnenuit ondermijnen, omdat hun ideologie hen dat opdraagt. We zien overal in Europa de immense integratieproblemen, ook bij derde en vierde generatie, omdat mohammedanen weigeren te integreren. Mag niet van hun boek:

koran-vrienden

Boumedienne

Andere schattingen komen tot wel 60 miljoen !

01HLN >>

B9mZMMsIQAAKUQ1.jpg large

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on EU: we laten nog 3 miljoen mohammedaanse soldaten binnen

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En het volk van Europa blijft de Zombies pamperen!

  Like

 2. Zweden kan migranten niet langer aan en vraagt EU om noodsteun.

  Zweden wil bij de Europese Unie aankloppen om noodsteun aan te vragen, wegens de grote instroom van asielzoekers. Tot dusver kwamen er meer dan 87.000 migranten naar Zweden en de regering verwacht niet dat de massamigratie snel zal afnemen.

  Het Scandinavische land stelde zich de afgelopen maanden zeer gastvrij op en mede daarom zijn er inmiddels grote opvangtekorten. ‘We hebben besloten EU-fondsen en noodhulp aan te vragen van het Asiel-, Migratie- en Integratiefonds,’ zegt minister Ylva Johansson van Binnenlandse Zaken namens de regering.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/11/Zweden-kan-migratiestroom-niet-meer-aan-en-vraagt-EU-om-noodsteun-2713542W/?masterpageid=158493

  Like

 3. @BertG. // 05/11/2015 om 16:55

  Wat een tuig die Zweden. Ik had het op Fenixx al gezegd geloof ik. Het is Merkel-gedrag. Eerst de hele mohammedaanse wereld uitnodigen, en als ze dan bij je op de stoep staan kom je erachter dat je het niet aan kan en wil je je buren opzadelen met het probleem dat jij gecreëerd hebt en dus verantwoordelijk voor bent. Ze houden maar wat ze uitgenodigd hebben. Fuk Zweden !

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // 06/11/2015 om 02:44 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL

  Like

 5. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 07/11/2015 om 06:37 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: