‘Explosie te horen op voicerecorder Airbus’

De crash afgelopen zaterdag van de de Russische Airbus A321 boven de Sinaïwoestijn is vrijwel zeker het gevolg geweest van een explosie aan boord. Deze explosie werd volgens een lid van het onderzoeksteam niet veroorzaakt door een ongeluk.

De klap is duidelijk te horen op de cockpitvoicerecorder, melden Franse media op basis van meerdere bronnen dichtbij het onderzoek.

Een lid van het onderzoeksteam dat de zwarte dozen van de Airbus A321 onderzoekt zei vrijdag tegen de Franse omroep France2 dat de explosie niet is veroorzaakt door een ongeluk. Volgens hem geven de geluiden die zijn opgenomen in de cockpit dit aan.

Telegraaf >>

‘Explosie in Russische Airbus, en zeker geen ongeluk’

door Tom Reijner 6 nov 2015

01Er klonk een ontploffing aan boord van het zaterdag gecrashte Russische passagiersvliegtuig. De oorzaak van die explosie was zeker geen ongeluk.

Dat heeft een lid van het onderzoeksteam dat de zwarte dozen van de Airbus A321 onderzoekt vrijdag gezegd tegen France2.

De onderzoeker, wiens naam door de Franse omroep niet bekend wordt gemaakt, meldt dat de geluiden, die zijn opgenomen in de cockpit, hierop duiden. Met de nieuwe informatie worden de vermoedens versterkt dat op het Russische toestel een aanslag is gepleegd.

Bagagemedewerker

Vandaag werd ook bekend dat Britse inlichtingendiensten hebben telefoongesprekken onderschept van IS-terroristen, waarin zij praatten over een grote aanslag in de regio. Het is goed mogelijk dat zij daarbij hulp hebben gehad van een bagagemedewerker.

Elsevier >>

En het gevolg er van is:

‘Toerisme héél Egypte op z’n gat’

Vakantieplannen richting Egypte? De gevolgen van de vliegtuigcrash zullen niet alleen diepe sporen achterlaten in Sharm al-Sheikh, maar ook in andere populaire toeristenplaatsen. (telegraaf)

Poetin stopt alle Russische vluchten naar Egypte

Russische luchtvaartmaatschappijen vliegen voorlopig niet meer op Egypte. Dit heeft president Vladimir Poetin vrijdag besloten. Zijn besluit werd bekendgemaakt kort nadat de chef van de Russische veiligheidsdienst, Aleksander Bortnikov, had gezegd dat het beter is niet naar Egypte te vliegen zo lang niet duidelijk is wat er afgelopen zaterdag met een Russische Airbus A321 is gebeurd. Het toestel stortte na het vertrek uit Sharm al-Sheikh neer. Telegraaf >>

Vreemd:

De Verenigde Staten wisten al binnen 20 minuten te melden dat ze een lichtflits gezien hadden op een satelliet, een infrarood satelliet dan waarschijnlijk. Bij MH17 beweerden ze ook dat ze iets gezien hadden, alleen hebben ze dat nooit vrij gegeven. Er werd wel meer niet vrijgegeven bij MH17. De radarbeelden van de Oekraïense luchtverkeersleiding, de radarbeelden van het Oekraïense leger waarvan nota bene in de weken daarvoor 17 vliegtuigen neergehaald werden. De radarbeelden van de Awacs die boven de Zwarte Zee vlogen omdat de NAVO daar net een oefening hield. Het kan niet anders of de NAVO beschikt over de radarbeelden, maar blijkbaar was het niet in hun belang die beelden te delen. Maar nu kwamen ze snel met een uitspraak. Had Obama niet nog een appeltje te schillen met én de Russen én Sisi die Obama’s moslimbroedervriendjes uitgeschakeld had. De Russen en Sisi die meer samenwerking zochten. Obama’s ISIS vriendjes hebben ze beiden een forse klap toegediend. Egypte is grotendeels afhankelijk van het toerisme.

01

Als je een Nederlands vliegtuig neerhaalt dan stapelt de regering Rutte steen op steen op steen, zodat niemand meer weet wat de onderste en wat de bovenste steen is. Als je een Amerikaans vliegtuig neerhaalt dan struikelt clueless Obama van schrik waarschijnlijk over zijn hond. Maar om een Russisch vliegtuig neer te halen is andere koek. Poetin zal heel wat meer ISIS jihadi’s afknallen dan er Russische burgers in dat vliegtuig zaten.

01

De video is nog nergens te zien maar:

01

01Express >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
https://amalek.news/Amalek.news

7 Comments on ‘Explosie te horen op voicerecorder Airbus’

 1. G.Deckzeijl // 08/11/2015 om 05:35 //

  Ruikt volgens mij naar een “inside job..”

  Like

 2. G.Deckzeijl // 08/11/2015 om 07:33 //

  Oorzaak gevonden!

  Like

 3. Maria // 08/11/2015 om 11:29 //

  Ge moet niet ver zoeken, IS heeft die bom daar ingestoken, wss om Egypte te destabiliseren toerisme.
  Grote pech voor de VS want Egypte met Rusland, en Iran en andere landen gaan nu pas die IS en alle aanverwanten daar volledig van de planeet vegen.
  Een van de grootste blunders wat obomba heeft gedaan nu. die moslim neger beseft echt niet wat hem en zijn terroristen clubjes te wachten staan nu.

  Verklaart ook de bemoeienissen van de VS direct met die ramp…
  Zal een uit de hand gelopen scenario zijn geweest want het zal nooit de bedoeling zijn geweest om een russisch vliegtuig met bom te voorzien maar een westerse maatschappij…

  Je zal wel zien volg gewoon media.

  Like

 4. Duidelijk te zien wat ik al verwachtte, het aluminium van rompdelen waar gaten op te zien zijn, daar is het materiaal naar buiten gekruld en betekend een explosieve kracht van binnenuit naar buiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: