EU in totaalpaniek

Elke keer als er iets groots gebeurt dat ze over zichzelf hebben afgeroepen eigenlijk. De EU heeft gewoon geen idee en geen antwoorden. Het blijft een dictatoriale club van zelfvoldane van alle werkelijkheid losgezongen bureaucraten, die de strontkar verdienen voor hun verraad aan Europa.

Het werd duidelijk tijdens de financiële crisis, die werd veroorzaakt door de EU en de euro (one size fits none). De EU kon geen ander antwoord bedenken dan het probleem op te lossen met meer van het probleem. Meer EU en meer euro. Dat het nu even uit het nieuws is betekent niet dat het opgelost is. Deze cijfers zijn voor Griekenland nog niet verbeterd:

B9_tx-wIMAAw-2R

En toen het volgende probleem zich aandiende, was weer Griekenland de frontstaat. Precies de meest zwakke lidstaat werd doelwit van de door Erdogan geregisseerde mohammedaanse invasie. De oplossing van de EU voor het probleem? Meer probleem! De EU bestrijdt problemen door ze te verergeren. Uniek in de geschiedenis. Zoveel onbenul met zoveel macht is historisch ongekend. De oplossing dit keer? Meer EU en meer Frontex. Dat zal ze leren. En last but not least, meer samenwerking met islamofascist Erdogan zodat die Europa visumvrij met de vijanden van Europa en de beschaving kan overspoelen.

01

Logischerwijs werkt dat niet en nu is de EU in paniek. Net als Duitsland dat inmiddels ook is.

Totale chaos in Duitse regering

Europese ministers proberen politieke druk hoog te houden

De vergadering werd bijeengeroepen door de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken Jean Asselborn, die ook bevoegd is voor Immigratie en Asiel.

“De Europese Unie kan uit elkaar vallen”, aldus Asselborn. “Dit kan ontzettend snel gebeuren als het de regel wordt om mensen, zowel intern als extern, uit te sluiten in plaats van zich solidair op te stellen. Hij vreest dat de EU-lidstaten hun landsgrenzen helemaal zullen afsluiten en zo de facto een einde zullen maken aan de Schengenzone.

De Morgen >>

Dat zou dan het beste nieuws van de afgelopen decennia zijn. Fuk Joe !

Voorlopig zijn ze lekker weer niet in staat een beslissing te nemen, en nog minder om hem uit te voeren. Geluk bij een ongeluk, die invasie, dat de EU zichzelf hiermee misschien wel opblaast. De aangerichte ellende en schade herstellen zal een hoop tijd en geld kosten, maar zolang de EU bestaat is dat onmogelijk. Dus hup hup, stort eens even snel in !

Wil de EU nu zelf Schengen buitenspel zetten? Het wordt almaar dolkomischer met deze club incapabelen. De ene week wandelen ze naar links en de volgende week draaien ze zich als een kip zonder kop weer om en wandelen naar rechts. Ze hebben werkelijk geen idee:

Merkel en Tusk

Merkel en Tusk

EU U-Turn: Now Germany told to be TOUGHER on migrants and tighten border controls

EUROPEAN UNION chiefs have U-Turned on their stance in the migrant crisis by ordering Germany to restrict numbers and tighten its borders.

European Council President Donald Tusk called on German Chancellor Angela Merkel to rein in her generous open policy to provide asylum for hundreds of thousands of migrants and “protect the external European borders decisively”.

He told German newspaper Welt Am Sonntag: “I understand if Germany, for historical reasons, has difficulty implementing a strict regime on its borders.

Express >>

De georganiseerde invasie van de vluchteling

Sylvain Ephimenco

Als de voorzitter van de Europese Commissie op de vroege dood van de EU zinspeelt, verwacht ik een ongekend kabaal in kranten en op tv. Zeker omdat het ter ziele gaan van het instituut door hem direct aan de huidige migrantencrisis wordt gelinkt. Toch hebben de woorden van Jean-Claude Juncker eergisteren niets anders dan een verveelde echo in een zee van stilte ontmoet. Het zegt evenveel over de geloofwaardigheid van de commissievoorzitter als over de perceptie van zijn daadkracht. Maar waar ging het over?

Over de spectaculaire ommezwaai van asielparadijs Zweden dat te kennen geeft geen asielmigranten meer te kunnen en willen opvangen (190.000 dit jaar)? Over het feit dat Duitsland donderdag meldde nu al 758.000 asielzoekers te hebben geregistreerd (wat de officiële prognose van 800.000 voor dit jaar tot nattevingerwerk degradeert)? Of was Juncker in paniek geraakt door de voorspelling van zijn eigen commissie dat eind volgend jaar 3 miljoen asielmigranten Europa zullen hebben bereikt?

Oorzaak
Niets van dit alles. De EU-voorzitter ging tegen Oost-Europese lidstaten tekeer omdat deze geen ‘solidariteit’ met Duitsland en Zweden betonen door ook asielmigranten op te vangen. Bij volharding, voorspelde hij, ‘zal de EU uiteenvallen’. Juncker heeft in het donker zijn sleutelbos verloren en gaat die liever onder de volgende lantaarnpaal zoeken.

Voor de bron van de ellende moeten we naar Turkije (en in mindere mate Libië) gaan. Eergisteren zag ik een reportage vanaf een Turks strand waar vijf rubberboten op het punt stonden de overtocht te wagen. Wel journalisten in de buurt maar geen enkele Turkse meneer agent te bekennen.

De politiestaat van Erdogan is alleen voor Koerden bedoeld, niet voor zijn smokkelaars die Europa destabiliseren en asieldollars binnenhalen. Iedere deskundige heeft zijn mond vol van ‘buitengrenzen beter bewaken’ maar niemand durft de neo-Ottomaanse sultan voor het hoofd te stoten.

Trouw >>

EU gaat Schengensysteem evalueren

 

De EU-landen zijn eindelijk zo ver dat nu algemeen erkend wordt dat het systeem van paspoortvrij reizen, het Schengenakkoord, niet werkt. Ook de Dublinregel, asielzoekers moeten terug naar het land van binnenkomst in de Unie (vooral: Griekenland en Italië), functioneert niet meer. Het hele systeem moet daarom op de helling.

Dat zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Migratie) maandag in Brussel na afloop van overleg met zijn Europese collega’s van Binnenlandse Zaken en Justitie.

Telegraaf >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on EU in totaalpaniek

 1. Als…..als het punt bereikt wordt dat Erdogan mag toetreden tot de EU, dan hoop ik toch dat de heer Poetin een bom laat vallen op het Turkse parlement tijdens het vergaderen. En als hij dan tevens een paar kruisers voor de kust van Turkije tot en met Marokko voor anker laat gaan dan zijn er geen bootjes meer met zielige reisigers. Alleen zo krijgen we de controle terug over Europa. Poetin ziet naast de heer Orban het grote gevaar van een Nieuw Ottomaanse Rijk en moet nu doorzetten.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // 10/11/2015 om 05:24 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. G.Deckzeijl // 10/11/2015 om 11:16 //

  Het volgende pamflet wordt door partij Sweden Democrats op het Griekse eiland Lesbos
  uitgedeeld. Website onderaan: http://www.welcometosweden.net
  http://www.volkskrant.nl/photoseries/articlephotos/4182336/07a0bd77-d1d8-46f9-ab03-926f0af99ad1
  Moesten we hier ook maar eens aan de grens gaan uitdelen.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 11/11/2015 om 08:47 //

  Lees wat Schmidt tijdens zijn leven zei over de multiculti…

  Duitsland is een man met visie kwijt.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/10/de-10-beste-uitspraken-van-de-overleden-voormalig-bondskanselier-helmut-schmidt/
  Ik probeer me voor te stellen als Schmidt bv. 30 jaar jonger was geweest en in de
  plaats van Merkel nu kanselier was geweest.
  Ik weet bijna zeker dat er lang niet zoveel infiltranten waren binnengelaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: