Fuck Turkije

Hou nou toch eens op met spelletjes te spelen met die ottomaanse islamonazi’s. Er valt niet mee te onderhandelen, Erdogan heeft niks goeds in de zin. Ankara is tegenwoordig de de facto hoofdstad van de moslimbroederschap, waar ze zelfs in het Amerika van moslimbroeder Obama inmiddels begonnen zijn om het tot terroristische organisatie te verklaren. Zouden we hier ook moeten doen, dan kunnen we eindelijk die smerige rat van een Marcouch in het gevang smijten.

 • 4.04 Those left in Anatolia were forced to leave after the republic of Turkey was established and the new turkish leader known as Ataturk commanded that Anatolia be rid of all Armenians. Ook Ataturk was niets minder dan een smerige racistische genociderende ottomaan !

Wij hebben ons land zelf gebouwd, ontvochten aan de zee. De ottomanen hebben hun land gestolen en bij elkaar gegenocideerd. Turken zijn het meest genocidale volk ter wereld.

turkije-1

De Duitsers die ook een genocide op hun geweten hebben (daartoe ook aangezet door een moslim, grootmufti al-Housseini) hebben tenminste nog berouw en tonen schuld. De Turken daarentegen ontkennen alles en zijn er nog steeds trots op. En zijn op dit moment, middels hun proxy-leger ISIS, bezig met hun zoveelste genocide in de geschiedenis. Het christelijke Europa zou niet met deze christenmoordenaars moeten onderhandelen, maar zou ze de oorlog moeten verklaren en ze zo ongenadig hard op hun lazer geven dat ze jammerend terug rennen naar de mongoolse steppen waar ze vandaan komen.

Ook de door veel islamcritici als ‘goed’ geziene Kemal Ataturk deed hier aan mee. Ataturk kom ik later, als ik tijd van leven heb, nog uitgebreid op terug.

Christelijk Europa is volkomen de weg kwijt:

wimvandecampEn zo komt het dat de EU nog steeds in gesprek blijft met Turkije. De EU piept dan wel een beetje over persvrijheid en mensenrechten, maar de EU wil zó graag een heus imperium zijn, en de jongetjes die de EU bemannen willen zó graag groot zijn dat ze alles over hebben voor een beetje gebiedsuitbreiding. Boevennest na boevennest willen ze aan hun rijk toevoegen. De ongekozen, onwettige, en illegale bezettingsmacht die de EU is, kent geen enkele moraal. Wat dat betreft passen ze goed bij elkaar, de EU en Turkije.

01

EU over Turkije: mensenrechten en persvrijheid worden bedreigd

De conclusies zijn niet verrassend: het gaat niet goed met de mensenrechtensituatie in Turkije. Ook de persvrijheid in het land heeft het zwaar te verduren.

Dat zijn een aantal van de voornaamste conclusies uit het nieuwste voortgangsrapport van de Europese Commissie over Turkije.

Persvrijheid

Het rapport spreekt van een ‘algehele negatieve trend’ met betrekking tot de rechtsstaat en fundamentele rechten van de mens. De vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid liggen in Turkije onder vuur.

Vooral in de laatste twee jaar ziet de Commissie een achteruitgang met betrekking tot vrijheid van de pers. Elsevier >>

Nou kennen mohammedanen maar twee basale reacties. Of ze blèren dat het niet eerlijk is en dat ze gediscrimineerd worden, óf ze beginnen boe te roepen en te intimideren en te chanteren en snellen snel nog wat koppen. Of alles tegelijk natuurlijk.

erdogan-10

Turkije wijst EU kritiek fel af

Turkije heeft dinsdag Europese kritiek op het functioneren van president Erdogan fel afgewezen. Commentaren in een Europees voortgangsrapport over Turkije zijn onaanvaardbaar, liet het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken weten.

De Europese Commissie bekritiseerde onder meer de rol van de president tijdens de verkiezingscampagnes voor de verkiezingen in juni en de grote druk waar de media onder staan.

Ankara vindt dat er oneerlijke en overdreven kritiek staat in het Europese document over de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid in Turkije. Alleen objectieve en passende kritiek wordt zorgvuldig bekeken, aldus het Turkse ministerie. Telegraaf >>

erdogan-4

Turkije: Fuck EU-kritiek

Turkije heeft woedend gereageerd op een rapport van de Europese Commissie waarin de Turkse president Erdogan werd bekritiseerd.

De Turken flikkeren het rapport, vol “oneerlijke en overdreven kritiek”, linea recta in de prullenbak. Powned >>

En dat, zouden wij ook eens moeten doen. Pak die stapel onderhandelingspapieren, ga er mee op de televisie en maak er een avondvullend programma van. Bij elke pagina die je verscheurt noem je een turkse misdaad tegen de menselijkheid op en smijt het vod in een vuurkorf. Dát, zou ons antwoord moeten zijn. En aan het eind van de avond verklaar je dat gajes de oorlog. En kondig je aan als eerste Cyprus terug te veroveren. Want hoe kan Europa in gesprek zijn met een land dat al 40 jaar een deel van datzelfde Europa bezet houdt ?

erdogan-9

We moeten elk gesprek met Turkije stoppen. We moeten een grootschalig remigratieprogramma voor hier geïnfiltreerde Turken opzetten. En we moeten onmiddellijk en met volle inzet ons inspannen voor een Vrij Koerdistan.

Rond 1900 bestond de bevolking van Turkije nog voor 25% uit christenen. Nu nog minder dan 1%.

01

Toch wil de zoveelste christenidioot Turkije “er bij houden”. Elsevier:

Oud-minister Ben Bot: ‘We moeten zorgen dat Turkije bij ons blijft’

Nee.

Turkije moet lid worden van de Europese Unie. Dat zegt oud-minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot (CDA) deze week in een interview met Elsevier.

Bot was van 1986 tot 1989 ambassadeur in Ankara. Het land heeft toen zijn hart gestolen. ‘Een politieke en economische groeidiamant,’ noemt hij het.

Het meest genocidale land ter wereld een politieke groeibriljant? Of Ben Bot heeft toen die in Turkije woonde niet alleen zijn voorhuid laten verwijderen maar ook zijn verstand en is daar moslim geworden, of hij is gek, onwetend, of kwaadaardig, of dat alles tegelijk. Dat het voor de wereld beter zou zijn als die in een isloleercel zou verdwijnen staat buiten kijf als je dit soort uitspraken doet.

Bot: ‘We kunnen veel kritiek hebben op Turkije, maar het is onze buffer tegen een boel vervelende landen.

01

Turkije is helemaal geen buffer. Erdogan zit met zijn tengels aan de ‘vluchtelingen’ kraan en elke keer als die weer een concessie van de EU wil draait die de kraan een beetje verder open. En als Turkije visumvrij reizen krijgt is er helemaal geen buffer meer. Dan kan de mohammedaanse wereld van Rabat tot Xinjang Europa binnenwandelen. Xinjang? Ja, het megalomane Turkije beschouwt de Oeigoeren als Turken. Eigenlijk beschouwt Turkije de hele wereld als Turkije.

Niet dat ze morgen lid moeten worden, maar we moeten zorgen dat Turkije bij ons blijft. De Turken zien zelf ook dat het Westen hun enige optie is. Niet het oosten. Ze hebben de Russische beer zevenhonderd jaar in hun nek gevoeld. Daarom is het goed dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel naar Turkije is gegaan.’

Merkel heeft Europa net de doodsteek gegeven met haar uitnodiging aan 1,5 miljard mohammedanen. Als je dat niet begrijpt … En we mogen Rusland wel dankbaar zijn dat die 700 jaar lang hun best gedaan hebben die ottomanen tegen te houden. Rusland heeft ons niét de oorlog verklaard, de islam heeft ons wél de oorlog verklaard. Maar misschien is dat niet relevant voor diplomaten ?

erdogan-isis

Dat de Unie er bij Turkse toetreding 75 miljoen moslims bij krijgt, is volgens Bot geen probleem.

Wablief ???

‘Er is nogal wat verschil tussen islamieten. De kwaaien zitten in het Midden-Oosten en deels in Afghanistan. De Turken zijn gematigd islamitisch. Geen scherpslijpers.’

Wat begrijp je hier niet aan, Ben Bot ?

Wat begrijp je hier niet aan, Ben Bot ?

Hij verwacht niet dat de Turken, eenmaal lid van de Unie, massaal naar het Westen zullen komen.

De onvooooorstelbare naïviteit. Turken zijn altijd westwaarts gegaan. Ze komen van de mongoolse steppen en zijn tot aan de Poorten van Wenen geraakt. Tenzij jij je wereldbol op zijn kop hebt staan, is dat niet de andere kant uit. De Turken haalden hun slavinnen tot uit Oekraïne, Polen, Litouwen, Servië, Macedonië, Griekenland, zelfs zo ver als IJsland. Dat ligt allemaal ten westen van Turkije, Ben Bot. De ottomanen zetten al in de 13e eeuw voet op Europese bodem, toen wilden ze ook al naar het Westen, en ze kwamen niet in vrede, meneer de diplomaat en oud-minister:

Er willen er steeds meer van hier terug. Die vinden het daar leuker dan hier. En het is ook leuker in Turkije. Warmer, lekkerder eten, prettiger levensomstandigheden.

Ga alsteblieft zelf die kant uit halvegare nep-ottomaan dat je er bent, leugenaar !

Natuurlijk, er is ook nog veel mis.

Zoals drie genocides die ze ontkennen, terwijl ze met een vierde bezig zijn en ze een deel van een Europees land bezet houden. Terwijl er meer journalisten in het gevang zitten dan in China en zowel binnen- als buitenlands de Koerden dagelijks gebombardeerd worden. Er is nauwelijks een fouter land ter wereld te bedenken dan Turkije. En Ben Bot zegt in een tussenzinnetje dat er ook nog wel wat mis is. Je bent ziek, Ben Bot, ernstig ziek, in je hoofd.

Hij waarschuwt voor de gevolgen van de immigratie van Syriërs. ‘Ze importeren hun twisten nu bij ons. Dat zullen we nog gaan merken. Niet dat je niet barmhartig moet zijn en ze moet opvangen. Ik zeg tegen politici: dit is het begin. Ze zullen blijven en hun onderlinge twisten hier voortzetten.’

Ooh. En die Turken van jou die hebben geen onderlinge twisten en zullen die hier zeker niet voortzetten ? Voor de rest gaat het goed met je, of moet ik gelijk 112 bellen ? Dat herseninfarct was wel ernstig he.

En om de genocides die de ottomanen in Europa hebben aangericht niet te vergeten.

Hier twee bonusfilmpjes voor je om te bekijken vanuit je isoleercel over wat Turken doen als ze de Bosporus oversteken. Die Bosporus zou overigens wel een goeie buffer zijn. Laten we de ottomanen terug de Bosporus over trappen en Constantinopel bevrijden.

Comments zijn gesloten.

9 Comments on Fuck Turkije

 1. Zo, en dat is de eerste ottomaan die dacht hier een comment te kunnen leveren die in de prullenbak ligt. Kom maar op.

  Like

 2. Esperanza // 12/11/2015 om 02:33 //

  Shit, dat ik dat gemist heb. 😉

  Like

 3. Esperanza // 12/11/2015 om 02:34 //

  Mooi, ben er door, door die moderatie.

  Like

 4. Esperanza // 12/11/2015 om 02:39 //

  Erdogan; ‘Sociale media vind ik de ernstigste bedreiging voor de samenleving.’

  https://www.rt.com/news/turkey-arrests-twitter-activists-258/

  Like

 5. Wauso // 12/11/2015 om 03:50 //

  Een hart onder de riem voor mijn vriend SamSomietje !

  Een kleine Wauso voor SamSom (D.Samsom@tweedekamer.nl)
  SamSomietje, jij denker in het groot, jij ongenaakbaar persoon, jij onovertrefbare, jij grootste onder de groten ! Jij en ik weten dat je een Achterlijk gestoorde idioot bent, maar dat vertellen we niemand, dat IS ons geheim ! Als je een probleem zou krijgen bij de commissie Stiekemerd, dan wees slim en verwijs naar het W.C.-Eend Onderzoeksteam rapport van Wauso, dat zal strafvermindering opleveren: http://fenixx.org/2015/10/25/der-mann-er-ist-geistlich-zerstort-zerstort/

  At your service, Wauso

  Like

 6. G.Deckzeijl // 12/11/2015 om 06:07 //

  Vier jaar geleden riep die Turkse islamofascist dit:

  http://web.archive.org/web/20130501151528/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index294b.html?pagina=12911

  Hij kan roepen wattie wil(is taqiyya), maar het is niet meer dan een mythe.
  http://www.gatestoneinstitute.org/6327/islamophobia-fact-fiction

  Like

 7. Erdogan; ‘Sociale media vind ik de ernstigste bedreiging voor de samenleving.’

  En ik moet ‘m nog gelijk geven ook hierin.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // 09/04/2016 om 03:19 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. Gerrit Tienkamp // 09/04/2016 om 03:23 //

  Laten we net als Rusland, Turkije totaal “Boycotten”
  Geen Turkse producten meer kopen (Ook niet bij de Turkse winkel om de hoek)
  Mijd Turkse vakantie bestemmingen, er zijn duizende andere mooie bestemmingen.
  Alleen met een totale boycott, kan je die idioten klein krijgen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Fuck Turkije |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: