Hongarije: Bekijk het maar, wij willen geen Syriërs

En groot gelijk hebben ze. Als Merkel heel het Midden-Oosten uitnodigt, laat Merkel dan ook maar op der duitse schuldgevoelige blaren zitten en er niet de andere Europese landen mee opzadelen. Wij zouden ook onze 60.000 infiltranten van dit jaar bij haar over de grens moeten kieperen. En eigenlijk zou heel Europa dat moeten doen. En dan ga je maar lekker werken aan je onverwerkte duitse schuldcomplex. Een beetje voor de derde keer in 100 jaar Europa in de ellende storten. Zwelg er maar in!

Sowieso is het eerste veilige land voor vluchtende Syriërs Turkije, of Libanon, Jordanië. Dus niet één heeft onder de geldende wetten het recht om naar Europa te komen als vluchteling. Misschien kunnen we een uitzondering overwegen voor christenen en homo’s, maar zeker niet voor hun vervolgers.

‘Hongarije neemt niet één Syriër terug’

Hongarije zal nog niet eens één Syriër terugnemen van Duitsland. Berlijn liet dinsdag weten Syrische vluchtelingen terug te sturen naar landen waar zij de Europese Unie zijn binnengekomen en zich hebben laten registreren voor asielaanvraag.

Duitsland zegt dat het daarmee de regels van het akkoord van Dublin uitvoert, wat de asielaanvragen van migranten regelt. Maar de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto verklaarde dat akkoord woensdag failliet. “Los van wat uitzonderingen houdt niemand zich aan het akkoord”, zei hij.

Telegraaf >>

En daarmee heeft die Hongaar groot gelijk, Merkel heet zelf Dublin buitenspel gezet met haar uitnodiging aan 1,5 miljard mohammedanen om Europa te veroveren.

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Hongarije: Bekijk het maar, wij willen geen Syriërs

 1. Wauso // 11/11/2015 om 19:21 //

  Speciaal voor de minst bedeelden onder ons, de ‘Vluchtelingen’ ! Mud, met de Song ‘It will be lonely and cold, cold, cold……this Christmas ! Een gezellige Christus geboorte dag gewenst !

  Like

 2. Topje van de ijsberg: Migranten plegen in één maand ruim 10.000 officiële misdaden.

  Politici, media en ‘vluchtelingen’organisaties beweren voortdurend dat misdaden die door migranten worden gepleegd slechts ‘incidenten’ zijn. Dat is slechts de halve waarheid: wat inderdaad ‘incidenteel’ is zijn de in de reguliere media gemelde misdaden door migranten – niet het échte, vele malen hogere aantal. Alleen al in Duitsland pleegden migranten in één maand officieel ruim 10.000 misdaden – van vechtpartijen, drugshandel, brandstichtingen, overvallen, berovigen, aanvallen met messen tot aanrandingen en verkrachtingen. En ALS de media hier al over wilden berichten, dan werd zoals gebruikelijk zoveel mogelijk verzwegen dat het inderdaad om migranten ging. Dat houdt tevens in dat die 10.000 misdaden slechts een fractie van het werkelijke aantal migrantenmisdaden zijn, omdat het leeuwendeel op last van de politiek wordt verzwegen.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Topje-van-de-ijsberg-Migranten-plegen-in-n-maand-ruim-10000-officile-misdaden

  Like


 3. En die yoghurt ies ook niet te vreten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: